Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi in Denmark  (Skaityta 359106 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi in Denmark
« Atsakymas #1550: 2011 Birželio 22, 13:26:58 »
Turiu. Gerą galima paimti nuo 3000-4000kr, kaip pasiseks, na o iki 5000 tikrai geras. Tik nepirk kiniečio, pirk italą, prancūzą ir t.t.

Išlaidos: kuras (3,3l/100km pas mane; visad gazas dugnas-stabdis; kartais dviese važiuojam), draudimas apie 800-900dkk/metams, registracija: 380dkk perrašymas jei yra numeris, jei nėra - 590dkk (numeris + perrašymas)

Èia viskas nurodyta 45kmh motorkei; yra dar 30kmh, bet nepirk. Jie skirti 16-mečiams turintiems veliko teises - gali tik velikų takais važinėti (geltonas numeris)
45kmh motorkės standartas (stor knallert) rimtesnis, su juo tik normaliais keliais važinėt galima, dviračių taikais negalima, taipogi autostradom negalima. Užtenka B kategorijos, turi važiuoti iki 45kmh, aišku visi važiuoja daugiau, mano apie 70kmh, tai jei manetai pagauna gauni baudelė už greitį + už nelegalią motorkę + jie už Tavo pinigus ją atstato. Šiaip jau tikrai niekas netikrins topspeed ant stendo, labai retais pasitaiko, aš esu gavęs baudą už ale nelegalią duslę - bet tas daiktas matosi akivaizdžiai. Tai jei viskas stock, tik išimti ribotuvai, eina  70kmh - geriausias variantas.

Šiek tiek bendrai: apskritai man gaila tiek savęs iš šono pažiūrėjus, tiek kitų - juk tie moto skirti vaikams žaisti, o čia Danija mus ant tiek prispaudė, kad mašinų negalime turėti - man keista kaip suaugę žmonės čia su tais moto važinėja - taip ir Tau - bet ką padarysi toks gyvenimas
o kaip kiti be v.nr laksto.pas mus dirbo vienas daunas.bet jis toks ir buvo.nieko paaiskint negalejo.nes ir skaityt nemokejo (!?)
tam tikrais variantais, kai moto yra 30kmh, iki tam tikrų gamybos metų, numerio nereikia