Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi from Norway  (Skaityta 475718 kartus)

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi from Norway
« Atsakymas #700: 2011 Spalio 21, 23:43:02 »
Papasakokit, ar netrumpina jusu vietine darbo inspekcija, nes tikrino firmos kur zmona dirba darbuotojus, tai pradedant apranga, kortelem ir baigiant ar firma moka bent jau ju minimuma. Paskui isdalino knygutes lietuviu-norvegu  kalba su patarimais, kaip reikia isidarbinti, kokias sutartis rasyti ir t.t.

Pas mane tai isvis niekada niex nieko netikrino, bent jau pastaruosius pora metu. Isvis cia pas mus bardakas,nes vietoj manes dirbo draugas menesi,tai niekas net nesuuode kad asLT  :-]
cia geriausiai :-]

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #701: 2011 Spalio 22, 09:49:45 »
Papasakokit, ar netrumpina jusu vietine darbo inspekcija, nes tikrino firmos kur zmona dirba darbuotojus, tai pradedant apranga, kortelem ir baigiant ar firma moka bent jau ju minimuma. Paskui isdalino knygutes lietuviu-norvegu  kalba su patarimais, kaip reikia isidarbinti, kokias sutartis rasyti ir t.t.

Pas mane tai isvis niekada niex nieko netikrino, bent jau pastaruosius pora metu. Isvis cia pas mus bardakas,nes vietoj manes dirbo draugas menesi,tai niekas net nesuuode kad asLT  :-]

Stavangeryje veiksmas vyko, matai jiems sunkiau, dirba viesbuciuose, laivuose ir viskas oficialiai, tur but del to ir tikrina.Nors sake anksciau to niekad nebuvo. Kad ten apranga, batus, korteles grieztai reikalauja, tai jo, bet , kad tikrintu ar nors minimuma moka, tai pirma karta.

Neprisijungęs wadux

• Įrašai: 171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #702: 2011 Spalio 22, 18:29:55 »
Tik nelabai suprantu kas cia negerai, kad tikrina kiek gauna algos ar gauna minimuma. taigi cia reikia dziaugtis, kad kaskas bando sutvarkyt nelegalius darbelius kur isnaudoja zmones. ;)

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #703: 2011 Spalio 22, 19:20:14 »

Stavangeryje veiksmas vyko, matai jiems sunkiau, dirba viesbuciuose, laivuose ir viskas oficialiai, tur but del to ir tikrina.Nors sake anksciau to niekad nebuvo. Kad ten apranga, batus, korteles grieztai reikalauja, tai jo, bet , kad tikrintu ar nors minimuma moka, tai pirma karta.

tai pas mane irgi viskas oficialiai, tik nera tokios kontroles. buvo laiko tarpas,kad puse metu nemaciau nieko is valdzios :) svarbu nera nusiskundimu is klientu ir viskas

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #704: 2011 Spalio 23, 13:05:42 »
Tik nelabai suprantu kas cia negerai, kad tikrina kiek gauna algos ar gauna minimuma. taigi cia reikia dziaugtis, kad kaskas bando sutvarkyt nelegalius darbelius kur isnaudoja zmones. ;)

O kur matei , kad negerai? Idomu pasidare ar ir kitus taip tikrina, ar butent juos taip pasirinko.Jokio kriminalo cia nera, tik siaip smalsumas.

Neprisijungęs wadux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #705: 2011 Spalio 23, 17:29:53 »
nu tada aisq.  :D na pas mane jokiu patikrinimu nera buve  :D

Neprisijungęs dainiukis

• Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #706: 2011 Spalio 23, 19:37:33 »

sveiki, gal esat gave ka nors panasaus. cia po pirmo su sustabdymo jokio ispejimo nebuvo....

