Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi Cabrio skyrius  (Skaityta 444805 kartus)

Neprisijungęs Gaja

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi Cabrio skyrius
« Atsakymas #1950: 2010 Vasario 03, 23:46:56 »
aciu uz patarimus
Bandysiu ieskoti elektriko rimto

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
  • Įrašai: 1177
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1951: 2010 Vasario 04, 09:39:29 »
pirmas klausimas tau anksciau viskas buvo gerai ir taip pradejo darytis?
Ar nu tusipirkai masina su tiomis problemomis jei taip,... tai kokio velnio pirkai toki kabika? Tikekis kad jis nebutu buves koks deges,... nes jei bus degusi pravotke kaskiek iki gyvenimo galo ieskosi galu ir tai visu neisrankiosi,... jei suzinosi kad buvo degusi patariu parduok kabrika arba ieskok visos pravotkes salono ne variklio.

Neprisijungęs Gaja

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1952: 2010 Vasario 04, 22:06:21 »
tokia pirkau taciau degimo tikrai nebuvo, ta masinyte pas jaunimeli zalia buvo tai net spidometre lempuciu nesugebejo pasikeist, o seip servisa turim tai su meistriukais apziurejom vaziuokle motoras ciki, va tik su el. kazkas priraityta, matosi buvo visokiu bumciku prikista, zodziu vare ede ir neziurejo nieko.darydomu kaip dureliu langai reguliuojami nes man atrodo kad jie ne iki galo uzsidaro ,nes lieka plyselis nedidelis virsuje ir plyselis su galiniu langu, zodziu prie gumos zmoniskai neprisispaudzia, dar ydomu kur yra kazkokia knopke stogo dankcio uzraktui ir apskritai kaip ten kas turi veikt,nes pas mane apdraskyta ir supainiota viskas.

Neprisijungęs lukas

• Įrašai: 84
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1953: 2010 Vasario 04, 22:36:45 »
2,3ltr. :P beje kas gali but jei peciukas tik ant paskutines (didziausios) padalos veikia ?

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1954: 2010 Vasario 05, 09:10:28 »
2,3ltr. :P beje kas gali but jei peciukas tik ant paskutines (didziausios) padalos veikia ?
Perjungejas kuri sukioji, arba pats peciuko ventiliatorius nuejas.

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1955: 2010 Vasario 05, 09:14:49 »
tokia pirkau taciau degimo tikrai nebuvo, ta masinyte pas jaunimeli zalia buvo tai net spidometre lempuciu nesugebejo pasikeist, o seip servisa turim tai su meistriukais apziurejom vaziuokle motoras ciki, va tik su el. kazkas priraityta, matosi buvo visokiu bumciku prikista, zodziu vare ede ir neziurejo nieko.darydomu kaip dureliu langai reguliuojami nes man atrodo kad jie ne iki galo uzsidaro ,nes lieka plyselis nedidelis virsuje ir plyselis su galiniu langu, zodziu prie gumos zmoniskai neprisispaudzia, dar ydomu kur yra kazkokia knopke stogo dankcio uzraktui ir apskritai kaip ten kas turi veikt,nes pas mane apdraskyta ir supainiota viskas.

Butu vaizdziau jei foto pateiktum tada galetume kaska mes tau patarti nes dabar pasakai kaskas negerai su migtuku dangcio atidarimu tai pas tave isviso jo nera ar kas tenais padirbta? Sakai kad langas neuzsidaro plisiukas lieka,... tu neskubek reguliuoti pirma issiaiskink ar pas tave tenais stovi Cabrio stiklas sone nes kiti gudruoliai ikisa audi coupe stikla ir galvoja jog cia tas pats tik reikia sureguliuoti, paprasciausiai issiardik dureles abidvi ir pamatuok su metru keleivio puses stikla ir vairuotojo puses stiklo ploti,... cabrio stiklas yra ilgesnis ant labai nedaug,... gali buti jog tau ne ta stikla ikiso del to tau atsiranda plisiukas su galiniu langu ir nedaeina iki virsaus reguliuoti visada suspesi nors ten kaska pareguliuoti labai jau daug neis ;) tad lauksime foto.  Ir tavo ismatavimo.

