Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi Cabrio skyrius  (Skaityta 441023 kartus)

Neprisijungęs goodazz

• Įrašai: 1643
    • Žiūrėti profilį
Cabrio kampelis
« Atsakymas #200: 2007 Gruodžio 30, 22:23:16 »
goodazz audi dalys  - naudotos s2/s4/s6/a200 20v ir kitų audi dalys
861011325

Neprisijungęs gaisras

• Įrašai: 1543
    • Žiūrėti profilį
Cabrio kampelis
« Atsakymas #201: 2007 Gruodžio 31, 12:27:51 »
cia kaip supratau si masinyte sudege??? Ble ziauru...

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
  • Įrašai: 1177
    • Žiūrėti profilį
Cabrio kampelis
« Atsakymas #202: 2007 Gruodžio 31, 14:08:42 »
jooo as ta vaizda zejau ir zejau ir supratau kame suo pakastas del ko sudege blin,....jus tik pazekit kiek visokio sh...buvo pridaryta grazu bet akivaizdziai nesaugu.Speju del laidu ir uzsidege
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Gruodžio 31, 14:11:04 sukūrė Residentas »

Neprisijungęs statyba

• Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
Cabrio kampelis
« Atsakymas #203: 2008 Sausio 06, 16:33:25 »
Sveiki gal galetumete padeti
cia ant dienu bandziau savo cabrio stoga (pas man mechaninis) atidaryti (draugeliui garaze norejau parodyti kaip atsidaro). Tai jis man neatsidare, ta prasme kai ijungiau degima uztraukiau rankini ir atidariau ta stogo rankena virsuje tai langai nenusileido o ir galinis dangtis neatsidare kur stoga reikia slepti.Vis mastau kas cia galetu buti ar susalo ar dar kas nors. Beje pas man centrinis parejes girdejau kazkur kad centrinis ten kazkaip su stogu susije ir rankinis truputi slubuoja. Nezinau cia del to ar ne gal pas ka panasi beda buvo? dekui uz pagalba

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
Cabrio kampelis
« Atsakymas #204: 2008 Sausio 06, 16:44:35 »
Sveiki gal galetumete padeti
cia ant dienu bandziau savo cabrio stoga (pas man mechaninis) atidaryti (draugeliui garaze norejau parodyti kaip atsidaro). Tai jis man neatsidare, ta prasme kai ijungiau degima uztraukiau rankini ir atidariau ta stogo rankena virsuje tai langai nenusileido o ir galinis dangtis neatsidare kur stoga reikia slepti.Vis mastau kas cia galetu buti ar susalo ar dar kas nors. Beje pas man centrinis parejes girdejau kazkur kad centrinis ten kazkaip su stogu susije ir rankinis truputi slubuoja. Nezinau cia del to ar ne gal pas ka panasi beda buvo? dekui uz pagalba
priciom cia centrinis ir stogas? :V  langus masinos nuleidi ir darai stoga be jokiu bedu ;) va su tuo galiniu dangciu daug kam buna problemu, kai nebesuveikia elektronine knopke prie vairuotojo duru esanti, kuri ji kilnoja (h)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs statyba

• Žiūrėti profilį
Cabrio kampelis
« Atsakymas #205: 2008 Sausio 06, 16:53:40 »
Pas man ji visada suveikdavo kai langai automatiskai  nusileisdavo atidarius stogo rankena, o jeigu jie nesuveikdavo tai ir knopke neveikdavo

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Cabrio kampelis
« Atsakymas #206: 2008 Sausio 06, 16:59:17 »
Pas man ji visada suveikdavo kai langai automatiskai  nusileisdavo atidarius stogo rankena, o jeigu jie nesuveikdavo tai ir knopke neveikdavo
tai pabandyk pirma langus nuleisti ir tik tada stoga daryk, gal viskas bus ciki :V
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs statyba

