Citata iš: powliuz 2011 Vasario 23, 17:05:54 Zuvies pirsteliai, batonas, sasyskos- sitie pigiausi yra tikrai skanesni nei pigiausi ar vidutines kokybes Lietuvoje Nors pavyzdziui skiriasi ir tie pigiausi skirtingose parduotuvese- kaip pvz nusipirk farso ar kepsniuku Aldi ir nusipirk tarkim Kiwi ar Fakta, labai skiriasi, bent jau man, o kaina jei ne ta pati tai skirsis 5dkk... O kas del alaus, tai man ir daniskas visai skanus, ir prie tu buteliuku vaikisku pripratau jau P.S. dar cia labai skanus pigiausi ledai, 6porcijos kur buna dezutej kainuoja ~22dkk, o skanesni uz dauguma lietuvisku brangiu ledu O kas del lietuvisko maisto ir svarbiausiai jo PASIRINKIMO tai ner ko lygint su cia parduotuvem... Tik atvaziave cia issiziojom, koks skurdus cia pasirinkimas visko... Dar kas daug skaniau Lietuvoj, tai greitas maistas, t.y. kebabai, picos ir tt 8-P Ir dar kas keisciausia kad cia praktiskai niekur nesurasi brendzio mokek ieskot - lidl visada nusipirkdavau ispanisko brendzio lygtais 'solera' vadindavos
Zuvies pirsteliai, batonas, sasyskos- sitie pigiausi yra tikrai skanesni nei pigiausi ar vidutines kokybes Lietuvoje Nors pavyzdziui skiriasi ir tie pigiausi skirtingose parduotuvese- kaip pvz nusipirk farso ar kepsniuku Aldi ir nusipirk tarkim Kiwi ar Fakta, labai skiriasi, bent jau man, o kaina jei ne ta pati tai skirsis 5dkk... O kas del alaus, tai man ir daniskas visai skanus, ir prie tu buteliuku vaikisku pripratau jau P.S. dar cia labai skanus pigiausi ledai, 6porcijos kur buna dezutej kainuoja ~22dkk, o skanesni uz dauguma lietuvisku brangiu ledu O kas del lietuvisko maisto ir svarbiausiai jo PASIRINKIMO tai ner ko lygint su cia parduotuvem... Tik atvaziave cia issiziojom, koks skurdus cia pasirinkimas visko... Dar kas daug skaniau Lietuvoj, tai greitas maistas, t.y. kebabai, picos ir tt 8-P Ir dar kas keisciausia kad cia praktiskai niekur nesurasi brendzio