Pasiemiau ta kabrika nu grazus bet patvarkyti tokiu smulkmenu reikes bet netikejau kad kabrikai tiek sveria
Citata iš: Residentas 2007 Spalio 07, 23:32:49 Pasiemiau ta kabrika nu grazus bet patvarkyti tokiu smulkmenu reikes bet netikejau kad kabrikai tiek sveria tai sveikinam su teisingu pirkiniu nu sveria jis mazumele dugnas tvirtas
Citata iš: slimshady 2007 Spalio 08, 10:37:55 Citata iš: Residentas 2007 Spalio 07, 23:32:49 Pasiemiau ta kabrika nu grazus bet patvarkyti tokiu smulkmenu reikes bet netikejau kad kabrikai tiek sveria tai sveikinam su teisingu pirkiniu nu sveria jis mazumele dugnas tvirtas Jo bral kai pamaciau jog 1370 kg pradejau mastyti jog mano pasirinkimas 2.3 varyklis biski siplnokas
Na draugas isbande tai daugiau 180 nejo manau jog zvakes biski padvesusios ir beto komutatorius yra suejas reikes pakeisti,..jau nusipirkau liko tik pakeisti ir sureguliuoti CO nes tas bachuras vietoj to kad pakeistu oro filtra jis atsukdavo oro skelnde ir buvo vaizdu manau del to kad daugiau 180 nejo nes filtrai visi seni buvo kuro, tepalo, oro, salono,....Gyvenime nemaciau tokiu apsinesusiu filtru ...kai pamate autoservize tuos filtrus visi as pats kas cia dedasi kas cia dedasi paskui supratau is kur zmoniu burelis atsirado prie mano masinos
JO tikrai nemilintis va sestadieni buvau siauliuose bandziau Per egi suzinoti kur mbiski tvarko stogus ir buciau paprases kad visi kabrioletininkai atlektu prie polinges Bet musu Eis saldziai pute sau i aki ir graziai atmetinejo skambucius, nu suprantu nezinomas NR.buvo,...O nei slimo nei gaisro neturejau :/
Klausiau polingeje nezinojo
Citata iš: Residentas 2007 Spalio 16, 09:40:03 Klausiau polingeje nezinojopolinge is vis ne servisas. nezinau kas ten per atgrubnagiai dirba pazystama mergele nuvare golpuka suremontuot tai tie keisdami amortizatorius su cangem uz shtoko laike kad prisukt. po to sekmingai po musu atvaziavimo gavo nusipirkt tuos ir idet naujus
Citata iš: egis 2007 Spalio 16, 09:47:58 Citata iš: Residentas 2007 Spalio 16, 09:40:03 Klausiau polingeje nezinojopolinge is vis ne servisas. nezinau kas ten per atgrubnagiai dirba pazystama mergele nuvare golpuka suremontuot tai tie keisdami amortizatorius su cangem uz shtoko laike kad prisukt. po to sekmingai po musu atvaziavimo gavo nusipirkt tuos ir idet naujus Nu nezinau as tenais jau 5 metus sekmingai tvarkau,... . Nu gal tai lemia jog mano dede Priziuri to autoservizo darbuotojus JO VARDAS EGIDIJUS
Sveiki gal zinote kur galima butu pasikeisti audi cabrio galini stikla?
Citata iš: statyba 2007 Spalio 18, 12:24:18 Sveiki gal zinote kur galima butu pasikeisti audi cabrio galini stikla?siauliuose zinom 500 litu
Citata iš: egis 2007 Spalio 18, 12:33:52 Citata iš: statyba 2007 Spalio 18, 12:24:18 Sveiki gal zinote kur galima butu pasikeisti audi cabrio galini stikla?siauliuose zinom 500 litu penki simtai uz galini plastiko gabala?
O jeigu konkreciau, koks firmos pavadinimas siauliuose kuri keicia galini stikla?
Pradėjo LeEx Kėbulo ir salono skyrius
Pradėjo dariusl0417 Elektros skyrius
Pradėjo Paulius.m Audi 80/90/coupe (B3/B4) kėbulų tema