Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi in Denmark  (Skaityta 358958 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi in Denmark
« Atsakymas #1550: 2011 Birželio 17, 15:59:25 »
Turiu. Gerą galima paimti nuo 3000-4000kr, kaip pasiseks, na o iki 5000 tikrai geras. Tik nepirk kiniečio, pirk italą, prancūzą ir t.t.

Išlaidos: kuras (3,3l/100km pas mane; visad gazas dugnas-stabdis; kartais dviese važiuojam), draudimas apie 800-900dkk/metams, registracija: 380dkk perrašymas jei yra numeris, jei nėra - 590dkk (numeris + perrašymas)

Èia viskas nurodyta 45kmh motorkei; yra dar 30kmh, bet nepirk. Jie skirti 16-mečiams turintiems veliko teises - gali tik velikų takais važinėti (geltonas numeris)
45kmh motorkės standartas (stor knallert) rimtesnis, su juo tik normaliais keliais važinėt galima, dviračių taikais negalima, taipogi autostradom negalima. Užtenka B kategorijos, turi važiuoti iki 45kmh, aišku visi važiuoja daugiau, mano apie 70kmh, tai jei manetai pagauna gauni baudelė už greitį + už nelegalią motorkę + jie už Tavo pinigus ją atstato. Šiaip jau tikrai niekas netikrins topspeed ant stendo, labai retais pasitaiko, aš esu gavęs baudą už ale nelegalią duslę - bet tas daiktas matosi akivaizdžiai. Tai jei viskas stock, tik išimti ribotuvai, eina  70kmh - geriausias variantas.

Šiek tiek bendrai: apskritai man gaila tiek savęs iš šono pažiūrėjus, tiek kitų - juk tie moto skirti vaikams žaisti, o čia Danija mus ant tiek prispaudė, kad mašinų negalime turėti - man keista kaip suaugę žmonės čia su tais moto važinėja - taip ir Tau - bet ką padarysi toks gyvenimas

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1551: 2011 Birželio 17, 16:11:45 »
Jo bauda ir as girdejau apie 40k pinigu. Nors kuo daugiau prisiklausau zmoniu, tuo maziau suprantu cia ta ju sistema... Vienam nueme numerius, atejo atsieme numerius nieko nemokejo isvis, kitam ale su leidimu ateme numerius (nors manau kad cia jis kazka sufantazavo), rumunas vienas pasakojo kad jo drauge su 5tu golfu pagavo ipaise bauda 120k dkk (kiek supratau cia jau su registracijos mokesciu). O tau Domai nereikejo nieko moket kad atsiimtum numerius?

Neprisijungęs ric-kus

• Įrašai: 206
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1552: 2011 Birželio 18, 00:56:35 »
Turiu. Gerą galima paimti nuo 3000-4000kr, kaip pasiseks, na o iki 5000 tikrai geras. Tik nepirk kiniečio, pirk italą, prancūzą ir t.t.

Išlaidos: kuras (3,3l/100km pas mane; visad gazas dugnas-stabdis; kartais dviese važiuojam), draudimas apie 800-900dkk/metams, registracija: 380dkk perrašymas jei yra numeris, jei nėra - 590dkk (numeris + perrašymas)

Èia viskas nurodyta 45kmh motorkei; yra dar 30kmh, bet nepirk. Jie skirti 16-mečiams turintiems veliko teises - gali tik velikų takais važinėti (geltonas numeris)
45kmh motorkės standartas (stor knallert) rimtesnis, su juo tik normaliais keliais važinėt galima, dviračių taikais negalima, taipogi autostradom negalima. Užtenka B kategorijos, turi važiuoti iki 45kmh, aišku visi važiuoja daugiau, mano apie 70kmh, tai jei manetai pagauna gauni baudelė už greitį + už nelegalią motorkę + jie už Tavo pinigus ją atstato. Šiaip jau tikrai niekas netikrins topspeed ant stendo, labai retais pasitaiko, aš esu gavęs baudą už ale nelegalią duslę - bet tas daiktas matosi akivaizdžiai. Tai jei viskas stock, tik išimti ribotuvai, eina  70kmh - geriausias variantas.

