o tai nori pasakyti kad norvegas pirks oficialiai masina? jam gi teks moketi muita ir t.t. jeigu jis ja nores uzregistruoti ir panasiai...
Gal kas zinot automobilio parkingo kainas Osle Gardemoeno oro uoste? Noriu i Lietuva
Citata iš: -Auris- 2011 Rugpjūčio 28, 11:08:00 Gal kas zinot automobilio parkingo kainas Osle Gardemoeno oro uoste? Noriu i Lietuva Kiek atsimenu tai nuo 75kr iki 400kr lyg priklauso nuo aiksteles. o kodel is Ryges neskrendi, ten Raineiras laksto papigiai
Citata iš: Norvegas 2011 Rugpjūčio 28, 16:27:06 Citata iš: -Auris- 2011 Rugpjūčio 28, 11:08:00 Gal kas zinot automobilio parkingo kainas Osle Gardemoeno oro uoste? Noriu i Lietuva Kiek atsimenu tai nuo 75kr iki 400kr lyg priklauso nuo aiksteles. o kodel is Ryges neskrendi, ten Raineiras laksto papigiai Jo permeciau Ryges uosta, blyn rimtai cia pigiu yra Asmeniui po 10 NOK'u Tik kazi kiek ten mokesciu prikalkuliuoja? Nes Trim asmenim bilietai i abi puses gaunas 420 NOK'u, bet be mokesciu. Kiek esu girdejes mokescius tenka vietoj kasoje susimoket, ar as klystu?
Parduodi masina, nusiimi numerius grizes y Lt isregistruoji
Citata iš: Norvegas 2011 Rugpjūčio 25, 15:39:14 Parduodi masina, nusiimi numerius grizes y Lt isregistruoji kalbejau su Regitra Lt, jie man ta pati pasake, tai gal zinai kokia procedura vyksta cia norgej, pvz atsiras norvegas norintis jos, kaip jis ja prisiregistruos? ?!?
Gal kas turit kokiu kontaktu, ieskau tinklalapio, firmos prekiaujancios daustais auto... ?!?
yra tokia firma kelpa, www.kelpa.lt teko per juos pora siuntiniu issiusti...
Citata iš: magmyz 2011 Rugsėjo 22, 22:44:19 yra tokia firma kelpa, www.kelpa.lt teko per juos pora siuntiniu issiusti...jo kelpa paprase 200lt ir dar atsiimt man uz 160km....
kazkaip keistai, kontoroj kur dirbu, jau zmones keiciasi y ziemines padangas, siadien senolis ir sipus susidejo . gal greit ziema bus
Citata iš: Norvegas 2011 Rugsėjo 23, 21:30:26 kazkaip keistai, kontoroj kur dirbu, jau zmones keiciasi y ziemines padangas, siadien senolis ir sipus susidejo . gal greit ziema bus Na as jau galiu paliest sniega , jau visa savaite kai sniguriuoja pas mane kaime
Citata iš: -Auris- 2011 Rugsėjo 23, 22:02:47 Citata iš: Norvegas 2011 Rugsėjo 23, 21:30:26 kazkaip keistai, kontoroj kur dirbu, jau zmones keiciasi y ziemines padangas, siadien senolis ir sipus susidejo . gal greit ziema bus Na as jau galiu paliest sniega , jau visa savaite kai sniguriuoja pas mane kaime aik tu sau, tai tu siaureje gyveni , tai uz uz ta padangu pristarytma, ner brungu kurioj vietoj randiesi?