Citata iš: DOHC 2011 Spalio 24, 14:15:00 Citata iš: wadux 2011 Spalio 24, 01:15:57 o kiek laiko dar gali vazinetis su lt kai gauni fasta? Esu girdejas kad metus, bet pats nerizikavau kai gauni fasta, nuo tos dienos negali vazineti su lietuviska masina jei yra terminuota sutartis iki 1 metu tada gali vazineti su lietuviska, arba kaip sake yra seima lietuvoje ir deklaruoji isvaziavima pas seima i metus kelis kartus ir gali drasiai vazineti su lietuviska. cia jai tiksliai zinai? Ar is kur tai isgirdes, nes biski ziauroka taip.
Citata iš: wadux 2011 Spalio 24, 01:15:57 o kiek laiko dar gali vazinetis su lt kai gauni fasta? Esu girdejas kad metus, bet pats nerizikavau kai gauni fasta, nuo tos dienos negali vazineti su lietuviska masina jei yra terminuota sutartis iki 1 metu tada gali vazineti su lietuviska, arba kaip sake yra seima lietuvoje ir deklaruoji isvaziavima pas seima i metus kelis kartus ir gali drasiai vazineti su lietuviska. cia jai tiksliai zinai? Ar is kur tai isgirdes, nes biski ziauroka taip.
o kiek laiko dar gali vazinetis su lt kai gauni fasta? Esu girdejas kad metus, bet pats nerizikavau
delto lietuviai ir neperka norvegisku uz 160k kronu cia nzn kokia galetum pasimt masina lietuvoj
Siulyciau pasiziureti norgiska auto. Pas mus atvare i darba tollai, iskiviete 1 latvi, kita ceka, ir pajeme ju masinas. o visi kiti mes su norgiskom. db laukia tokio pat laisko....
sveiki hebra, gal galit pasakyt kas cia per numeris ? 4058388* ar jis vietiniu ? ar kazka as cia maisau radau praleista skambuti ir nesuprantu kas cia skambino. Gal kas kartais esat susidure su ju laidiniais ar mobiliais ? dekui uz komentara. P.s atskambinti dar nebandziau nes velu.
Rakkestadas-Mysenas , taipogi turiu diagnostika Audinem
Citata iš: Audi110kw 2011 Spalio 24, 22:13:37 sveiki hebra, gal galit pasakyt kas cia per numeris ? 4058388* ar jis vietiniu ? ar kazka as cia maisau radau praleista skambuti ir nesuprantu kas cia skambino. Gal kas kartais esat susidure su ju laidiniais ar mobiliais ? dekui uz komentara. P.s atskambinti dar nebandziau nes velu. www.1880.no ten irasyk nr jei norvegiskas tikrai pamatysi kas tave trugde
Citata iš: Norvegas 2011 Spalio 24, 21:59:21 Rakkestadas-Mysenas , taipogi turiu diagnostika Audinem cia kuriam gale mysenas? turiu ir as adapteri diagnostikai daryt, tik nelabai vyksta man
kaskokie vejai jeigu jau pries du menesius