• Žiūrėti profilį
Cabrio kampelis
« Atsakymas #207: 2008 Sausio 06, 17:11:44 »
Nu jo reiks pabandyti, obeje ar ta knopke yra remontuojama jeigu istikruju tik jin pas man parejo?Gal cia nuo tu salciu uzsalo viskas nes auto buvau palikes kieme porai savaiciu salti

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
Cabrio kampelis
« Atsakymas #208: 2008 Sausio 07, 09:35:24 »
Nu jo reiks pabandyti, obeje ar ta knopke yra remontuojama jeigu istikruju tik jin pas man parejo?Gal cia nuo tu salciu uzsalo viskas nes auto buvau palikes kieme porai savaiciu salti
Dazniausiai pareina tokia relyte,...Kuria rasti net su ziburiu sunku del to pasitelkiama i pagalba garazinius,....Bet tavo ir protas  (!?) Argi tau niekas nesake kad salto stogo, dregno, slapio, ziema negalima lankstyti??????????? ?!?
O cia tai tau bus uzsales machanizmas palauk vasaros tada galesi galvoti ka daryti o dabar domekis kur yra elektrikai kurie tau tai galetu sutvarkyti....
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Sausio 07, 09:37:00 sukūrė Residentas »

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
Cabrio kampelis
« Atsakymas #209: 2008 Sausio 07, 10:21:45 »
Dazniausiai pareina tokia relyte,...Kuria rasti net su ziburiu sunku del to pasitelkiama i pagalba garazinius,....Bet tavo ir protas  (!?) Argi tau niekas nesake kad salto stogo, dregno, slapio, ziema negalima lankstyti??????????? ?!?
O cia tai tau bus uzsales machanizmas palauk vasaros tada galesi galvoti ka daryti o dabar domekis kur yra elektrikai kurie tau tai galetu sutvarkyti....

ir kodel gi jau negalima lankstyti ? :) kokia cia mociute pasake ;)
del stogo - ziek po absifkem virs stoikes kur rankenos stogo spyna yra. ten yra davikliukai kurie kai pasuki rankena ir paleidi uzrakta nuleidzia langus apie 5 cm :) tik tada atlauzes stoga suveiks knopkis tas sone. jei nesuveiks - turi problemu. varai pas elektrikus meti naxui rele kur reguoja i visus tuos faktorius kaip rankinis ir langu nusileidimo lygis ir tiesiai duodi srove per varzas i magnetus kurie laiko galini dangti :) vienintele iseitis.

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
Cabrio kampelis
« Atsakymas #210: 2008 Sausio 07, 10:51:20 »

Fizika,...ir nes kai medziaga salta ji luzineja atsiranda tokiu kaip mikro itrukimu kurie paskui laikui begant atserpetoja,...Dregme tai jau daug kas sako ir nezinau is nevieno esu girdejas kad negalima deregno stogo lanstyti reikia jam duoti isdziuti pilnai nes prasideda sutimas kirmijimas,....Nes pavizdziui lija lietus ir staiga islenda saulute kepina gera (daznai taip buna vasara) tu is soki ir slapia stoga sugrudi i gala ,....Va tai negalima daryti.

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
Cabrio kampelis
« Atsakymas #211: 2008 Sausio 07, 10:51:58 »
Ir beto egi vistiek tu nebeturi kabriko gal parduodi manuala? (v)
Arba gal gali atskanuoti ir elektronine forma man padovanoti (v)

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
Cabrio kampelis
« Atsakymas #212: 2008 Sausio 08, 18:39:20 »

Fizika,...ir nes kai medziaga salta ji luzineja atsiranda tokiu kaip mikro itrukimu kurie paskui laikui begant atserpetoja,...Dregme tai jau daug kas sako ir nezinau is nevieno esu girdejas kad negalima deregno stogo lanstyti reikia jam duoti isdziuti pilnai nes prasideda sutimas kirmijimas,....Nes pavizdziui lija lietus ir staiga islenda saulute kepina gera (daznai taip buna vasara) tu is soki ir slapia stoga sugrudi i gala ,....Va tai negalima daryti.

