Koks ten taxi buvo? Gal baltas?
pries keleta dienu nupirkau Mercury varikliuka nebrangiai, ziuriu kad jis yra dvitaktis, tai i benzina reikia pilt tepalo. tai dabar ir iskilo toks klausimas kiek to tepalo reikia pilt? ar cia tiek pat kiek seniau i visokias motorinkas, motorinius pjuklus pildavau, kiek pamenu buvo norma 1:50, ar gerai ar klystu?
Gal kas zinot kur nors specialias, mokamas vietas zvejybai. Esu apie tokias girdejes. Susimoki kazkiek ir zvejoji. Kimba tikrai ir tipo rimtos zuvys Domintu kur nors akershus ar buskerud apylinkese...Mazdaug 200km aplink Drammena.
na tokiu garantuotu vietu as ir nezinau, nors esu zvejys. siuliciau honefoso ezera, sia ziema neblogu lydeku palupau, tik nezinau ar bus garantuotas kliovas. bet gal jis zvejys ne ant lydeku, nes cia daugumai jos perprastos
kiek girdejau osle sumoki 500kr ar kzkas tokio ir galima plaukti i jura, o ten jau tave atplugdo prie zuvies. Tada tik spek dirbti
gal galit pasakyt kodel man neateina susimoket uz autopasus? jau pries kokius pora men as pralekiau pro juos. ar cia taip turi but, ar kazkas negerai?
klausykit mokesciai jau visiems gryze uz 2012 metus nes visada budavo gaudavau ceki birzelio gale o siemet negavau(-)
o kodel touranas? kuom jis jum zasybys? tai kad jis niekuom nepraktiskas, nei ten vietos yra nei ten minkstas.... nebent vien del to kad vw ir + liaudies masina
Kad nera vietos nesakyk, o kad kietas tai tiketina, kitas variantas naujasis Sharanas, bet jis jau perbrangus... O kitu modeliu kaip ir nerandu palei savo poreikius...