Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi in Denmark  (Skaityta 346873 kartus)

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 2273
    • Žiūrėti profilį
Ats: Audi in Denmark
« Atsakymas #1950: 2012 Liepos 07, 13:40:13 »
jei zadt daryti kaka per artimiauses dvi savaites tai itraukit ir mane. bo viuenas namie esu ir atlekti galesiu (y)
p.s vakar gryztant is vokietijos vel uzsiroviau ant skato. suskei nebestovi ant sienas o stovi biski kitus toliau nižuo sienas. cia kertant ne autostrada. ispurte kaip rusisjoj. iskrauste visa masina.ieskojo narkotiku :-] mana teises negaliojances. nusinese tikrinti ir galvoju bus pyzda.pareina su teises ir neatiduoda, o keliese vis kraustasa masina.ale paskui sako nieko negalim rasti. tik prisikabina del duju baliona,kad danioj vazineju o danijoj nera duju ir kad perku vokietijoj.
krc nebesizina ka daryti,nezina uz ka pinigus paiimti kaiu masina daniska. man ziuriu jokia skirtuma ar su daniska vaziuoju ar su lietuviska, purta mani vistiek

jo purto jus ten, kiek paskutiniu metu vazineju i DK  tai link Koldingo nuo Padborgo kelis kartus pro aikstele vare, bet gal kad su fura tai nestabdo ir netikrina, tfu tfu kolkas  ;)