Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi in Denmark  (Skaityta 340608 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi in Denmark
« Atsakymas #425: 2010 Spalio 04, 22:33:16 »
danijoj dirbu. cia apacioj danijos. netoli vokieciu.auto 406, nebrangi apie geresne net negalvojau gyvendamas danijoj.
neprisidirbau nieko. skatas jau senai bande kibti,tik vis jiem nieko neiseidavo. si karta griebe kaip reikiant.
turiu klausima kas bandet prasyti leidima gauti vazineti lt numereis? pakeites registracija bandysiu susisiekti su skatu kopenhagoj ir per ten derinti del 5 menesiu.nes tik tiek bedirbsiu. ziuresiu kas bus
kiek laiko danijoj esi? Nuo kada įregistruotas cpr

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #426: 2010 Spalio 04, 22:34:14 »
nu prasai leidimo ir tiek, o leidimus isduoda tik vienas skato padalinys, man rodos jis kazkur prie Kopeno ir yra :) manau jei pazadesi isvykt po 5 menesiu tai turetu duot, tik pazysk labiau :)
o siaip kas prase, kolkas nesu girdejes, kad butu gaves, pagrindinis argumentas, kad turi yellow card'a (CPR) ir dzin jiems...

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #427: 2010 Spalio 06, 23:47:13 »
dar butu idomu kaip cia prasukai reikala su regitra? :) ir man idomu kaip galima pargabent masina, kai neturi, nei doku jos, nei numeriu? kad ir ant tralo...

Neprisijungęs ric-kus

• Įrašai: 206
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #428: 2010 Spalio 06, 23:52:14 »
Jo del mailman zinau, susirasem su juo reiks susitikt ant dienu ;) O kas dar?
Bording(as) :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 07, 00:53:22 sukūrė ric-kus »

Neprisijungęs ric-kus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #429: 2010 Spalio 07, 00:51:27 »
nu prasai leidimo ir tiek, o leidimus isduoda tik vienas skato padalinys, man rodos jis kazkur prie Kopeno ir yra :) manau jei pazadesi isvykt po 5 menesiu tai turetu duot, tik pazysk labiau :)
o siaip kas prase, kolkas nesu girdejes, kad butu gaves, pagrindinis argumentas, kad turi yellow card'a (CPR) ir dzin jiems...
Laba.kaip ilgai ieskojau tokios temos.ir goglint bandziau.nieko rimto neradau .tik pletku kruva.as irgi cia turiu tokia seniena.sakau uzp..s bauda,tai gal mazesne.o gal ir nieko nebus.kagi gali atimt is tokio.jei jis vaziuoja su 22 metu masina.idomu jusu paklaust.o ka daunai darytu.jei ta masina ne mano vardu reginta.kaip ir svetimas turtas.na zmonos vardu uzreginta.viena karta buvo sustabde pasienyje.sakau pas draugus vaziuoju paatostogaut.iskart pasakiau kad narkotiku ir nelegaliu dalyku neturiu.tai net israudo moteriskes.pasikniso bardacioke, na ir siaip pavirsutiniskai.paleido.kaip pamate mano teises laminuotas senas ,tai varte varte.vieni kitiems rode.maniau gal jau negalioja.siaip laikau kieme.kiek skaiciau kituose catuose.daugiausia kaimynai stukina skatui su kokiais nr vazineja kaimynai.ir ne duok dieve su mandresnem nei jie.  :).buvo ir man atsiunte tokius popierius.bet kaip as cia jau ne pirmi metai.ismeciau.labai daug informacijos jie uzsimane.pasirodo kad gerai padariau.kad neatrasiau ir neissiunciau i skata. ff
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 07, 00:56:17 sukūrė ric-kus »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #430: 2010 Spalio 07, 00:55:49 »
Gali atimti viską, neprisidirbk, betkada nevažinėk ir bus gerai. Ant ko reginta mašina įtakos neturi. O šiaip tai baudos iškart nedės, bet gali atsisveikint su numeriais arba su mašina :) Viskas išsprendžiama :D Pigiai arba brangiai. MAšinos amžius tai gerai - mažiau pavydas žaidžia... Nors mane su 19m mašina piso, bet pas mane kitos aplinkybės ir kita istorija

beje žiūriu visai šalia esat :)

Neprisijungęs ric-kus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #431: 2010 Spalio 07, 01:02:13 »
Gali atimti viską, neprisidirbk, betkada nevažinėk ir bus gerai. Ant ko reginta mašina įtakos neturi. O šiaip tai baudos iškart nedės, bet gali atsisveikint su numeriais arba su mašina :) Viskas išsprendžiama :D Pigiai arba brangiai. MAšinos amžius tai gerai - mažiau pavydas žaidžia... Nors mane su 19m mašina piso, bet pas mane kitos aplinkybės ir kita istorija

beje žiūriu visai šalia esat :)
kiek km tas salia.gal kitoje gatveje :).na praktiskai ja nesinaudoju.bet jei reiketu net nepamastyciau vaziuot ar ne.vaziuociau.na o po to kaip bus taip.na seimyna kaip atvaziuoja tada kasdien zyziam.na namo ir atgal i daunija. :)jei ir atimtu ja .manau yra skirtumas kur kita nusipirkt lietuvoje.ir kur cia daniska ivaldyt.ji jau savo atgyvenus.lietuvoj gal gauciau 1500 lt.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 07, 01:08:20 sukūrė ric-kus »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #432: 2010 Spalio 07, 01:06:11 »
tas šalia tai apie 20km

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #433: 2010 Spalio 07, 23:03:46 »
Nu jo cia su tais skatais venos bedos, tfu tfu tfu ramybes mums visiems tegu jie atsikabina :D
Ne i tema bet i tema paklausiu- gal kas kopenhagoj zino kokiu nelabai brangiu moteliu? ?!?

