Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi from Norway  (Skaityta 457923 kartus)

Neprisijungęs skandinavas

• Įrašai: 149
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi from Norway
« Atsakymas #200: 2010 Sausio 09, 22:32:09 »
O tai kaip dabar jie suskaičiuoja, kiek tu laiko tenai su LT numeriais ar pan? Pvz kai gyvenau tenai, niekas niekad nebuvo sustabdę, o bendradarbiai ten išvis jau po 5 metus su tomis pačiomis auto lietuviškais nr važinėja :V
sveiki.si tema galiu pasakyti kad su lietuviskais nurei norgeje galima vazineti 6men.mano draugelis 8men vazinejo norgeje,su lietuviskais numereis osle baigesi tuo kad jis gavo baudite 50000kron :[ masina konfiskavo. :O as pac praitais metais prabuvau 7men.grizinedamam namo buvo pilnos kelnes kad ne sustabditu  ff
Cia turbut ne bauda 50 000 nok. o bauda kartu su muitu, nes budos realiai nuo 10 000 iki 20 000 nok. turetu buti  ;) O auto taip, nutempia. Ir kol nesumokesi baudos ir muito dazniausiai neatiduoda transporto priemones. Tik isskirtinais atvejais leidzia susimoketi bauda ir parsivaryti auto i LT.
P.S. Kokia masina buvo ir kelintu metu?

Neprisijungęs vitalka

• Įrašai: 131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #201: 2010 Sausio 09, 23:48:26 »
to draugeliu masina buvo audine a6,o siaureje nezinau kokes ateme zinau  kad neviena masina keles.noškinai pardejo smarkei kameras miestose irenginet net kaimeliuose nera jiokiu zenklu kad stebi tave kamera. Oo) jei domina galit patis paziuret ;) http://kamera.kartet.no/map cia dar vienas adresas ;) http://www.vegvesen.no/Trafikkinformasjon/Reiseinformasjon/Trafikkmeldinger/Webkamera
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 10, 10:37:00 sukūrė vitalka »

Neprisijungęs ValentaS6

• Įrašai: 320
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #202: 2010 Sausio 11, 23:25:28 »
sveiki, as irgi norgej, siek tiek pergyvenu del tu baudu :V seip 6men gali vazinet zinau ta, o kad grizt i lietuva ir vel atlekus i norgus tesiasi tie menesiai toliau? :) numerius reikia keist kiekviena karta grizus i lietuva :D gal kas tarp Hamar ir Lillehamar randates? ;)

Neprisijungęs vitalka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #203: 2010 Sausio 11, 23:39:41 »
sveiki, as irgi norgej, siek tiek pergyvenu del tu baudu :V seip 6men gali vazinet zinau ta, o kad grizt i lietuva ir vel atlekus i norgus tesiasi tie menesiai toliau? :) numerius reikia keist kiekviena karta grizus i lietuva :D gal kas tarp Hamar ir Lillehamar randates? ;)
  numeriu nekeitelioki.mano nuomone maziau girkis kad sedi daugiau kaip 6men su liet masina.cia tik mano nuomone.tvarkingai vazineki ir turetu but viskas normaliai

Neprisijungęs vitalka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #204: 2010 Sausio 11, 23:42:16 »
kaip ten pas jus daug  sniego?
nes vaziuju i norgus kaip pasiziuriu i oru prognozes tai ziaurei salta blin gal auto vaimeri reikejo insistatit :-{

Neprisijungęs Egis A6

• Įrašai: 80
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #205: 2010 Sausio 13, 20:46:28 »
Na as gyvenu pacioj siaurej.dabar per langa ziuriu tai lyja,bet sniego seip yra.salcio neperdaugiausiai pas mus.ana savaite -10 buvo.dekis sypuotas padangas ir i trasa :D

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #206: 2010 Sausio 16, 12:03:51 »
  numeriu nekeitelioki.mano nuomone maziau girkis kad sedi daugiau kaip 6men su liet masina.cia tik mano nuomone.tvarkingai vazineki ir turetu but viskas normaliai
kas cia mane mentai per sita reikala suseks ar kaip? :) visa laik tvarkingai vazineju ir niekas, beje buvo sustabde mentai neseniai ir nieko vapse neklause (be)

Neprisijungęs vitalka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #207: 2010 Sausio 16, 21:22:23 »
kas cia mane patruliai per sita reikala suseks ar kaip? :) visa laik tvarkingai vazineju ir niekas, beje buvo sustabde patruliai neseniai ir nieko vapse neklause (be)
tai dziukis kol nepagavo,kaip pagaus reiks ver :[ ;)kt

