Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi from Norway  (Skaityta 473640 kartus)

Neprisijungęs ecstasy

• Įrašai: 1010
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi from Norway
« Atsakymas #275: 2010 Vasario 23, 07:35:16 »
nu bet pabandyti juk gali ;]

Neprisijungęs vitalka

• Įrašai: 131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #276: 2010 Vasario 23, 12:15:41 »
gal kas yra dirbanciu Roros mieste ar netoli?
zinau kad te dalspigdoje daug lietuviu zra teko ten dirbti nuo os 12km kaimelis.ka tu dirbi?

Neprisijungęs vitalka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #277: 2010 Vasario 23, 12:24:25 »
pasakykit dar man su kokiais dokais ir i kokia istaiga, kaip ir kur ja rast, man reikia eit, kad gauciau leidima vairuot lietuviska masina.. turiu darbo sutarti, skat korta, nu viska :) registruotas NAV esu nuo rugpjucio pradzioj kazkur.. dekui
Reikai eiti i toll. Adresa gali rasti www.toll.no pagal gyvenamaja vieta. Visose didesniuose miestuose yra.
Bet pastaruoju metu kiek buvo pazystamu niekas negavo, sako skaityk taisykles ir vadovaukis jomis. Praejo tie laikai kai rasydavo  ;)
o jeigu perigistruoti masiina  pvz ant zmonos  ar ant draugelio puzbrolio.atmazas ne mano masina; zmonos ji katik atvaziavo manes aplankiti su masina. ka i tai manot?
 (v)

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 23, 13:03:54 sukūrė vitalka »

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #278: 2010 Vasario 23, 18:43:27 »
pasakykit dar man su kokiais dokais ir i kokia istaiga, kaip ir kur ja rast, man reikia eit, kad gauciau leidima vairuot lietuviska masina.. turiu darbo sutarti, skat korta, nu viska :) registruotas NAV esu nuo rugpjucio pradzioj kazkur.. dekui
Reikai eiti i toll. Adresa gali rasti www.toll.no pagal gyvenamaja vieta. Visose didesniuose miestuose yra.
Bet pastaruoju metu kiek buvo pazystamu niekas negavo, sako skaityk taisykles ir vadovaukis jomis. Praejo tie laikai kai rasydavo  ;)
o jeigu perigistruoti masiina  pvz ant zmonos  ar ant draugelio puzbrolio.atmazas ne mano masina; zmonos ji katik atvaziavo manes aplankiti su masina. ka i tai manot?
 (v)

jaigu tu su ja važinėsi tai nieko nekeis, o jai žmona ar pusbrolio draugelis nereginti norgėj važinės ir jie varuos mašina kai sustabdys tada manau, kad nebūtu nieko jai patikrintu, kad nereginti jie norgėj :] pirmas kartas įspėjimas turi būti jai pagaus tave ;]

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #279: 2010 Vasario 23, 23:41:44 »
zinau kad te dalspigdoje daug lietuviu zra teko ten dirbti nuo os 12km kaimelis.ka tu dirbi?

as ten dirbau ir ten isvazineta mano viskas, Dalsbygda ten tai uzmustas kaimas, jo net jokiam map'se nera. O Os'e tai ir pazinojau viena tautieti berods is siauliu. Dirbau tam regione seniai pries gerus 2 metus. Gal Alen kaimelyje 35km nuo Roros vaziojant link Trondheim yra gyvenanciu?

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #280: 2010 Vasario 24, 07:29:12 »

as ten dirbau ir ten isvazineta mano viskas, Dalsbygda ten tai uzmustas kaimas, jo net jokiam map'se nera. O Os'e tai ir pazinojau viena tautieti berods is siauliu. Dirbau tam regione seniai pries gerus 2 metus. Gal Alen kaimelyje 35km nuo Roros vaziojant link Trondheim yra gyvenanciu?

ooo čia labai aukštai nuo manes Throndheim jaučiu būtu virš 1000km :]

Neprisijungęs vitalka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #281: 2010 Vasario 24, 17:14:28 »

kaip ukininkauti sekasi?
 (h)

Neprisijungęs ValentaS6

• Įrašai: 320
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #282: 2010 Vasario 24, 19:24:04 »
kasnors aplink Hamar ar Lillehamar miestus trinates? :) labai jau aukstai ten sulipe visi :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #283: 2010 Vasario 24, 22:22:00 »

kaip ukininkauti sekasi?
 (h)

jo ten ukininku krastas, bet dirbau visai ne ukyje, dirbau Roros.