Neprisijungęs ric-kus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #434: 2010 Spalio 08, 22:50:44 »
tas šalia tai apie 20km
o tai koks tavo atvejis.nes cia pas mus daznai mentai reidus daro.tipo daugiausia pazeidimu padaranti komuna.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #435: 2010 Spalio 09, 01:27:03 »
mano istorija labai ilga, gal kada pakopijuosiu, kažkur turiu Arba atvažiuok prie alaus papasakosiu

Neprisijungęs ric-kus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #436: 2010 Spalio 09, 13:24:12 »
mano istorija labai ilga, gal kada pakopijuosiu, kažkur turiu Arba atvažiuok prie alaus papasakosiu
na  greitu laiku tai nzn.nebent paprasysiu kad atveztu.nes maniske be draudimo stovi.tai nei krus is kiemo.o kurioje vietoje tiksliau randies.arbe tel nr.parasyk.pasuksiu pries atvaziuodamas.suderinsim laika (h)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #437: 2010 Spalio 09, 14:53:17 »
na  greitu laiku tai nzn.nebent paprasysiu kad atveztu.nes maniske be draudimo stovi.tai nei krus is kiemo.o kurioje vietoje tiksliau randies.arbe tel nr.parasyk.pasuksiu pries atvaziuodamas.suderinsim laika (h)
pm nusiunčiau

Neprisijungęs ric-kus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #438: 2010 Spalio 09, 19:13:46 »
pm nusiunčiau
gavau (+)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs egis dk

• Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #441: 2010 Spalio 10, 12:06:07 »
sveiki pasiskaiciau truputi baisu darosi julanduose siaucia kaip pasiutes skatas

Neprisijungęs ric-kus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #442: 2010 Spalio 10, 12:34:48 »
http://www.delfi.lt/news/daily/crime/article.php?id=37348811 artimieji nepapuolė?
Nea.jie cia tik karta buve.ir tai tik 3 sav. sia vasara.bet i cia ir atgal plauke.i cia ir as plaukiau.bet nepatiko.labai ilgai gaunas.vakar iki 1,30 ko nors naujo apie ji nete ieskojau.gaila zinoma.pagalvoju jei as ten buciau buves....brrrrrr.ziauru

Neprisijungęs ric-kus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #443: 2010 Spalio 10, 12:37:42 »
;)
http://www.alfa.lt/straipsnis/10352334/?Estijos.aiskiaregys..gresia.katastrofa.Baltijos.juroje=2010-04-20_11-37
Plepalai.Gali i bet kuri durt pirstu ir pasakyt kad va tau tai nutiks.O tu pasakyk kuriam niekada nieko nenutinka  :-]

Neprisijungęs ric-kus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #444: 2010 Spalio 10, 12:46:08 »
sveiki pasiskaiciau truputi baisu darosi julanduose siaucia kaip pasiutes skatas
Nepasakyciau kad kaip pasiutes.vakarais prie pardoskiu pamatytum kie susirenka su savo auto apsipirkti sveciu :D.lakstytum kasdien po visur tai greiciau ir uzsirautum.o jei i savaite karta apsipirkt.ir nemetyk labai matomoje vietoje.pvz.prie iejimo i pardoske.tuoj bus tamsus vakarai. galima bus jau drasiau vaziuoti.ne taip nr matos. ne taip jiems ir sirdys skaudes :D

Neprisijungęs egis dk

• Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #445: 2010 Spalio 10, 13:23:02 »
nu jo o ypac sirdi jiems skauda kai su apynaujem masinom vaziuoja musu tautieciai kai da su senesniem tai da pasisaipo kodel su sena vaziuoji

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #446: 2010 Spalio 13, 21:54:37 »
;)
http://www.alfa.lt/straipsnis/10352334/?Estijos.aiskiaregys..gresia.katastrofa.Baltijos.juroje=2010-04-20_11-37

:O Kraupiai bachuriukas varo, ka toliau ispranasaus? O gal pats kokiu lektuvu/keltu mechaniku dirba, jei taip tai ne koks meistrelis, nekoks :D

Neprisijungęs ric-kus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #447: 2010 Spalio 14, 00:01:22 »

;)

:O Kraupiai bachuriukas varo, ka toliau ispranasaus? O gal pats kokiu lektuvu/keltu mechaniku dirba, jei taip tai ne koks meistrelis, nekoks :D
:-] :-]

Neprisijungęs Neburtininkas

• Įrašai: 328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #448: 2010 Spalio 16, 17:27:40 »
dar butu idomu kaip cia prasukai reikala su regitra? :) ir man idomu kaip galima pargabent masina, kai neturi, nei doku jos, nei numeriu? kad ir ant tralo...
tai su regitra ner bedu. su technikine didziauses bedas.
o ci kaip kazkas rase kad tipo skatuj nera skirtumo ant kieno vardo yra masina tai pasakysiu kad yra skirtumas jiems. pas mane butent ne mano vardu ir yra. butu mano vardu jau butu pries metus ateme manau.
zinau atveji kai ateme masina ir uzdejo bauda. nors masina buvo nejo vardu. bahurelis kreipes i teisma ir laimejo teisma.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 16, 17:29:14 sukūrė Neburtininkas »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #449: 2010 Spalio 16, 17:55:44 »
tas istorijas apie laimėtus teismus reikėtų paviešinti ;)