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #208: 2010 Sausio 17, 10:28:25 »
kas cia mane patruliai per sita reikala suseks ar kaip? :) visa laik tvarkingai vazineju ir niekas, beje buvo sustabde patruliai neseniai ir nieko vapse neklause (be)
tai dziukis kol nepagavo,kaip pagaus reiks ver :[ ;)kt
tai as dziaugiuos, tik galvojau gal paaiskinsi kaip jie mane per cia suseks, nes sakei kad girtis negerai :D

Neprisijungęs vitalka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #209: 2010 Sausio 17, 11:41:03 »
norvegui reike sumoket tau pinigus,bet jis nenori tau moket.paskambin mentam pasako kad tu vazineji 6men su lietuviska masina,ir jie prisistato.lenkui,lietuviu reike darbo jis paskambina mentam jie atviksta duoda didele bauda atima masina,i darba neturi su kuo vaziuoti i darba,vaziuoji namo lietuvon :[ o jie i ta vieta inlenda dirbt.buna reidu.kai tikrina kiek prabuves norgose,susisieke su tavo bosu jis permizes pasako kad tu dirbi pas ji ir vazineji su masina dagiau 6men Oo).cia ka as zinau ir is kitu girdejau ?!?

Neprisijungęs tomazas

• Įrašai: 945
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #210: 2010 Sausio 18, 16:18:55 »
O nebandėt per tuos 6 mėn., vyrai, kokiam norgiškam kalabokui sukrapštyt iš taško "namai" į tašką "darbas" važinėt? :???: Kaip ir išeitis būtų iš situacijos "bauda" ar "praradau darbą" :)

Neprisijungęs vitalka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #211: 2010 Sausio 18, 21:29:01 »
rytoj varau i norgus,mizu biski nes pirma kartb varau su audine, priestai turejau pasata tai net nejimdavau i galva,uzsipidavau 100litru dizeliuko dar likdavo,dabar suku galva (!?) iki kur uzteks dizelio. :/ davaziuot (z) turiu 2,5 tdi automatas :G

Neprisijungęs k1esh4

• Įrašai: 23
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #212: 2010 Sausio 18, 21:49:32 »
na as turiu audi 2.5 tdi 132 kw automata, tai nieko gero, na man ir kelio iki vietos 2100 km tai 3 bakus isvarau po kazkur 70 lr, na maniske trasoj srebia apie 8 lr, pries tai turejau mersa A klases tai su 55 lr baku nulekdavau 1100 km, buvo gal kiek geriau, bet jiokio komforto. aip kad labai nesigrausk  (h)

Neprisijungęs vitalka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #213: 2010 Sausio 22, 14:55:10 »
kam teko bokse pabuvot pasienio 8:8

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #214: 2010 Sausio 22, 21:12:10 »
kam teko bokse pabuvot pasienio 8:8
Man teko  (+) Ir nekart. 1 kart Svedijoj, viena Norgej  :G

Neprisijungęs vitalka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #215: 2010 Sausio 23, 12:22:29 »
mano draugeli invare antradieni latvei i boksa,prisikabino prie sniuso :-] jieskojo narkatos suni net inleide buvo (!?) kelis kart klause kas cia (!?) tipi nezino  sniuso. (!?)

Neprisijungęs vitalka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #216: 2010 Sausio 23, 12:58:50 »
siandiena   Gol  ralis kas tetoli galit varit paziureti
 ?!?

Neprisijungęs tomazas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #218: 2010 Sausio 26, 23:59:15 »
Mano bulkei 10 k litų reiktų sumokėt mokesčių :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #219: 2010 Sausio 27, 00:32:39 »
Mano bulkei 10 k litų reiktų sumokėt mokesčių :D
Na bet paziurek is kitos puses, juk tai 1 menesio alga Norvegijoje  (+)

Neprisijungęs tomazas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #220: 2010 Sausio 27, 11:14:13 »
Tai aš jau pažiūrėjau ir puslapio viršuje padariau išvadą ;)

Neprisijungęs caraz

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #221: 2010 Sausio 29, 21:58:39 »
sweiki (h), pasipildo gretos ,dar wienu weikeju norgej :H

Neprisijungęs vitalka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #222: 2010 Sausio 29, 22:19:50 »
 8:8 sveikas kureme norges vietoj randiesi
 (h)

Neprisijungęs caraz

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #223: 2010 Sausio 30, 01:18:53 »
apacioj,jei zinai toki Grimstad ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #224: 2010 Sausio 30, 13:18:29 »
Ziuriu tautieciu vis daugeja ir daugeja Norvegijoje, pamenu kai atvaziavau pries 3 metus viena kita auto pravaziuodavo o dabar turbut kas desimta su LT numeriais  :D