As turiu omenyje kad netais kaip ardoma kaip susideda ir t.t...mane domina kaip tenais atrodo masina schematiskai nes noriu gale italpinti kaipnors 25 cm Alpine XD bosavika nu jis toks biskuti ilgas es turi sektiek smarves,....Arba audiobahn 30cm.skersmens bosavika,...Gal kas turite minciu kaip igrusti toki monstra kad jis nebutu dezeje ir nesimetitu bagazineje
Citata iš: Residentas 2007 Lapkričio 13, 07:22:40 As turiu omenyje kad netais kaip ardoma kaip susideda ir t.t...mane domina kaip tenais atrodo masina schematiskai nes noriu gale italpinti kaipnors 25 cm Alpine XD bosavika nu jis toks biskuti ilgas es turi sektiek smarves,....Arba audiobahn 30cm.skersmens bosavika,...Gal kas turite minciu kaip igrusti toki monstra kad jis nebutu dezeje ir nesimetitu bagazineje pas tave bagazines koks isplanavimas? ar yra dugne vieta zapaskei, ar zapaske sone stovi prikabinta?
Citata iš: slimshady 2007 Lapkričio 13, 09:32:23 Citata iš: Residentas 2007 Lapkričio 13, 07:22:40 As turiu omenyje kad netais kaip ardoma kaip susideda ir t.t...mane domina kaip tenais atrodo masina schematiskai nes noriu gale italpinti kaipnors 25 cm Alpine XD bosavika nu jis toks biskuti ilgas es turi sektiek smarves,....Arba audiobahn 30cm.skersmens bosavika,...Gal kas turite minciu kaip igrusti toki monstra kad jis nebutu dezeje ir nesimetitu bagazineje pas tave bagazines koks isplanavimas? ar yra dugne vieta zapaskei, ar zapaske sone stovi prikabinta? Zapaske sone prikabinta bet yra toks kaip dalykas kuris leidzia slydes vesti masinoje toks kaip maisas ir yra tiesioginis iejimas i salona is bagazines mazdaug 20x25 kvadrato formos skyle,....
mano cabris jau po silute raizo
Citata iš: egis 2007 Lapkričio 13, 16:13:08 mano cabris jau po silute raizo Pardavei??Nu tai ka dabar A8 bus jau ant kiemo ane? nu bet kaipgi tu galejai padruoti egzotika?
Citata iš: Residentas 2007 Lapkričio 15, 17:31:55 Citata iš: egis 2007 Lapkričio 13, 16:13:08 mano cabris jau po silute raizo Pardavei??Nu tai ka dabar A8 bus jau ant kiemo ane? nu bet kaipgi tu galejai padruoti egzotika? tai kokia dabar turi gal UR?jei da uzsimanysiu - nusipirksiu kita
Kaskaip sitas kampelis apmire, chebra gal susalote?Nors nera taip jau ir salta kaip cia visi linke manyti ,...kabrioletas gana silta masina
Citata iš: Residentas 2007 Lapkričio 22, 19:00:40 Kaskaip sitas kampelis apmire, chebra gal susalote?Nors nera taip jau ir salta kaip cia visi linke manyti ,...kabrioletas gana silta masina aisku kad silta masina kol nelyja ir nesninga galima be sazines grauzaties ramiai po miesta vazinetis
Citata iš: slimshady 2007 Lapkričio 22, 19:23:31 Citata iš: Residentas 2007 Lapkričio 22, 19:00:40 Kaskaip sitas kampelis apmire, chebra gal susalote?Nors nera taip jau ir salta kaip cia visi linke manyti ,...kabrioletas gana silta masina aisku kad silta masina kol nelyja ir nesninga galima be sazines grauzaties ramiai po miesta vazinetis Nu nezinau ir per lietu ir per sniega teko biski pavazineti viskas liux, tik va kaip apsninga girdi kaip sniegas osia greiciau vaziuojant Beje norejau aklausti B4 cabrio amortikai ir spiruokles tinka nuo B4 ar kokio kupo ar dar kaskas panasaus?Jei kas zinote gal galite vizualiai imesti zadu KONI amortikus deti ir spiruokles raudonas
