Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi from Norway  (Skaityta 474776 kartus)

Neprisijungęs ecstasy

• Įrašai: 1010
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi from Norway
« Atsakymas #275: 2010 Vasario 23, 18:43:27 »
pasakykit dar man su kokiais dokais ir i kokia istaiga, kaip ir kur ja rast, man reikia eit, kad gauciau leidima vairuot lietuviska masina.. turiu darbo sutarti, skat korta, nu viska :) registruotas NAV esu nuo rugpjucio pradzioj kazkur.. dekui
Reikai eiti i toll. Adresa gali rasti www.toll.no pagal gyvenamaja vieta. Visose didesniuose miestuose yra.
Bet pastaruoju metu kiek buvo pazystamu niekas negavo, sako skaityk taisykles ir vadovaukis jomis. Praejo tie laikai kai rasydavo  ;)
o jeigu perigistruoti masiina  pvz ant zmonos  ar ant draugelio puzbrolio.atmazas ne mano masina; zmonos ji katik atvaziavo manes aplankiti su masina. ka i tai manot?
 (v)

jaigu tu su ja važinėsi tai nieko nekeis, o jai žmona ar pusbrolio draugelis nereginti norgėj važinės ir jie varuos mašina kai sustabdys tada manau, kad nebūtu nieko jai patikrintu, kad nereginti jie norgėj :] pirmas kartas įspėjimas turi būti jai pagaus tave ;]