2,3 Quatro sunkei rasi, nebent tik 2,3 doch.
2,3 kuro sanaudos 10 litru 100 km, cia vidurkis
2,3 kartais labai su dujom oziuojasi jei jas desi.
seip as pries dujas esu todel taip pat ju nerokomenduoju.
Vaziokles patvarios daznai remontuoti nereikes priklauso aisku nuo kupo kokio stovio pasiimsi bei kokios kokybes dalis desi. na bei dar nuo vazevimo stiliaus
2,6 nerekomenduoju. nes man nepatinka juose jau vien tai kad plasmasinis oro isiurbimo kolektorius eina.ka imt 2,6 jau verciau 2,8, kuro sanaudos tos pacios o vaziavimas tikrai skiresi. na bent man taip atrodo is patirties kiek teko piluotuoti su tokiu bei tokiu motorais. Kas liecia dujas i 2,6 dideles bedos nes kai jos sauna kolektorius gabaliukais islaksto. seip uz tokia suma kuria ruosies skirti masinai turetum paimti ledini coupe jei ne quatro imsi. nes gera coupe quatro reikia paieskoti. nuotraukose visi grazus bet kai pradedi vaziuoti daug garsu atsiranda kurie paskui kainuoja nes quatro galinio tilto dalys siek tiek brangesnes nei priekinio.
Tarp kitko 2,3 2,6 bei 2,8 jie beveik vienodai kuro ir eda apie 10 - 12 litru.
Na o 2 litru paprastas tai zinai kazkaip skaitosi bent man bulka dveju duru. na nebent 2 litru doch. traukia tai kaip priklauso
seip apie coupe tau god boi gali daugiau papasakoti arba ziurek
www.audicoupe.lt cia vien kupu fanai ir tau papasakos apie kiekviena coupe varsta
O kainos visu panasios priklauso nuo metu ir daugiau nuo stovio. niekas geros masinos papigam neatiduoda