Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi Cabrio skyrius  (Skaityta 444919 kartus)

Neprisijungęs lukas

• Įrašai: 84
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi Cabrio skyrius
« Atsakymas #1975: 2010 Vasario 10, 21:00:03 »
gal zinot kas kaune lempas restauruoja ? nes neperseniausiai klausiau bet tik panevezy sake yra zmogus. :-{

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
  • Įrašai: 1177
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1976: 2010 Vasario 11, 09:32:53 »
teisingai lukai as irgi zinau tik panevezyje gera meistra
 :)

Neprisijungęs Velsas

• Įrašai: 794
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1977: 2010 Vasario 15, 21:55:19 »
kas zinot kaip issitraukia uzvedimo spyneles sirdele ir nusiima apatiniai moldingai? 

soprano

• Svečias
« Atsakymas #1978: 2010 Vasario 16, 17:14:57 »
kas zinot kaip issitraukia uzvedimo spyneles sirdele ir nusiima apatiniai moldingai? 

aš apatinius kai keičiau, tai lyg traukt reikia į mašinos galą, nepamenu gerai :D

Neprisijungęs MODE***

• Įrašai: 2888
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1979: 2010 Vasario 16, 17:34:11 »
Tai kaip supratau Panevezyje bus jau 4 Cabrio ar ne  8-P 8-P (aa) :)

Neprisijungęs Velsas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1980: 2010 Vasario 16, 20:22:34 »
jau zinau:
jei jie nepriklijuoti ant stiklo kliju kaip kad pasmane BUVO tai tiek nuo duru, tiek galiniai nusistumia i gala, o priekiianiai prisisuka su dviem 10mm plastmasiniais varsciukais po posparniu  (h)

dabar liko tik uzvedimo spynele sugalvoti kaip pasikeisti iki pilnos laimes  (!?)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 16, 20:24:40 sukūrė 222 »

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1981: 2010 Vasario 16, 20:25:51 »
serdele tai gana sunkiai nusiema reikia isimti spidometra ir apacia atsisukti ir viska tenais ardai ardai ir isratsysi kontaktai laikosi ant mazu sesekampiu ar labai mazo minusinio atsuktuvo tokie minetiuriniai sunkiai randami bet imanoma surasti suki ir viskas ... O dureliu moldingai nusitraukia i masinos gala traugdamas.... o tie mazi moldingai i masinos prieki traugdamas.

Neprisijungęs Velsas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1982: 2010 Vasario 16, 20:31:07 »
serdele tai gana sunkiai nusiema reikia isimti spidometra ir apacia atsisukti ir viska tenais ardai ardai ir isratsysi kontaktai laikosi ant mazu sesekampiu ar labai mazo minusinio atsuktuvo tokie minetiuriniai sunkiai randami bet imanoma surasti suki ir viskas ... O dureliu moldingai nusitraukia i masinos gala traugdamas.... o tie mazi moldingai i masinos prieki traugdamas.

tai as jau ta kontaktine grupe nulupau ir sustojau ties sirdeles amputavimu  (!?)

o del priekiniu moldingu, tai pasmane kazkaip netaip ten viskas, nes su dviem plastmasinem gaikem pritemtas kiekvienas  (h)

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1983: 2010 Vasario 17, 10:24:50 »

gal kaskuo pagelbis tau si shemute bet mano galvai tau gali tekti atitraukti vairuotojo puses panele kokius 5cm

11 numeriu pazymeta varsta atsukai?

Neprisijungęs Velsas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1984: 2010 Vasario 17, 13:08:03 »
jo, tas jau atsuktas, bet dabar visa panele reikia atsukineti, o as taip tingiu- pasmane viskas ten taip graziui sutvarkyta, sutampyta...  :-{

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1985: 2010 Vasario 17, 13:22:25 »
jo, tas jau atsuktas, bet dabar visa panele reikia atsukineti, o as taip tingiu- pasmane viskas ten taip graziui sutvarkyta, sutampyta...  :-{
nieko persitampysi vel,... o kam tu keiti niekaip nesuprantu? Ji visiskai suluzo?

