Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi from Norway  (Skaityta 479281 kartus)

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
Ats: Audi from Norway
« Atsakymas #1525: 2012 Spalio 14, 10:59:25 »
be ispejimo niekas baudos neduos iz karto pirma visada buna ispejimas ,ir jai nori laikyt lietuviska masina neturedamas tam leidimo nusimk numerius ir laikyk jaigu tipo nevazineji su ja taip kad manau patys kalti tik vaidina gerucius nes tiek metu jai gyvena puikiai turi zinot istatymus

Neprisijungęs -Auris-

• Įrašai: 1245
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1526: 2012 Spalio 14, 11:02:56 »
be ispejimo niekas baudos neduos iz karto pirma visada buna ispejimas ,ir jai nori laikyt lietuviska masina neturedamas tam leidimo nusimk numerius ir laikyk jaigu tipo nevazineji su ja taip kad manau patys kalti tik vaidina gerucius nes tiek metu jai gyvena puikiai turi zinot istatymus

duoda ir be ispejimu ir dar kaip duoda, o kad jie patys kalti tai pritariu, matyt gyveno sau ramiai tol kol viskas buvo gerai, ir viena diena tiesiog susilauke tos dienos... brrrr siurpas ima pagalvojus

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1527: 2012 Spalio 14, 14:43:06 »
Gal patartumet ar imt, ka manot apie si pasirinkima https://nettbutikk.djuice.no/Mobil/appleiphone4s32gb#! Zadu paimt 2 iskart :G Sau ir savo brangiajai  :H Tik bijau, liaudiskai tariant irugt :bedantis:

Neprisijungęs skubi2u

• Įrašai: 289
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1528: 2012 Spalio 14, 16:50:34 »
plem kazi.. :) nes galutine mobiliako kaina 7778,- ;/ manau gal geriau pasiieskot finn.no kad ir nedug deveta.. iseis 2 iskart.. ;)

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1529: 2012 Spalio 14, 17:29:26 »
Siaip si tauta, tik i akis sypsosi, o uz akiu didziausi gai..iai. Cia netik svetimtaucius stukina, bet savus.Vienas atvejis, kaimyne paskambino politi ir pasake, kad bachuras vazinejasi laukuose su 4raciu, neturintis 18metu. Jie atvaziavo, bet nieko nepadare, nes laimei jau nevazinejo su 4raciu. O jos namas buvo apsuptas misko,grazi vieta, kuris priklause bachriuko tevui. Tai tas kaip pjove visa miska aplink ta nama, ir daba namas stovi laukymej :D

Neprisijungęs geddas

• Įrašai: 498
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1530: 2012 Spalio 15, 09:22:14 »
Vyrai, gal kas praejot, zinot kokia procedura prasymo isvaryt auto is Norvegijos (lietuviska :bedantis: ) ? Suprantu, kad reikia eit i toll, ar negausiu susimoket uz iki siol vazinejima? :angel:

Neprisijungęs geddas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1531: 2012 Spalio 15, 12:58:03 »
Nu ka, gavau as siandien banko kortele su legitimasjon (8-) Dar dave kreditine Mastercard uz dyka, su draudimais ir pan :) Norvegijoj gyvenu apie 2 metus, biskuti gal maziau  :bedantis: (tiesa, minejo, kad jei buciau naujas klientas, tai tikrai neduotu, bet kadangi esu YPATINGAS klientas, turiu visa paketa, nettbank, telebank ir pan, tai dave mastercard nemokamai ir kortele su foto, nezinau kuom pasireiskia tas ypatingas, esu tiesiog vartotojas :D )

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1532: 2012 Spalio 15, 13:08:49 »
Nu ka, gavau as siandien banko kortele su legitimasjon (8-) Dar dave kreditine Mastercard uz dyka, su draudimais ir pan :) Norvegijoj gyvenu apie 2 metus, biskuti gal maziau  :bedantis: (tiesa, minejo, kad jei buciau naujas klientas, tai tikrai neduotu, bet kadangi esu YPATINGAS klientas, turiu visa paketa, nettbank, telebank ir pan, tai dave mastercard nemokamai ir kortele su foto, nezinau kuom pasireiskia tas ypatingas, esu tiesiog vartotojas :D )

na man banke pasake, kad Norvegijos valdzia uzdraude korteles su foto ir ID numeriais, nes bankas neturi teises isduot asmens tapatybe patvirtinanti dokumenta, cia Spare banke. O pries dvi dienas ir as gavau re:member Gold kreditine  :party: israse 15 000 kr.  :yay:

Neprisijungęs geddas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1533: 2012 Spalio 15, 13:27:02 »
Nu as kaip tik siandien Sparebanken Hedmark uzsisakiau VISA su foto, hm... Tokia jau ta Norvegija, nieks nieko tiksliai nezino, vienas vienaip sako, kitas kitap :p Tai gal tu tada labiau ypatingas klientas, man dave tik 10 000 kr master gold :bedantis:

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1534: 2012 Spalio 15, 14:33:18 »
as neipatingas niekuo :) cia kiekvienam dirbanciam tiek duoda, tik reik imt ne is banko

Neprisijungęs miiik

• Įrašai: 294
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1535: 2012 Spalio 15, 19:13:02 »
tas tipo 15 000 kreditas yra, kai gali i minusa ivaryt? ir kuom tos korteles geresnes uz tas paprastas, tarkim visa elektron ir pan?

