Citata iš: EDVINAS 2012 Vasario 13, 23:46:03 Citata iš: GTA 2012 Vasario 13, 23:34:30 Citata iš: EDVINAS 2012 Vasario 13, 23:20:32 tai va as ir ne tik is garaziuko 5 mylios ir setau manau reikes nusibausti Nu vat as cia pasiaiskinau biski, ir pasirodo reikejo tau apsidraust ta pacia diena, kaip skrebai paime ;] butum paprasciau issisukes, nes pazystamas taip padare, paime musorai ji be draudimo, ta pacia diena apsidraude, kita diena nunese draudima ir vsio ;] o dbr reiks galvot..nu jo bet cia mano vietoje tai jau nieko gero matai manes prase teises ir draudima atnest tai nunesiu teises o draudimo nenesiu nes anksciau mane keleta kartu liepe draudima ir teisies atnest bet nunesdavau tik draudima ir ramybe,na o jei ne tai viena meeta turesit organizuot prie zonoz portloase nieko nepakeisi :[puikiai zinau kur randas, daznai varau pro ten ;DD nu ne blogiausiu atveju strafa gausi solidu..
Citata iš: GTA 2012 Vasario 13, 23:34:30 Citata iš: EDVINAS 2012 Vasario 13, 23:20:32 tai va as ir ne tik is garaziuko 5 mylios ir setau manau reikes nusibausti Nu vat as cia pasiaiskinau biski, ir pasirodo reikejo tau apsidraust ta pacia diena, kaip skrebai paime ;] butum paprasciau issisukes, nes pazystamas taip padare, paime musorai ji be draudimo, ta pacia diena apsidraude, kita diena nunese draudima ir vsio ;] o dbr reiks galvot..nu jo bet cia mano vietoje tai jau nieko gero matai manes prase teises ir draudima atnest tai nunesiu teises o draudimo nenesiu nes anksciau mane keleta kartu liepe draudima ir teisies atnest bet nunesdavau tik draudima ir ramybe,na o jei ne tai viena meeta turesit organizuot prie zonoz portloase
Citata iš: EDVINAS 2012 Vasario 13, 23:20:32 tai va as ir ne tik is garaziuko 5 mylios ir setau manau reikes nusibausti Nu vat as cia pasiaiskinau biski, ir pasirodo reikejo tau apsidraust ta pacia diena, kaip skrebai paime ;] butum paprasciau issisukes, nes pazystamas taip padare, paime musorai ji be draudimo, ta pacia diena apsidraude, kita diena nunese draudima ir vsio ;] o dbr reiks galvot..
tai va as ir ne tik is garaziuko 5 mylios ir setau manau reikes nusibausti