Neprisijungęs Martcius

• Įrašai: 526
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #707: 2011 Spalio 23, 19:48:42 »
kiek supratau, kad tau lb nepasiseke. uzuojauta...
kas tave sustabde? masina pajeme? per tris savaites gali apskusti.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Spalio 23, 19:54:58 sukūrė Martcius »

Neprisijungęs dainiukis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #708: 2011 Spalio 23, 19:53:27 »
cia mano bendradarbiui nepasiseke,  as vis dar su lietuviska vazineju.

Neprisijungęs Martcius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #709: 2011 Spalio 23, 19:57:26 »
Siulyciau pasiziureti norgiska auto. Pas mus atvare i darba tollai, iskiviete 1 latvi, kita ceka, ir pajeme ju masinas. o visi kiti mes su norgiskom. db laukia tokio pat laisko....

Neprisijungęs dainiukis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #710: 2011 Spalio 23, 20:06:24 »
masinos nepaeme. sustabde muitine, gal uz 10 km pravaziavus siena  norvegjos puseje. rase jis laiska, bet neatsizvelge ir tai kad turi  dvi norvegiskos registracijos masinas. cia jau galutinis nuosprendis.  galvojau kad pirmam kartui ispejimas buna.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #711: 2011 Spalio 23, 20:42:01 »
Apsvieskit truputi, o jeigu vaziuoji pastoviai i Norvegija dirbti su lengvaja auto lietuviska registracija, bet masina firmos , ar irgi yra kokie apribojimai?Firma registruota Lietuvoje.

Neprisijungęs Martcius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #712: 2011 Spalio 23, 20:57:04 »
netame esme, kad masina firmos... legaliai dirbi norgei? jei taip tai niekas nepades.

Neprisijungęs -Auris-

• Įrašai: 1245
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #713: 2011 Spalio 23, 21:47:29 »
Isigijau Mitsubishi L300 4x4  :D Laukiu sniego isbandymui :D  O su Audike kaledom leksiu namo, tikiuos muitine neuzpalinguos tu nelemtu LT numeriu  :/

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #714: 2011 Spalio 23, 22:03:15 »
ir kiek tos mitsubishi norvegijoj kainuoja su visais mokesciais su viskuo ?

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #715: 2011 Spalio 23, 22:23:31 »
Teko pabendraut ir padirbet pas norvegijos muitininka. Nors ir dirbi norvegiskoje imoneje gali vazinetis su lt registracija masina, Jeigu turi vaiku. seima deklaruota lietuvoje, kaip supratau yra kazkokie tai popieriai deklaruoji juos kad daznai i lietuva vaziuoji aplankyti seimos ir nekyla jokiu problemu su auto lietuviska norvegijoje.

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #716: 2011 Spalio 24, 00:00:32 »
ir kiek tos mitsubishi norvegijoj kainuoja su visais mokesciais su viskuo ?

na as palikau uz ja 7500kr + 4500kr draudimas, keliai buvo sumoketi, daugiau kaip ir viskas  :D

Neprisijungęs magmyz

• Įrašai: 219
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #717: 2011 Spalio 24, 00:19:06 »
Teko pabendraut ir padirbet pas norvegijos muitininka. Nors ir dirbi norvegiskoje imoneje gali vazinetis su lt registracija masina, Jeigu turi vaiku. seima deklaruota lietuvoje, kaip supratau yra kazkokie tai popieriai deklaruoji juos kad daznai i lietuva vaziuoji aplankyti seimos ir nekyla jokiu problemu su auto lietuviska norvegijoje.

per metus 3 ar 4 kartus turi isvykti is norvegijos (nebutinai su masina) :) o siaip jei darbo sutartis terminuota iki 1metu gali vazinet su lietuviska,o jei neterminuota,tada jau reikia isigyti norvegijoj registruota auto...man idomu kaip yra jei as dirbu per lietuviska firma,esu idarbintas lietuvoj ir siuncia i komandiruote i norvegija,as galiu be problemu vazinet su lietuviska auto,ar vis del to tokie patys apribojimai kaip ir dirbant norvegiskoj imonej?