Neprisijungęs vitalka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #284: 2010 Vasario 24, 23:03:15 »
gal kas badete i platforma isidarbinti statoilo?
 :)

Neprisijungęs vitalka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #285: 2010 Vasario 25, 14:45:53 »

kaip ukininkauti sekasi?
 (h)

jo ten ukininku krastas, bet dirbau visai ne ukyje, dirbau Roros.
tynset gyveni prie europris ten masto pastovei stovincia audi a6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #286: 2010 Vasario 25, 16:36:15 »
db negyvenu NO

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #287: 2010 Kovo 08, 20:48:03 »
sveiki, gal kas esat patyre avarija norvegijoj kai nebuvot kalti, norvegas kaltas tarkim buvo, noriu suzinot kaip cia draudimas elgiasi norvegijos, jei serviso saskaita apmoka, tai pries atsiskaitydami su servisu ar reikalauja kokiu nuotrauku sutvarkytos masinos ar kaip? jei kas zinot pamajakinkit, persuksiu, nes reik skubiai.. 99886478 dekui

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #288: 2010 Kovo 08, 22:07:27 »
sveiki, gal kas esat patyre avarija norvegijoj kai nebuvot kalti, norvegas kaltas tarkim buvo, noriu suzinot kaip cia draudimas elgiasi norvegijos, jei serviso saskaita apmoka, tai pries atsiskaitydami su servisu ar reikalauja kokiu nuotrauku sutvarkytos masinos ar kaip? jei kas zinot pamajakinkit, persuksiu, nes reik skubiai.. 99886478 dekui

man yra buve taip as uzkisau bobai savo masinos gala bet jau cia senai tai boba paliko kalta masina buvo firmos nu ten toks tas ir ivykis is tikro tik ibrezimai bet kiek pamenu rasiau kas kaip atsitiko ir siunte i draudima bet man moketi nk nereikejo  :V

Neprisijungęs Magnatec

• Įrašai: 270
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #289: 2010 Kovo 15, 23:42:09 »
Sveikas.
Turejau as ivyki Norvegijoje. Zodziu man ivaziavo i auto norvegas. Tada dar auto buvo su lietuviskais numeriais, todel aprasysiu sia situacija.
Supildem popierius ( schema kaip ivyko ivykis ). Du lapai liko man ir 2 lapai norvegui. 1 lapa as turejau issiusti i savo draudima ( mano buvo BTA ), bet nesiunciau, nes pasiskambinau sako draudejas jei tu neklaltas nesiusk mums nieko. Bet pagal Norvegiskus istatymus as turejau isiusti tipo... Kita puse lieka man kaip irodyma skad buvo auto ivikis. Tuo tarpu norvegas privalo 1 draudimo lapa isisuti i savo draudimo bendrove ir si turi man atsisuti laiska per 2 sav. kada gali atvykti ju atstovas ivertinti auto nuostolius. Bet to laisko as taip ir negavau... Po 2 men neapsikentes nuvaziavau i kaltininko draudima ( DNB ) ir pakeliau veja kodel negaunu laisko. Jie motyvavo tuo, kad mano draudimas nesusisieke su ju draudimu  :O Seip ne taip issaiskinau, kad ne as cia kaltininkas ir jie turi susisiekti su mano draudimu, o ne mano draudimas ju ieskoti  :-] Tada vietoje gavau ivykio akto numeri ir galejau su juo nuvykti i bet kuri servisa ir man sutvarkys nemokamai. Ir tikrai nuvykus i servisa paime auto ir sutvarke per 3 ar 4 dienas. Pinigu rinktis negalejau, motyvavo tuo, kad mano auto ne Norvegijoje registruota. :D Tai tokia istorija. P.S. ji vyko 2009 m. gale, todel nemanau, kad kazkas bus pasikeite.
Jei kils klausimu, rasyk ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #290: 2010 Kovo 15, 23:52:43 »
as ir buvau padares avarija, pats ivazaivau i  duris norvegui, tai susitariau lietuviskai, paimu jo masina pats sutvarkau ir vsio. Suradau srote duris uz 700nok 90m mazdai 323 :D, suradau kaime kas nudazo ale "pigiai" uz 1300nok :D , perdaze jis man, pats viska surinkau ir atidaviau. Kainavo 2000NOK, savo darbo neskaiciuoju. Pigiai issisukau  :-] Servise uz duris ir dazyma uzsiprase 8000-9000nok  :O

Neprisijungęs Magnatec

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #291: 2010 Kovo 16, 00:35:51 »
Tai zinok dar nedaug tau butu kainave  :D Nes man kai tvarke draudimas, tai saskaita DNB issiunte 12 000 nok. uz tiesinima ir dazyma
O cia po ivykio foto  ;)

