Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi in Denmark  (Skaityta 340717 kartus)

Neprisijungęs Neburtininkas

• Įrašai: 328
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi in Denmark
« Atsakymas #450: 2010 Spalio 16, 19:55:52 »
kas liecia ambasada, tai jo, bent jau kiek kreipiausi, tai nulis pagalbos... graziai pasiuncia pasiieskot info paciam...

o tai ka regitrai sakai? juk nesakai, kad ateme numerius ir dokumentus - duokit man naujus... o plius kaip izvezt masina be dokumentu ir nr is danijos, kad ir su tralu ar vezimu?

Kiek zinau yra ES normatyvos, o valstybes jau turi savo istatymus, kuriais ir turi vadovautis. ES gali spresti tik neisprendziamus gincus ar ne?
esu beje rases i ES tai atsakymas buvo, kad privalau gyvent pagal danijos istatymus ir ne ilgiau nei per 6 men peregistruot savo auto jei jau gyvenu DK.
regitra pohuj. imi ir pasakai ateme nr danijoj.regitra jokiu problemu isduosim naujus nr ir nauja registracija. danija nr neturi teisiu nuimti. neju valstybes turtas. o vatechnikine tai duru dura.negavau naujos technikines. dzin sakiau. pats per printeri preleisiu pakeisiu nr.
o kas del tralo. tai tiksliai nzn. bet kiek snekejau su danu patruliu tai kazka tipo isduoda laikino.tiksliai nieko nzn..
kas del ES. sako kad per 6 men?hm. jauciu arba netaip tave suprato arba netaip tu supratai.jei tau duodu danu pilietybe tada jo.o kitu atveju per menesi turi registruoti jei neisvazineji is salies. nes ir lietuvoj negalima vazineti daugiau kaip menesi uzsienietiskais nr. nes tada irgi gali bausti. tai ka man daryti jei turiu daniskais nr masina ir man atostosgos virs menesio laiko lietuvoj?juk mes lieuviai ir ten nuolatos grystam.
esu skaites forume kaip amerikonas gyvenanatis danijoj raso. gvyvenu 6 men danijoj ir  6men italijoj. abi salys reikalauja kad butu ju registracija. tai ka zmoguj daryti? krc danai isjaute biski perdaug yra
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 16, 19:58:41 sukūrė Neburtininkas »