Neprisijungęs miiik

• Įrašai: 294
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1536: 2012 Spalio 15, 19:14:51 »
turiu omeny banko kortele su legitimasjon ir kreditine Mastercard, su draudimais. Ir kaip suprast su draudimais?

Neprisijungęs geddas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1537: 2012 Spalio 15, 21:13:47 »
Ta kreditine Mastercard man dave nemokamai ir sake uz ja niekad nereiks moketi, sako: "Jei jus keliausite ir jei pasitaikytu taip, jog nepriims jusu visa, arba prades nebeveikt ta visa, tada turesit kaip apsidraudima Mastercard." Kaip palyginima galiu pasakyt ka turiu lietuvoj: Swedbank kreditine kortele, uz kuria i menesi moku apie 5 lt (apdrausti pinigai) ir metini korteles mokesti, ar tai 20-50 lt, nebezinau dabar. Taip pat turiu draudima su ta kreditine kortele keliaudamas gydymo islaidoms, bet tas galioja, jei kazkoks ivykis ivyko salyje, kurioje nedirbi :) I minusa galiu listi 1000 lt, neapmokestinamai kredita galiu grazinti per ~30 dienu, tiksliai neatsimenu, nes seniai reikejo list i kredita, o sparebanken duoda 60 dienu neapmokestinamai grazinti pasiskolinta suma :) o del tu draudimu tai bus taip pat kaip ir lietuvoj, tik nezinau kodel man uz juos nereikia moketi :) sako jei pamesi kortele, arba pavogs tau ja ir poto istustins saskaita, tai to draudimo deka viska sugrazins :) O viskas iseina is to, kad man paskambino is Sparebanken, paklause ar as patenkintas banku, pasakiau femti femti  :D

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1538: 2012 Spalio 15, 21:44:30 »
Swedbank kreditine kortele, uz kuria i menesi moku apie 5 lt (apdrausti pinigai)

as moku 4 ir tai tik jei nesinaudoji kortele, jei padarai bent viena pirkima per men, sis mokestis nuimamas tam menesiui  :)

Neprisijungęs geddas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1539: 2012 Spalio 15, 22:08:36 »
Na nzn, as kai gavau ta swedbank kortele, tai pasake suma uz draudima per menesi, nesake tokios lengvatos :) gal tavo ir sikart kokia mandresne? pas mane man rods paprasciausia - silver :)

Neprisijungęs geddas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1540: 2012 Spalio 16, 11:03:44 »
Nu ka, vaziuosim be jokiu leidimu i lietuva, jei stabdys kas, nestosiu (8-) :g020:

Neprisijungęs exstoras

• Įrašai: 1212
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1541: 2012 Spalio 16, 12:59:42 »
Nu ka, vaziuosim be jokiu leidimu i lietuva, jei stabdys kas, nestosiu (8-) :g020:
kada zadi vaziuoti ir keltas is kur
nes as ir savaitgaly zadu isvaryti audine savo keltas is karlshamo y klaipeda

Neprisijungęs geddas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1542: 2012 Spalio 16, 15:51:50 »
kada zadi vaziuoti ir keltas is kur
nes as ir savaitgaly zadu isvaryti audine savo keltas is karlshamo y klaipeda
Mano keltas is Frihamneno (Stokholmas) i Ryga, ryt vakare isplaukia :)

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1543: 2012 Spalio 16, 18:21:19 »
o tai ka tau gali padaryt kad su lietuviska vaziuosi , parodysi bilietus kad i lietuva vaziuoji ir viskas

Neprisijungęs geddas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1544: 2012 Spalio 16, 18:42:58 »
Tai jo :) Nepirksi su tais norvegais, sugalvos, kad vazinejau iki siol ir bylinekis paskui su jais :p Nieko, viskas bus gerai, vaiku neturiu, tai neatims  :D

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1545: 2012 Spalio 17, 20:08:35 »
Ziemos sezonas atidarytas   :yay:

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1546: 2012 Spalio 17, 20:21:38 »
Fainai ten pas tave :)

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1547: 2012 Spalio 17, 20:29:28 »
Ziemos sezonas atidarytas   :yay:

Kur cia taip?

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1548: 2012 Spalio 17, 21:00:49 »

Neprisijungęs arturas.G.

• Įrašai: 116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1549: 2012 Spalio 17, 21:08:14 »
Smagu pas jumis, Osle kolkas tik lietus ir lietus  :) O kai pries savaite buvau Kirkenes, Norway miestelyje tai ten irgi vesoka bet lyjo pastoviai, sniego nematyt dar buvo..   :)