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #292: 2010 Kovo 18, 08:54:39 »
Sveikas.
Turejau as ivyki Norvegijoje. Zodziu man ivaziavo i auto norvegas. Tada dar auto buvo su lietuviskais numeriais, todel aprasysiu sia situacija.
Supildem popierius ( schema kaip ivyko ivykis ). Du lapai liko man ir 2 lapai norvegui. 1 lapa as turejau issiusti i savo draudima ( mano buvo BTA ), bet nesiunciau, nes pasiskambinau sako draudejas jei tu neklaltas nesiusk mums nieko. Bet pagal Norvegiskus istatymus as turejau isiusti tipo... Kita puse lieka man kaip irodyma skad buvo auto ivikis. Tuo tarpu norvegas privalo 1 draudimo lapa isisuti i savo draudimo bendrove ir si turi man atsisuti laiska per 2 sav. kada gali atvykti ju atstovas ivertinti auto nuostolius. Bet to laisko as taip ir negavau... Po 2 men neapsikentes nuvaziavau i kaltininko draudima ( DNB ) ir pakeliau veja kodel negaunu laisko. Jie motyvavo tuo, kad mano draudimas nesusisieke su ju draudimu  :O Seip ne taip issaiskinau, kad ne as cia kaltininkas ir jie turi susisiekti su mano draudimu, o ne mano draudimas ju ieskoti  :-] Tada vietoje gavau ivykio akto numeri ir galejau su juo nuvykti i bet kuri servisa ir man sutvarkys nemokamai. Ir tikrai nuvykus i servisa paime auto ir sutvarke per 3 ar 4 dienas. Pinigu rinktis negalejau, motyvavo tuo, kad mano auto ne Norvegijoje registruota. :D Tai tokia istorija. P.S. ji vyko 2009 m. gale, todel nemanau, kad kazkas bus pasikeite.
Jei kils klausimu, rasyk ;)

nu man viskas panasiai ir vyksta, savo draudimui viska siunciau, tas susisieke su norvegu draudimu... ir vis dar vyksta veiksmas :D turiu jau seniai ivykio akto nr, reiktu i servisa jau varyt, bet beda, varikliui amen (cia ne audi, bet vectrai), grandine persoko :) tai su pazistamu norvegu, kuris turi servisa, kad pinigus is draudimo pasiimt be jokio darbo, tai laukiam atsakymo ;)

Neprisijungęs Magnatec

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #293: 2010 Kovo 20, 02:30:41 »
Valenta, parasyk kaip viskas baigesi, gal kam nors pravers  ;)

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #294: 2010 Kovo 22, 22:50:54 »
man viskas pavyko taip, kad as sutariau su pazistamu norvegu, kuris turi servisa, jog jis aceit tvarkys mano masina, jis issiunte draudimui samata (jei galima taip pavadint) uz darba ir detales ir lauke is draudimo atsakymo, sulaukes jo (apie 1-2sav) jis pranese man kad viskas ok, galim prasukt tokia varke, nu tipo kad netvarkius masinos pinigus pasiimt is draudimo.. tai dabar laukiu kol draudimas jam persius pinigus.. Nu nuo avarijos cia jau menesis laiko praejo su visais smaukymais :) tai va tiek, jei kas kam idomu daugiau, klauskit ;)

Neprisijungęs Magnatec

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #295: 2010 Balandžio 08, 00:43:48 »
Kaip chebra su mokesciais sekasi grazintis? Man tai kai atsiunte nesamone tai ka as zinau... Ryt aiskintis vaziuosiu.

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #296: 2010 Balandžio 11, 09:10:27 »
nu issiaiskinai ka su mokesciais? :) as tai dar nieko negavau, o kurioj vietoj tu norvegijos?

Neprisijungęs Magnatec

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #297: 2010 Balandžio 11, 10:43:14 »
nu issiaiskinai ka su mokesciais? :) as tai dar nieko negavau, o kurioj vietoj tu norvegijos?
Buvo man atsiunte -13 700 nok.  (z) Tai nuvaziavau i skata, pasirodo klaida padare  (+) Atsiunte jau nauja       +26 000 nok. Tai dabar jau negrysiu aiskintis  :D
As is Drammen.

Neprisijungęs vitalka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #298: 2010 Balandžio 13, 13:00:24 »
man atejo skola uz 2005 metus 3500kr :O (z)

Neprisijungęs vitalka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #299: 2010 Balandžio 13, 13:02:07 »
gal kam teko pardavinet lietuviska masina norgose?