išraso ofise per 10min
taip, reikalinga. katik vaz i lt tai skambinau ir man ja atsiunte. jinai galioja tik ę men, po to jei reikia vel, tai vel turi ja prasitest ir atsiuncia is naujo.
daugiausiai man yra israse 3men. bet seip paklausia kiek ilgai busi isvykes, tai tiek ir israso. is esmes nematau jokiu problemu del to.
As db vazineju LT su paties israsyta zalia korta Pamirsau uzsisakyti...tai teko viena skaiciu pakeisti senoje Tai db galioja metus ir du menesius
kokiam tu cia draudime? tai ka man jinai smegenis plove, nesuprantu as ju, o gal kiekvieno draudimo skirtingos taisykles
o poliso nr islieka tas pats kaip ir pernykstis? nebus problemu, jei kox ivykis?
sveiki. gal zinot kas ka reiskia MFD? man ismete prietaisu skidelije, auto wv touran.
Sveiki, ar cia visiems reikia eit per daktarus norgeje ? atejo laiskas... gal itaria kad neviskas gerai
jei nesi tuberkulioznikas tai nebijok, persvies plaucius ir paleis
Paspaudus ant dešiniojo stripo vairo kairėje viršuje esantį mygtuką iki tol, kol ekrano viršuje rodo "MFD" arba "MFA", priklausomai nuo pasirinktos kalbos anglų arba vokeciu
nelabai as supratau tavo minti? tipo cia galiu pasirinkt kokia kalba man ten viska rasytu? bet pries tai man isvis nieko nemete ir nerode