Turiu. Gerą galima paimti nuo 3000-4000kr, kaip pasiseks, na o iki 5000 tikrai geras. Tik nepirk kiniečio, pirk italą, prancūzą ir t.t.
Išlaidos: kuras (3,3l/100km pas mane; visad gazas dugnas-stabdis; kartais dviese važiuojam), draudimas apie 800-900dkk/metams, registracija: 380dkk perrašymas jei yra numeris, jei nėra - 590dkk (numeris + perrašymas)
Èia viskas nurodyta 45kmh motorkei; yra dar 30kmh, bet nepirk. Jie skirti 16-mečiams turintiems veliko teises - gali tik velikų takais važinėti (geltonas numeris)
45kmh motorkės standartas (stor knallert) rimtesnis, su juo tik normaliais keliais važinėt galima, dviračių taikais negalima, taipogi autostradom negalima. Užtenka B kategorijos, turi važiuoti iki 45kmh, aišku visi važiuoja daugiau, mano apie 70kmh, tai jei manetai pagauna gauni baudelė už greitį + už nelegalią motorkę + jie už Tavo pinigus ją atstato. Šiaip jau tikrai niekas netikrins topspeed ant stendo, labai retais pasitaiko, aš esu gavęs baudą už ale nelegalią duslę - bet tas daiktas matosi akivaizdžiai. Tai jei viskas stock, tik išimti ribotuvai, eina 70kmh - geriausias variantas.
Šiek tiek bendrai: apskritai man gaila tiek savęs iš šono pažiūrėjus, tiek kitų - juk tie moto skirti vaikams žaisti, o čia Danija mus ant tiek prispaudė, kad mašinų negalime turėti - man keista kaip suaugę žmonės čia su tais moto važinėja - taip ir Tau - bet ką padarysi toks gyvenimas