Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi in Denmark  (Skaityta 340721 kartus)

Neprisijungęs ric-kus

• Įrašai: 206
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi in Denmark
« Atsakymas #450: 2010 Spalio 16, 23:14:46 »
tas istorijas apie laimėtus teismus reikėtų paviešinti ;)
as dabar esu padaves i teisma del mokesciu.iki balandzio turetu issisprest.bet jau sumas perskaiciavo.ir ka monot.jau per puse sumazejo.tai mes su ta likusia suma teisman.kiek susidare ispudis.tokius turistus kaip mes dabar traukia del tuscio biudzeto.nes mes nezinom ju kalbos ir istatymu v.z. nieko.galvoja atsiusim laiska ir basliuokis.na nevisi jau tokie tupi. B-
o va cia broliukas ti tavo visas postas visiska teisybe.zinau kelis tavejus is bendradarbiu (vienas lenkas kitas lietuvis, dar kitas manosios brolis) kuriem irgi buvo atsiunte sumas susimoket.lenkuj buvo tipo nedamoketi mokesciai. tai 10000kr tipo reik sumoket. nuejo veja pakele beliko tik 1000kr. bendradrarbui kiek buvo atsiunte nepamenu,bet vel pakele veja ir kagi pasirodo nejis turi damoket o jam dar damokeja. masios brolui irgi buvo kad tipo virsijo metini valandu limita ir turi sumoet didesnisu mokescius.bet jis tebuvo dirbes tik puse metu. vel skatr pakelus veja nebeliko nieko moket.
tai kaip sakai jie tuom ir naujas kad mes nezinom ju istatymu kalbos ir t.t.
man buvo 40000 ff.tai liko tik 20000.paziuresiu ka teismas isvartys.na dar cia ne viskas.jau mane antstoliais gasdino.cia kaire nezino ka daro desine.as teisman padaviau.o kitas skatas uzsieme ismusinet is manes.2 menesius cekius siunte su 40000 stuku.kol pats nepaaiskinau kad teisman esat paduoti.ir suma visai netokia (!?)