Neprisijungęs wadux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #718: 2011 Spalio 24, 01:15:57 »
o kiek laiko dar gali vazinetis su lt kai gauni fasta? Esu girdejas kad metus, bet pats nerizikavau :D

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #719: 2011 Spalio 24, 08:52:06 »

per metus 3 ar 4 kartus turi isvykti is norvegijos (nebutinai su masina) :) o siaip jei darbo sutartis terminuota iki 1metu gali vazinet su lietuviska,o jei neterminuota,tada jau reikia isigyti norvegijoj registruota auto...man idomu kaip yra jei as dirbu per lietuviska firma,esu idarbintas lietuvoj ir siuncia i komandiruote i norvegija,as galiu be problemu vazinet su lietuviska auto,ar vis del to tokie patys apribojimai kaip ir dirbant norvegiskoj imonej?

jei tave siuncia kaip komandiruotes lietuviska firma i norge, tai tu drasiai nesukdamas sau galvos vazineji su savo masiniuku  (+)

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #720: 2011 Spalio 24, 14:15:00 »
o kiek laiko dar gali vazinetis su lt kai gauni fasta? Esu girdejas kad metus, bet pats nerizikavau :D
kai gauni fasta, nuo tos dienos negali vazineti su lietuviska masina :) jei yra terminuota sutartis iki 1 metu tada gali vazineti su lietuviska, arba kaip sake yra seima lietuvoje ir deklaruoji isvaziavima pas seima i metus kelis kartus ir gali drasiai vazineti su lietuviska :)

p.s. o kokia cia masina? kelintu metu? kokia kubatura?  siaip idomu uz kokia cia auto 84k  :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #721: 2011 Spalio 24, 14:31:57 »
sveiki lietuvaiciai, gal aplink bergena yra koks zmogelis gerai nusimanantis apie diagnostika? ;)
Nezinau kur tai yra, bet pats salia Oslo esu ir dar busiu iki treciadienio. Diagnostikos iranga turiu su savim.
jei ko reiks, rasyk +370 689 09360

Neprisijungęs wadux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #722: 2011 Spalio 24, 14:48:23 »
sveiki lietuvaiciai, gal aplink bergena yra koks zmogelis gerai nusimanantis apie diagnostika? ;)
Nezinau kur tai yra, bet pats salia Oslo esu ir dar busiu iki treciadienio. Diagnostikos iranga turiu su savim.
jei ko reiks, rasyk +370 689 09360

Butu gerai, bet man 400km iki oslo :) siandien pasikeiciau OSM po 5km pasikeite trauka i geraja puse smarkiai, bet visvien ne tiek kiek turetu, o po 15km vel dingo jinai. dar nepasijungiau adapterio, nes dingo draiveriai kaskur is kompo. :D

Neprisijungęs magmyz

• Įrašai: 219
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #723: 2011 Spalio 24, 17:08:55 »

jei tave siuncia kaip komandiruotes lietuviska firma i norge, tai tu drasiai nesukdamas sau galvos vazineji su savo masiniuku  (+)

bet as jau 7men cia vazinejuos,kol kas patruliam uzkliuves niekur nebuvau,neskaitant kad 1 karta masina ne vietoj buvo pastatyta :D tai kaip suprantu man kol kas bedu neturetu kilti kol dar lietuviskoj firmoj dirbu...

Neprisijungęs dainiukis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #724: 2011 Spalio 24, 17:39:29 »
kai gauni fasta, nuo tos dienos negali vazineti su lietuviska masina :) jei yra terminuota sutartis iki 1 metu tada gali vazineti su lietuviska, arba kaip sake yra seima lietuvoje ir deklaruoji isvaziavima pas seima i metus kelis kartus ir gali drasiai vazineti su lietuviska :)

p.s. o kokia cia masina? kelintu metu? kokia kubatura?  siaip idomu uz kokia cia auto 84k  :)

masina audi a8 2.5tdi 1998m.