Sveiki kolegos turiu Audi coupe,FWD.O pagal VIN koda raso kad "Audi Coupe Quattro".Gal kasnors ka zinot apie tai?
As taip pat noriu paklausti,kas gali but audinei,dingo bevaziuojant kibirkstis,pakeciau paskirstytoja,visus kompus ir vistiek nera,nesuprantu kas ten dar gali buti,gal su laidais kas pasidare?2.3e
kibirkstis jei neklystu gali dingti jei yra numires bent vienas holo daviklis
Sveiki gal retas kas uzeinate i elektros skyriu ar varikliu skyriu tad rasau cia kur sedi daugiau zmoniu vairuojanciu si motora... Gal padesite man.Audi 2.3 20v 7A dohc problema:...
man atrodo paciame pasakirstytojuje yra ir greiciu dezej, pardon jei klystu, bet tai gal kas pasakys ,kur bedos ieskoti , kad salta labai sunkiai kuriasi ant benzo ir nedirba kol nepasyla
o tas salto paleidimo purkstukas turi koki nrs garsa skleisti?nes pvz jei suki starteri ir atleidi bet palieki ant degimo gal kokia 1-2s jis ciksi.ar cia normalu?
Gal kas esat keite galini bakeli nuo audi coupe quattro 2.6 ar 2.8? Kokia sio balekio kaina ir kur isigijote? Kazkaip turbuose ziureja nebai tokiu turi
babina keiciau nepadejo, o del holo tai kibirksties nebut, o kibirkstis yra.o kompas kurioj vietoj stovi jei toks yra pas mane 90-91metu coupe.
Pradėjo spyglys « 1 2 3 » Patarimai esant garaže
Pradėjo MTM coupe Važiuoklės skyrius
Pradėjo MTM coupe Audi 80/90/4000/Coupe/Coupe GT