as studentas
o kas del danijos istatymu, tai kiek as pats zinau, negaliu visiskai garantuot, kad tai tiesa, tai, turint danijoj gyvenama vieta, negali vazinet su kitoje salyje registruota ir tau priklausancia auto. Siaip pacioj danijoj su kitos salies nr gali vazineti 3 menesius
kas liecia stabdyma, dar nesu girdejes, kad lietuvi kuri sustabdytu, keli jau cia kelis metus studina ir vazineja, o jei stabdytu kiek prisiklausiau sako sakyt, kad turistas ir viskas
o registruot cia auto visiska nesamone, cia ot pas juos tokie mokesciai, kad net neapsimokes ta auto turet 
kas liecia tavo pasakojimus tai man jie visiskai nesamoningai skamba
ypac tas su rakteliu atidavimu ir bauda is niekur 86000 DKK 
tiesa kas del stovejimo tai gali but, esu mares jaguara su LT numeriais, pas kazka i svecius atvares buvo, tai vos ne kasdien vieta stovejimo keite
iseina, perstato ir varo atgal i namus 
P.S. Egi prie progos parasyk kaip ten su tuo draudimu (zalia korta), jei pirkai ilgam laikui 
Aarhuse? Nes girdėjau kad būtent ten tokie burtai vyskta. Sakau, čia nieko susijusio su mano tiesioginiais draugais, o čia draugų draugai, tai neaišku kokiom legendom čia apipinta, ir tikrai nenoriu atlikti gasdinančios funkcijos (kaip ką atlieka LT televizija apie tariamą krizę). Eikit prieš sistemą

Oficialiai tai jo, 3 mėn, bet šiai dienai tai kerta tuos kas daugiau nei metus būna kiek žinau. Tai va tame ir esmė, kad jei tie patys mentai pagauna 3 kartą per metus tai nelabai tiks turisto atmazas. O beje mano išbadėjusį studento snukį jie irgi atpažins

Juk univero campuse gyvenu...
Kur tiksliai studini, ką studini ir kelintam semestre?
Su 20v tu čia atvaręs?