Šiek tiek bendrai: apskritai man gaila tiek savęs iš šono pažiūrėjus, tiek kitų - juk tie moto skirti vaikams žaisti, o čia Danija mus ant tiek prispaudė, kad mašinų negalime turėti - man keista kaip suaugę žmonės čia su tais moto važinėja - taip ir Tau - bet ką padarysi toks gyvenimas
o kaip kiti be v.nr laksto.pas mus dirbo vienas daunas.bet jis toks ir buvo.nieko paaiskint negalejo.nes ir skaityt nemokejo (!?)

Neprisijungęs gaisras

• Įrašai: 1543
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1553: 2011 Birželio 18, 02:10:45 »
cia tipo mus lygini su tuo daunu? :D :D :D jei jis gali, tai mes irgi galim :D :D :D

Neprisijungęs ric-kus

• Įrašai: 206
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1554: 2011 Birželio 18, 13:34:47 »
cia tipo mus lygini su tuo daunu? :D :D :D jei jis gali, tai mes irgi galim :D :D :D
Tu pazvelg kaip jis ant to pirpalo atrode :-]                                             
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Birželio 18, 13:36:48 sukūrė ric-kus »

Neprisijungęs valukonis

• Įrašai: 4111
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1555: 2011 Birželio 18, 18:14:56 »
sveiki. noreciau paklausti del to registravimo nes db esu samso saloj, ir atsitiko toks dalykas vienas bulgaras vaziavo ir ji sustabde policija ir gavosi taip kad jis neturejo tos registracijos ir is jo ateme visus dokus auto..... bet jis kiek supratau cia gyvena ar kazkas tokio kad jis jau cia metus tusosi.... o as cia tik porai menesiu ir girdejau kad mums tiems kurie cia trumpai bus ta registracija nieko nekainuoja tik nzn kur ja issimti. gal kartais jus galit patarti ar cia internete ieskoti ar cia i policija vaziuot.... DEKUI IS ANKSTO :)

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1556: 2011 Birželio 18, 20:01:43 »
na, jei tu cia esi registruotas, tai tau registracija reikalinga ir ji tikrai mokama. Taciau kaip cia dauguma daro, tai ir tu bandyk prasyti leidimo. Leidima gali isduoti Skat.
Jei nesi registruotas, (neturi cpr nr.) tuomet ramiai sau cia vazineji, ir sustabdzius policijai, sakai, kad atvaziavai i svecius atostogu.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1557: 2011 Birželio 22, 13:26:58 »

o kaip kiti be v.nr laksto.pas mus dirbo vienas daunas.bet jis toks ir buvo.nieko paaiskint negalejo.nes ir skaityt nemokejo (!?)
tam tikrais variantais, kai moto yra 30kmh, iki tam tikrų gamybos metų, numerio nereikia

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1558: 2011 Birželio 24, 16:40:55 »
Kaip chebra Jonines svesit ar ne? :)

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1560: 2011 Birželio 24, 18:18:45 »
http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/pasaulis/sengeno-zonoje-esancios-es-salys-gales-ivesti-laikina-vidaus-sienu-kontrole-57-157496
Ner cia ko labai ir svest kai pagalvoji :D

o kas blogai ? labai gerai kad bus kontrole. visokio kreivo plauko madafakeriu maziau bus :)

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1561: 2011 Birželio 24, 18:35:23 »
http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/pasaulis/sengeno-zonoje-esancios-es-salys-gales-ivesti-laikina-vidaus-sienu-kontrole-57-157496

o kas blogai ? labai gerai kad bus kontrole. visokio kreivo plauko madafakeriu maziau bus :)

