Citata iš: DOHC 2011 Spalio 24, 14:15:00 Citata iš: wadux 2011 Spalio 24, 01:15:57 o kiek laiko dar gali vazinetis su lt kai gauni fasta? Esu girdejas kad metus, bet pats nerizikavau kai gauni fasta, nuo tos dienos negali vazineti su lietuviska masina jei yra terminuota sutartis iki 1 metu tada gali vazineti su lietuviska, arba kaip sake yra seima lietuvoje ir deklaruoji isvaziavima pas seima i metus kelis kartus ir gali drasiai vazineti su lietuviska. cia jai tiksliai zinai? Ar is kur tai isgirdes, nes biski ziauroka taip.
Citata iš: wadux 2011 Spalio 24, 01:15:57 o kiek laiko dar gali vazinetis su lt kai gauni fasta? Esu girdejas kad metus, bet pats nerizikavau kai gauni fasta, nuo tos dienos negali vazineti su lietuviska masina jei yra terminuota sutartis iki 1 metu tada gali vazineti su lietuviska, arba kaip sake yra seima lietuvoje ir deklaruoji isvaziavima pas seima i metus kelis kartus ir gali drasiai vazineti su lietuviska. cia jai tiksliai zinai? Ar is kur tai isgirdes, nes biski ziauroka taip.
o kiek laiko dar gali vazinetis su lt kai gauni fasta? Esu girdejas kad metus, bet pats nerizikavau