Neprisijungęs Aidelis

• Įrašai: 1139
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1956: 2010 Vasario 05, 14:10:22 »
Arunai kabrio stiklas ilgesnis gal ant kokiu 5 centimetru :) ;)
Galite paliginti stiklo ilgi duru rankeneles atzvilgiu. cope stiklas baigiasi per rankeneles viduri, o cabrio siek tiek uz rankeneles :)

http://www.postimage.org/image.php?v=gx1BCD0

http://www.postimage.org/image.php?v=gx1BxDJ
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 05, 14:37:16 sukūrė Aidelis »

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1957: 2010 Vasario 05, 15:43:29 »
zinau aidai matavau viena diena garaze savo i coupe idomumo delei,... tai gal sakau pas gaja tenais koks coupe stiklas idetas kad jam plisiai stovi

Neprisijungęs Velsas

• Įrašai: 794
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1958: 2010 Vasario 05, 16:12:54 »
o dureles tai tospacios....  8:8

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1959: 2010 Vasario 05, 16:45:48 »
jo dureles tospacios bet apsifke vidaus skiriasi,... skiriasi tik tuom jog apsifkes gale pas kabrika nera tokios plasmases mazdaug 5x5cm, o as kupa yra :)

Neprisijungęs Gaja

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1960: 2010 Vasario 06, 19:02:03 »
Ok butinai padarysiu foto, ar po priekinemis lempomis usai tinka nuo B4? ar tik nuo kupe B4? del langu-ten ne tai kad baisus tarpas o atrodo lyg neprisispaudzia prie galinio lango gumos tik pats virsus, kazkur daugiau nei nuo puse lango, na idesiu foto manau kad pagelbesit.KAs liecia stoga tai ten rankomis darinejasi tas dangtis ir laidai kazkokie, o cilindriuku jokiu nemaciau, tik bagazineje tie svoriai kazkada buvo cia apie juos tema buvo.A? kaip ten dureles lengviau isardyti kad ko nesulauzyciau nes pirmadieni bandau ardyt, kaip ten tas valdymo langu pultas issilupa? Nzn kaip pas kitus apsivke soniniu dureliu ,pas mane lovelis apacioje kur susideti galima eina per visa ilgi, kazkur esu mates kad tas lovis eina ne per visa, tai kaip ten turi buti? Priekinis stiklas tinka nuo kupo? Pas mane siek tiek iskiles
[/quote]

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1961: 2010 Vasario 07, 13:09:07 »
Dabar taip:
1. apie usus kur kalbejai tai tinka nuo B4 ir nuo audi coupe B4 kebulo ir pas tuos kupus b3 pas kuriuos stovi b4 priekinis televizorius,....
2.Galiniame dangtyje turi stoveti cilindriukas panasus kaip bagazinese stovi. tik ten vienas per viduri.
3. priekinis stiklas netinka nuo coupe ir nuo nei vienos audines iesok cabrio pardavimuose arba bandyk pasiskambinti i www.evelkas.lt ir kai vesi keisti stiklo vesk pas profesionalus tokie kaip evelkas nes pas mus stikla uzdengia tas chromas aplink langus ir ji nuimti graziai yra ka veikti.
4.Dureliu Apdailos nemimas:atsuki visus samariezus varstelius esancius ant apdailos, taciau daug kas neranda kas pirma karta ardo tai varztus esancius rankenoje,... tenais rasi giliai esancius varstus rankenoje atsisuka berots su sesekampiu. toje rankenoje rasi daug visokiu varsu apzek ir visus atsuk panele nusiema keliant ja i virsu ji nusumauna nuo dureliu keliant.

P.S. esi matau panevezietis kreipkis i Aideli jis turi taip part cabrio jis tau atsakis i tau visus rupimus klausimus ir galesi palyginti kaikurias vietas ir kaip turi buti viskas
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 07, 13:11:09 sukūrė Residentas »

Neprisijungęs Aidelis

• Įrašai: 1139
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1962: 2010 Vasario 07, 20:33:45 »
Mielai padesiu kuom galesiu ir parodysiu kur kas turi buti. per 3 metus kabrio eksplotavimo zinau jau beveik kiekviena varzta atmintinai :D savo salona visa buvau isardes ir surinkes sekmingai jau kokius 4 kartus :)

Neprisijungęs lukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1963: 2010 Vasario 07, 23:43:52 »
norejau paklaut del galinio lango keitimo, kokios kainos kaune? ir kas galetu tai atlikti?

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1964: 2010 Vasario 08, 09:34:14 »
Kiek girdejau galinis stiklas be brezento jei perki atskirai kainuoja 250lt,... Pas visus tie stiklai kai pastebejau skirtingi pas mane ant uztraugtuko jis stovi is vidaus reikia istatyti uztrauktuko dali ir atsisega tas stiklas pas kitus maciau jau gatavai isiutas buna,...
O kur kaune keicia nepamenu buvau kaskada rades....

