Buvau skate. Ant stalo guli mano nr ir dokai, norėjau atimti

Ir byla konkreti, su mano ir tame įtrauktų žmonių vardais. Iškart jis pradėjo siūlyti tipo gerą pasiūlymą. Tipo mokėti 0,5% nuo mašinos mokėščio per mėnesį, kai jis apie 11k dkk taip sakė. Abejoju

Neįvertino mašinos. Kaip ir viskas pigu būtų, turėčiau DK nr, bet reik tehnikinę praeiti už 2000kr ir draudimas, vakar tikrinau 23000dkk privalomas, bet kiek pasidomėjau kad čia kažkas ne taip, per daug. Tai va bandys išsiaiškinti ar galiu su lt nr išvažiuoti, nes sako nelabai. Bet aš sakau nakui man imt tą bilsyn'ą (teninkinę) ir mokėti už 12mėn už draudimą kai aš tuoj viską nutraukiu ir už 11 mėn gražinuosi draudimą. Jūs pisitės su dokumentais daug, nieko neuždirbsit, o man panašiai. Na sako pagal įstatymus nelabai, bet paskambinėsim ir per 2 sav jums pranešim kaip kas. Ai dar sakė pasakys ar įmanoma Lietuvoj apsidrausti manšiną su pilnu europiniu ant daniškų numerių. Kolkas tiek.
Kiek garažo nuoma miesto teritorijoj gali svyruoti metams ar mėnesiui Kaune bent apytiksliai? Niekad nereikėjo man tai nežinau kainų.
dėjau ant sistemos... ji ant manęs irgi