Citata iš: GTA 2010 Birželio 10, 21:50:28 Citata iš: 888dti 2010 Birželio 10, 00:29:06 nu vat man nelabai :[ man geriausia sestadieni ar sekmadieni ,o si sestadieni tai tikrausiai negaliesiu nes biski audinie reik savo abziuriet nenori traukt ,tai jai padarisiu galiesiu sekmadieni koki O 888tdi, jei kazka darysi duok zinot as kaladeles noriu keist tai kompanija palaikyciau tvarkoj jai ka pasuksiu tau ,o turi kalodelies?
Citata iš: 888dti 2010 Birželio 10, 00:29:06 nu vat man nelabai :[ man geriausia sestadieni ar sekmadieni ,o si sestadieni tai tikrausiai negaliesiu nes biski audinie reik savo abziuriet nenori traukt ,tai jai padarisiu galiesiu sekmadieni koki O 888tdi, jei kazka darysi duok zinot as kaladeles noriu keist tai kompanija palaikyciau
nu vat man nelabai :[ man geriausia sestadieni ar sekmadieni ,o si sestadieni tai tikrausiai negaliesiu nes biski audinie reik savo abziuriet nenori traukt ,tai jai padarisiu galiesiu sekmadieni koki
cia ratkulej kur?nieko-susitvarkysi .tai ,jai nesigaus sekmadieni si,tai bandom palikt kitam savaitgaliui