Neprisijungęs Velsas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1986: 2010 Vasario 17, 16:54:51 »
pasmane baltam visos spyneles buvo skirtingos ir neoriginaliais raktais, tai as is donoro permetu visas vienodas su originaliais raktais. ;)

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1987: 2010 Vasario 17, 18:33:50 »
teisingai ;)

Neprisijungęs lukas

• Įrašai: 84
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1988: 2010 Vasario 21, 16:34:28 »
norejau paklausti, pas mane tas chromas apsineses kazkuom , ar yra kam nors taip buve? kir kuom ji nuvalyt?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1989: 2010 Vasario 21, 17:59:26 »
norejau paklausti, pas mane tas chromas apsineses kazkuom , ar yra kam nors taip buve? kir kuom ji nuvalyt?

Yra spec poliroklių chromui/metalui ;) Nuima visas apnašas puikiai.

Neprisijungęs Velsas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1990: 2010 Vasario 22, 10:17:37 »
ten poliruota nerzaveika- gali valyti su skiedikliais su kuo nori- jam nieko neatsitiks  (h)
seip daznaisiai apsinesa nuo stiklu ploviklio  :V

Neprisijungęs Jonas_

• Įrašai: 58
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1991: 2010 Vasario 22, 13:28:09 »
Sveiki,  (h)
Vakar uzsikures savo cabrio sumasciau atsidaryti stoga pabandymui (stogas elektrinis ir tiesa anksciau kai dar buvo ziema tvarkoma masina, kelis kartus atsidare/uzsidare stogas, normaliai kaip priklauso... ir taip netiketai pradejo streikuot, kazko nebenorejo dangcio pakelti iki galo  :/  ir visa vasara vargau kilnodamas stoga rankomis, nebenorejo daugiau darinetis jis man) tai vat kaip minejau sumasciau pasikelti ji vakar, ir ka jus manot? ogi kuo puikiausi jis sulindo ir poto uzsidare be problemu  :) tik vat man pasidare idomu kiek jis veiks vel  :-] gal kazkam panasus atvejis buvo kaip man? Ir ka galetumet pasiulyti, kur nuvesti kad patikrintu kokios jam problemos?  8:8
Ir jus cia snekejot apie geometrijos patikra, kur galima butu pasitikrinti ja Panevezyje? Nes pas mane keleivio puseje, langa uzdarius lieka plysys, niekaip neiseina pakreipt taip stiklo, kad jo neliktu :/ itariu del sito kaltas priekinio stiklo remas..
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 22, 13:57:26 sukūrė Jonas_ »

Neprisijungęs Jonas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1992: 2010 Vasario 22, 14:13:32 »
Gaja, uzmaciau pas tave s line vaira  (aa) gal idejes esi i autogida pardavimui?  :)

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1993: 2010 Vasario 22, 19:36:35 »
Gaja, uzmaciau pas tave s line vaira  (aa) gal idejes esi i autogida pardavimui?  :)
pries dedamas gerai pasiziurek ar tau sebule tiks :)