Citata iš: Residentas 2007 Gruodžio 04, 11:19:39 Citata iš: slimshady 2007 Lapkričio 22, 19:23:31 Citata iš: Residentas 2007 Lapkričio 22, 19:00:40 Kaskaip sitas kampelis apmire, chebra gal susalote?Nors nera taip jau ir salta kaip cia visi linke manyti ,...kabrioletas gana silta masina aisku kad silta masina kol nelyja ir nesninga galima be sazines grauzaties ramiai po miesta vazinetis Nu nezinau ir per lietu ir per sniega teko biski pavazineti viskas liux, tik va kaip apsninga girdi kaip sniegas osia greiciau vaziuojant Beje norejau aklausti B4 cabrio amortikai ir spiruokles tinka nuo B4 ar kokio kupo ar dar kaskas panasaus?Jei kas zinote gal galite vizualiai imesti zadu KONI amortikus deti ir spiruokles raudonas nors tiklsliai nezinau, bet man svieciasi, kad nuo eilines B4 ar coupe nelabai tiks amortikai ir spyruokles nuvaziaves i autoservisa visad pastebedavau, kad cabrio daug zemesnis uz standartine B4 ar coupe, nes keltuvas ne taip paprastai palenda po masina
Citata iš: slimshady 2007 Gruodžio 04, 12:42:56 Citata iš: Residentas 2007 Gruodžio 04, 11:19:39 Citata iš: slimshady 2007 Lapkričio 22, 19:23:31 Citata iš: Residentas 2007 Lapkričio 22, 19:00:40 Kaskaip sitas kampelis apmire, chebra gal susalote?Nors nera taip jau ir salta kaip cia visi linke manyti ,...kabrioletas gana silta masina aisku kad silta masina kol nelyja ir nesninga galima be sazines grauzaties ramiai po miesta vazinetis Nu nezinau ir per lietu ir per sniega teko biski pavazineti viskas liux, tik va kaip apsninga girdi kaip sniegas osia greiciau vaziuojant Beje norejau aklausti B4 cabrio amortikai ir spiruokles tinka nuo B4 ar kokio kupo ar dar kaskas panasaus?Jei kas zinote gal galite vizualiai imesti zadu KONI amortikus deti ir spiruokles raudonas nors tiklsliai nezinau, bet man svieciasi, kad nuo eilines B4 ar coupe nelabai tiks amortikai ir spyruokles nuvaziaves i autoservisa visad pastebedavau, kad cabrio daug zemesnis uz standartine B4 ar coupe, nes keltuvas ne taip paprastai palenda po masina ismokit internetu naudotis http://www.vagcat.com/
velnias neregistruotiems neleidzia
kaina tai nevaikiska ipises
Citata iš: egis 2007 Gruodžio 05, 14:49:52 kaina tai nevaikiska ipises kaina del infliacijos tokia
Citata iš: slimshady 2007 Gruodžio 05, 15:17:37 Citata iš: egis 2007 Gruodžio 05, 14:49:52 kaina tai nevaikiska ipises kaina del infliacijos tokia nu nepaklausei ar stogo neparduoda?
Citata iš: Residentas 2007 Gruodžio 05, 16:22:26 Citata iš: slimshady 2007 Gruodžio 05, 15:17:37 Citata iš: egis 2007 Gruodžio 05, 14:49:52 kaina tai nevaikiska ipises kaina del infliacijos tokia nu nepaklausei ar stogo neparduoda?ryt nuo ryto reiks pasidomet
Citata iš: slimshady 2007 Gruodžio 05, 21:04:29 Citata iš: Residentas 2007 Gruodžio 05, 16:22:26 Citata iš: slimshady 2007 Gruodžio 05, 15:17:37 Citata iš: egis 2007 Gruodžio 05, 14:49:52 kaina tai nevaikiska ipises kaina del infliacijos tokia nu nepaklausei ar stogo neparduoda?ryt nuo ryto reiks pasidomet norit is karto atsakyma jum pasakysiu ?
Pradėjo LeEx Kėbulo ir salono skyrius
Pradėjo dariusl0417 Elektros skyrius
Pradėjo Paulius.m Audi 80/90/coupe (B3/B4) kėbulų tema