Patikrins tavo cpr ivaziuojant atims masina :D

Neprisijungęs egis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1562: 2011 Birželio 24, 18:42:08 »

Patikrins tavo cpr ivaziuojant atims masina :D

nusipirk daniska, baigsis problemos :D

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1563: 2011 Birželio 24, 18:49:30 »
Pirksiu, bet i lt su lietuviska vazinesiu :P
Beje, apie cpr tai apie TAVE kalbejau, kad is taves pakirs masina susimaise :D

Neprisijungęs egis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1564: 2011 Birželio 24, 18:50:21 »
Pirksiu, bet i lt su lietuviska vazinesiu :P
Beje, apie cpr tai apie TAVE kalbejau, kad is taves pakirs masina susimaise :D

nieks manes nepakirs :) as turistas :D

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1565: 2011 Birželio 24, 20:17:04 »
man irgi ta kontrole visai nemaiso, jei tik jie saugesni jausis :D o i LT vaziuojant issiimi vienai dienai nr ir dar pasiemi tai dienai kada gristi ir viskas, iki sienos su tais nr, o poto normalius uzsidedi ir viskas ;)

Neprisijungęs egis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1566: 2011 Birželio 24, 21:26:33 »
nu tai liepos 30 d darom Lietuvos Audi klubo danijos padalinio Grand meet'a ? :D

Neprisijungęs egis dk

• Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1567: 2011 Birželio 24, 21:42:29 »
ar isvis su dk numeriais mauni namo i niekam neidomus esi tadu  :-]

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1568: 2011 Birželio 24, 22:41:16 »
cia zinai kame esme :D niekas nenori danijoj gyvendamas/dirbdamas ir uzdirbdamas po 5-6k litu ar daugiau  gryzt i lietuva su kazkokia bulka :D , powliuz wariantas manau geriausias , turi viena gera masina su lt numeriais ir koki kibira pigiausia nusiperki i darba vazinet ir vsio :D

Neprisijungęs egis dk

• Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1569: 2011 Birželio 24, 23:06:12 »
na jo kompleksai  :-] ka vaziuoji su bulka ar kitokiu kibiriuku i uzseni dirbi,bet manau isgis musu tauta kada nors  :-]

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1570: 2011 Birželio 24, 23:24:00 »
cia pas mus vazineja su paprasom ziurek isvaro i uzsieni puse metu jau su pitioru 2005 varineja :D

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1571: 2011 Birželio 25, 00:45:17 »
:D :D :D nu jo, lietuviai turi pigiu masinu kompleksa :D :D :D jei dirbi uzsieni ir vazineji su kokiu golfu 3  tai jau tau ziauriai nesiseka :D :D :D na bet, kaip jau kazkas sake, gal kada nors lietuviai isgis nuo tokio komplekso :D
Del liepos 30d. pradedu galvoti, gal rimtai, jau susirinktu i dk daugiau lietuvaiciu is po atostogu ir padarytumem susibegima? Dar nieko rimto nesakau del datos, bet kad bus kazkas tokio, tai tikrai, tik klausimas kiek musu susirinks ;)

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1572: 2011 Birželio 25, 11:52:53 »
As susirinksiu tikrai :D
P.S. gaistrai, dabar tu iki manes nedavaziuoji... :)

Neprisijungęs egis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1573: 2011 Birželio 25, 12:05:56 »
As susirinksiu tikrai :D
P.S. gaistrai, dabar tu iki manes nedavaziuoji... :)

gaistras daba lietuvos nuotaikom jau gyvena :D

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1574: 2011 Birželio 26, 01:06:45 »
Man dabar tokios darbo dienos uzejo, tai griztu tik apie 7 val vakaro ir jau nieko nebenoriu. Nors savaitgalis kaip ir laisvas, tai bus matyt kaip nuotaika bus. O siaip tai kita penktadieni jau i lt ;)