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1994: 2010 Vasario 22, 19:43:54 »
Sveiki,  (h)
Vakar uzsikures savo cabrio sumasciau atsidaryti stoga pabandymui (stogas elektrinis ir tiesa anksciau kai dar buvo ziema tvarkoma masina, kelis kartus atsidare/uzsidare stogas, normaliai kaip priklauso... ir taip netiketai pradejo streikuot, kazko nebenorejo dangcio pakelti iki galo  :/  ir visa vasara vargau kilnodamas stoga rankomis, nebenorejo daugiau darinetis jis man) tai vat kaip minejau sumasciau pasikelti ji vakar, ir ka jus manot? ogi kuo puikiausi jis sulindo ir poto uzsidare be problemu  :) tik vat man pasidare idomu kiek jis veiks vel  :-] gal kazkam panasus atvejis buvo kaip man? Ir ka galetumet pasiulyti, kur nuvesti kad patikrintu kokios jam problemos?  8:8
Ir jus cia snekejot apie geometrijos patikra, kur galima butu pasitikrinti ja Panevezyje? Nes pas mane keleivio puseje, langa uzdarius lieka plysys, niekaip neiseina pakreipt taip stiklo, kad jo neliktu :/ itariu del sito kaltas priekinio stiklo remas..
Zinau neblogus meistrus panevezyje, juos galima rasti:
Nuo ziedo vaziuoji link malsenos, privaziuoji sankriza kur ant kampo sovi Lukoil, tada vaziuoji tiesiai tokiu sunkeliuku apie 500m ir po desne pamatysi toki rysku pastata, nebepamenu tikslios jos spalvos, bet kiek pamenu tai ruzavas ar violetines spalvos

Neprisijungęs Jonas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1995: 2010 Vasario 22, 20:49:40 »
to Residentas, o tai del ko gali skirtis? del to kad pas mane 2.6 pas ji 2.3?  :) O del meistru, tai cia jie grynai stogus tvarko, ar siaip auksarankiai? ar isvis cia del geometrijos patikrinimo? :) tai cia kaip supratau prie motokroso trasos reiktu dairytis man, taip?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 22, 20:53:17 sukūrė Jonas_ »

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1996: 2010 Vasario 23, 09:01:07 »
to Residentas, o tai del ko gali skirtis? del to kad pas mane 2.6 pas ji 2.3?  :) O del meistru, tai cia jie grynai stogus tvarko, ar siaip auksarankiai? ar isvis cia del geometrijos patikrinimo? :) tai cia kaip supratau prie motokroso trasos reiktu dairytis man, taip?
Ne del to gali skirtis,... PVZ yra Sline vairas su skirtingo diemetro stebule,... pas senesnio modelio be airbago ta asele nuemus vaira buna kudesne, nei pas tuos kuriuos yra air bagas,... jai pas tave air Bag yra patariu detis vaira S4 su air bagu toks jis bajevesnis ir man simta kartu grazesnis gaila as ant savo negaliu uzdeti nors yra pirichadniku bet tingiu zaisti :)
O del meistru tai kiek jie man dare tai labai gerai padare tar ju kas dirba su geometrija tikrai yra auksarankiu ir is siknos rankos pas juos neauga,.... Aisq jei dar dirba tie zmones ir nepasikeite kiti nes as ten pas juos buvau jau pries gerus metus.

Neprisijungęs adrian

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1997: 2010 Vasario 23, 10:59:07 »

pas save isidejau, vienas is patogesniu baronku  ;) nekreipkit demesio i salono bukle esama, underconstruktion :D nieks nesureguliuota, nesurinkta ir t.t

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1998: 2010 Vasario 23, 14:43:00 »
teisingas vairas (y) va toki ir as noreciau isideti (y) parduociau savo audi triju saku be airbago ir pirkciau toki :)

Nagi nagi ir ka mes galime spresti pagal salona,... S2 2.2 turbo 20v quattro,... matosi masina buvo fotogtafuota kai ji uzvesta, apsukos teisingoj vietoj vadinasi variklis turetu dirbti tvarkingai,... laidu kruva stovi salia kompo vietos vadinasi kaskas jau sitam esui buvo daroma (bombintas), matosi dar darbai nebaikti,... nematau vieno daloko tai Gauges :)

NU idomu andrej ar yra mano zodziuose tiesos? :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 23, 14:46:22 sukūrė Residentas »

Neprisijungęs adrian

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1999: 2010 Vasario 23, 15:08:21 »
gerai butu :D bet sraiges nera kolkas  :/

o ka is sitos foto pasakysi?  ?!?  :D