Neprisijungęs Velsas

• Įrašai: 794
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1965: 2010 Vasario 08, 11:41:08 »
norejau paklaut del galinio lango keitimo, kokios kainos kaune? ir kas galetu tai atlikti?
jei reikia kokybes: www.autogedas.lt

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1966: 2010 Vasario 08, 13:37:38 »
jo,.... as pats cia galvoju varyti kai reikes persisiuti....

Neprisijungęs Gaja

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1967: 2010 Vasario 08, 20:38:18 »

Sveiki cia foto kur languose nesueina
Manau kad duris reikia regulioti  taciau jos net nekleba , gal nuo senatves pasedusios?

Neprisijungęs Gaja

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1968: 2010 Vasario 08, 20:45:24 »

Neprisijungęs Gaja

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1969: 2010 Vasario 08, 20:47:28 »
Noriu iki pavasario suvest kebula, visas smulkmenasa nes bus dazomas automobilis.
Pavasari bus LELE :s
Kiek skaiciau tai katalizatoriaus geriau nepjaut?KOdel?

Neprisijungęs Gaja

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1970: 2010 Vasario 08, 20:49:15 »
Kaip man pamatyti kai man kas paraso i ta PM
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 08, 22:16:11 sukūrė Gaja »

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1971: 2010 Vasario 08, 21:32:02 »
Pjauk nafik ta kaku rinkiny nereikalingas daktas jis reikalingas tik technikinems bet jei eini per $ tai pjauk ir nesuk sau galvos jei asiq pas tave jis dar neispjautas nes lietuviai meksta atvariti masina i ispjauti dar ant sienos ispjauna :D
Matau as dabar tavo langa tik dabar klausimas man isklo reikia atidziai pasiziureti suliginti du kabikus nes reikia ziureti iki kiek tei stiklai sulenda i salona,... Kad priekini stikla reikia kelti tai akivaizdziai matosi ir netgi sakyciau prasosi suverciamas is priekio,... tik dar idomu ar tik galines tos fortkes nereketu isstumti i prieki,... reikia pamatyti realiai,...
Duris reikia nuleisti zemiau bet kai nuleisi tai reikes tau ir nuleisti ta vieta kebule kur isikisa ta chromuota spilka ir pati uzrakta ant kebulo.... Klausimas tavo stogas tvarkingai uzsidaro? nera jokiu plisiuku lengvai rankena pritrauki stoga? Ar nebus nes taip idomiai durys ziuri ar tik nereikes remo statyti ant geometrijos.... stendo... Nu reikia kad tau aidelis paziuretu ir pasakytu.... Jis zmogus pazysta sy modeli ;)

P.S. noredmas susisiekti su aideliu rasyk jam i PM - Privacia zinute. O tai gali padaryti toje vietoje kur jis pasisako ir ten prie jo avataro matai 3 ikoneles viena zmogeliukas kita vokas, o va tracia PM tai paspausk ir jam rasyk drasiai :)

Neprisijungęs lukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1972: 2010 Vasario 08, 21:58:05 »
o koks tavo kabrys resdentai  (v)? gal maciau kaune

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1973: 2010 Vasario 09, 08:24:09 »
mano jei matei kad kaune vaziuojanti cabri ir pagalvojai kas cia per lauzas tai tenais mano dabar tiesiog mano cabrikas riskioje remonto busenoje,... :D reikalauja perdazymo, variklio davedimo nes dejausi galingesni varikli, keiciau bagazines dangty naujesniu metu su galiniu stopu gale,... vienu zodziu jis dabar visas sidabrinis su melinu galiniu dangciu :D
O jei nori pazeti kaip jis atrodo nueik i klubieciu auto garaza>>virsuje rasi klubo nariu ir valdybos garazas, pauspausi ten>> ir ieskok residento masinos tenais visa mano istorija nuo buvusios audi iki dabartines nupirktos,...variklio perdejimo, projekto darbai,... o kaip dabar atrodo dar nededu nes ziaurus vaizdas :D

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1974: 2010 Vasario 09, 09:51:13 »
Katik su aideliu mes snekejome apie tavo kabrika Gaja ir as net nepastebejau bet aidas pastebejo jog pas tave abudu langai nesueina,...Pries reguliuodamas langa gal nuvesk masina ant geometrijos stendo bijau kad ten gali buti beda GILIAU nei languose