1) susitatyk nors ir dvidesim cabriku ir rask bent viena atsiserpetojima - cia tau ne oda ;) be to konstukcija padaryta taip kad tas skurlis kai stoga darai ne tempiamas o sulekiamas. aisku as nesakau kad ziema vazinek be stogo, bet su tais luzinejimais tai stipriai pavarei cia ;)
2) pasidomek is kokios medziagos daromas stogas, ir kodel kai masinai jau 20 jis nebuna paveitkas saules / lietaus permainu. nebent sukises ji ten slapiai zadi per vasara visa laikyti :D tada nebent pazaliuos jis tau :D
3) kas tau tokias nesamones pasakoja ? :) :) :)
4) manualas isejo i ora prireikus uzkurt saslikine  (z) be to ka tu ten rasti norejei ? nemoki stogo atsidaryt? :)
5) stoga uztenka metuose du kart pertepti tokiu 1z marmalu ir viskas bus ore :) mokyk ir mokyk
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Sausio 08, 18:44:05 sukūrė egis »

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
Cabrio kampelis
« Atsakymas #213: 2008 Sausio 09, 08:31:29 »
nu tai asiq ziniu niekada nebus perdaug nu bet zinau kad slapio negalima jis tens sunta ir t.t....

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Cabrio kampelis
« Atsakymas #214: 2008 Sausio 10, 13:56:46 »
kas per marmalas 1Z? pats Egi naudojai? :V  kur parduodamas?
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs gaisras

• Įrašai: 1543
    • Žiūrėti profilį
Cabrio kampelis
« Atsakymas #215: 2008 Sausio 13, 12:41:59 »
Varyk pas patikimus elektrikus ir uzteks cia bandymus daryti su savo auto.

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
Cabrio kampelis
« Atsakymas #216: 2008 Sausio 15, 08:39:49 »
NOriu paklaust: yra tokie impregnatai batams, ar tinka stogui?Mano panele dirba step top tai galvoju pasimti kokias 5 bonkutes, su 50% nuolaida :D

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
Cabrio kampelis
« Atsakymas #217: 2008 Sausio 15, 08:41:56 »
Gal kam pravers

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
Cabrio kampelis
« Atsakymas #218: 2008 Sausio 15, 09:07:52 »
.

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
Cabrio kampelis
« Atsakymas #219: 2008 Sausio 15, 10:06:30 »
http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=ratlankiai&id=38108
Ka galite pasakyti apie situos ratus?
Tiktu ant kabriko ar nelabai?

Evaldas

• Svečias
Cabrio kampelis
« Atsakymas #220: 2008 Sausio 15, 10:21:20 »

Ratų modelis toks, kad labai mažina vizualiai šituos ratus. Šiaip man visai nieko jie, bet ant cabriko tokius r18 reiktų dėti, kad vaizdas būtų.

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
Cabrio kampelis
« Atsakymas #221: 2008 Sausio 15, 10:28:31 »

Ratų modelis toks, kad labai mažina vizualiai šituos ratus. Šiaip man visai nieko jie, bet ant cabriko tokius r18 reiktų dėti, kad vaizdas būtų.
Tik yra viena problema,...R18 4skx108 su palange(isnesimu) ipatingai sunku rasti :(

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
Cabrio kampelis
« Atsakymas #222: 2008 Sausio 15, 11:15:16 »
Viskas situos perku :)
http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=ratlankiai&id=42289
Suradau kas man perdaris skyles ant situ ratu ir bus ledas,..............!!!!!!!!!!!!!!

Evaldas

• Svečias
Cabrio kampelis
« Atsakymas #223: 2008 Sausio 15, 11:32:51 »
Va, tie jau visai nieko.

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
Cabrio kampelis
« Atsakymas #224: 2008 Sausio 15, 11:59:04 »
JO tik dabar reikes palaukti kol bachuras grys is Olandijos ar belgijos blin pamirsau kur jis sedi bet ne esme svarbu kad gris 30d ir uzsirase mano nr ir paskambins  (aa)