tik vieno bajerio neikirtau kam tie atstumo jutikliai kabrikui? o subui vieta tai gerai parinkta pas mane kai dabar bagazinej subo deze, tai vietos lieka tik plafkem, siemkem ir porai buteliu alaus
Citata iš: slimshady 2007 Rugpjūčio 01, 22:12:56 tik vieno bajerio neikirtau kam tie atstumo jutikliai kabrikui? o subui vieta tai gerai parinkta pas mane kai dabar bagazinej subo deze, tai vietos lieka tik plafkem, siemkem ir porai buteliu alaus bet tia toj vietoj subas irgi turi savo minusu, jau nieko neprikrausi ant jo vistiek taip ka bagazines anyway neturi o as kad nesigadint nuotaikos, pasidariau deze per visa bagazine subui, ir uzmirsau kad bagazine is vis yra. o dar apskriciau - kam ta bagazine?
Citata iš: egis 2007 Rugpjūčio 07, 11:04:47 Citata iš: slimshady 2007 Rugpjūčio 01, 22:12:56 tik vieno bajerio neikirtau kam tie atstumo jutikliai kabrikui? o subui vieta tai gerai parinkta pas mane kai dabar bagazinej subo deze, tai vietos lieka tik plafkem, siemkem ir porai buteliu alaus bet tia toj vietoj subas irgi turi savo minusu, jau nieko neprikrausi ant jo vistiek taip ka bagazines anyway neturi o as kad nesigadint nuotaikos, pasidariau deze per visa bagazine subui, ir uzmirsau kad bagazine is vis yra. o dar apskriciau - kam ta bagazine? o kur siemkes, plafkes ir pora buteliu alaus isidet zadi?
Citata iš: slimshady 2007 Rugpjūčio 07, 22:21:10 Citata iš: egis 2007 Rugpjūčio 07, 11:04:47 Citata iš: slimshady 2007 Rugpjūčio 01, 22:12:56 tik vieno bajerio neikirtau kam tie atstumo jutikliai kabrikui? o subui vieta tai gerai parinkta pas mane kai dabar bagazinej subo deze, tai vietos lieka tik plafkem, siemkem ir porai buteliu alaus bet tia toj vietoj subas irgi turi savo minusu, jau nieko neprikrausi ant jo vistiek taip ka bagazines anyway neturi o as kad nesigadint nuotaikos, pasidariau deze per visa bagazine subui, ir uzmirsau kad bagazine is vis yra. o dar apskriciau - kam ta bagazine? o kur siemkes, plafkes ir pora buteliu alaus isidet zadi? dazniausiai toki maza kieki ir ant galine sedynes telpa, o jei rimtesnis naciofke buna, tai vienas tikrai nevaziuoji, o daug kas turo Ovantu kur daug kas telpa ten
Citata iš: egis 2007 Rugpjūčio 08, 09:22:48 Citata iš: slimshady 2007 Rugpjūčio 07, 22:21:10 Citata iš: egis 2007 Rugpjūčio 07, 11:04:47 Citata iš: slimshady 2007 Rugpjūčio 01, 22:12:56 tik vieno bajerio neikirtau kam tie atstumo jutikliai kabrikui? o subui vieta tai gerai parinkta pas mane kai dabar bagazinej subo deze, tai vietos lieka tik plafkem, siemkem ir porai buteliu alaus bet tia toj vietoj subas irgi turi savo minusu, jau nieko neprikrausi ant jo vistiek taip ka bagazines anyway neturi o as kad nesigadint nuotaikos, pasidariau deze per visa bagazine subui, ir uzmirsau kad bagazine is vis yra. o dar apskriciau - kam ta bagazine? o kur siemkes, plafkes ir pora buteliu alaus isidet zadi? dazniausiai toki maza kieki ir ant galine sedynes telpa, o jei rimtesnis naciofke buna, tai vienas tikrai nevaziuoji, o daug kas turo Ovantu kur daug kas telpa ten mėgsti nociofkes grupines?
ne vienas, o dviese, bet tikrai ne visą chebrą surinkęs- kam man patarėjai reikalingi......
audi cabriolet http://www.videogaga.lt/video?id=njozprebfbfcaiatc
Kuo skiriasi jusu turimi modeliai(tie kur nupaveiksluoti)...? jei nesuklysiu is nuotraukos tai 95m, 92m ir 99m? (v)
supratau Vat druskininkuose atsirado du nauji cabrio, gal pasnekint juos kad uzklystu i audi kluba?
O gal tiesiog nezinojo apie toky? kaip ir as.... Visai netyce cia pakliuvau
O kaip tamstai tas tyce yvyko?
http://www.autogidas.lt/skelbimas.html?01.3412945geru metu auto uz gera kaina gal kas susigundys?
Pradėjo LeEx Kėbulo ir salono skyrius
Pradėjo dariusl0417 Elektros skyrius
Pradėjo Paulius.m Audi 80/90/coupe (B3/B4) kėbulų tema