Ta kreditine Mastercard man dave nemokamai ir sake uz ja niekad nereiks moketi, sako: "Jei jus keliausite ir jei pasitaikytu taip, jog nepriims jusu visa, arba prades nebeveikt ta visa, tada turesit kaip apsidraudima Mastercard." Kaip palyginima galiu pasakyt ka turiu lietuvoj: Swedbank kreditine kortele, uz kuria i menesi moku apie 5 lt (apdrausti pinigai) ir metini korteles mokesti, ar tai 20-50 lt, nebezinau dabar. Taip pat turiu draudima su ta kreditine kortele keliaudamas gydymo islaidoms, bet tas galioja, jei kazkoks ivykis ivyko salyje, kurioje nedirbi

I minusa galiu listi 1000 lt, neapmokestinamai kredita galiu grazinti per ~30 dienu, tiksliai neatsimenu, nes seniai reikejo list i kredita, o sparebanken duoda 60 dienu neapmokestinamai grazinti pasiskolinta suma

o del tu draudimu tai bus taip pat kaip ir lietuvoj, tik nezinau kodel man uz juos nereikia moketi

sako jei pamesi kortele, arba pavogs tau ja ir poto istustins saskaita, tai to draudimo deka viska sugrazins

O viskas iseina is to, kad man paskambino is Sparebanken, paklause ar as patenkintas banku, pasakiau femti femti