Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi Cabrio skyrius  (Skaityta 443672 kartus)

Neprisijungęs Velsas

• Įrašai: 794
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi Cabrio skyrius
« Atsakymas #1175: 2009 Kovo 23, 07:53:41 »
nesulauksi- cia tik pizdelciku sobla susirinkus  Oo)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1176: 2009 Kovo 23, 08:45:13 »
Nu vis dar laukiu atsakymo, kodel manes si tema neliecia?
taigi PROTINGAS bachūras esi, turėtum žinot ;)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1177: 2009 Kovo 23, 08:45:43 »
malonu, kad ir tamsta save prie tų pačių priskiriat (h)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Velsas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1178: 2009 Kovo 23, 16:32:07 »
malonu, kad ir tamsta save prie tų pačių priskiriat (h)

butent del to ir taip vangiai ziuriu i visa ta jusu zaidimam....   :V

Neprisijungęs gaisras

• Įrašai: 1543
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1179: 2009 Kovo 23, 18:31:39 »
Tai ar bus atsakymas, ar vel bus stumiamas s... ?
Kur drasa, nes taip pasneketi bet ka tai gali.

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1180: 2009 Kovo 23, 19:42:53 »
Tai ar bus atsakymas, ar vel bus stumiamas s... ?
Kur drasa, nes taip pasneketi bet ka tai gali.
o pats bent matai ką kalbi? kažkaip po tokių pareiškimų kaip tavo iš viso nebelieka noro su tamsta bendrauti.
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1181: 2009 Kovo 23, 20:51:05 »
Taip ir galvojau, kad atsakymo negausiu, nes paprasciausiai tu jo ir neturejai, tik susimakalavai savo mintyse, o kad atsiprasyti syses maza. Tik paloti moki.
As nezinau is kokios tu parduotuves pirkai tu sustru morku, katru dabar priedes, bet su tokiu bazaru gali sau greitumine paradontoze uzsisakyti, ir tikrai cia ne gazdinimas, o tik patarimas, kad susivoktum savyje, nes jau tikrai daug kam tai igriso.

Neprisijungęs Velsas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1182: 2009 Kovo 23, 23:42:44 »
kaip tikras zydas: i klausima- klausimu  :-]

soprano

• Svečias
« Atsakymas #1183: 2009 Kovo 24, 15:41:32 »
galvojau kai atiduosiu kabriką dažyt kaip aš be mašinos busiu, bet problema išsisprendė savaime
http://img208.imageshack.us/img208/2412/44815895.jpg

tai dėl meeto kolkas nžn. beje siūlau vien kabrikams kada susimeetint :) pvz Kaune ar Vilniuje. nes iki Kėdainių man tai geras kelio gabalas :)

p.s paskutiniai postai nieko įdomaus, vien rietenos (z)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Kovo 24, 15:43:48 sukūrė arsen` »

Neprisijungęs Aidelis

• Įrašai: 1139
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1184: 2009 Kovo 24, 16:21:44 »
Grazu. kaip ce sugebejei taip? :)
Matysim kaip su susibegimu  seip girdejau gandus kad rugpjuti turetu buti gran mitas. toki rengini jau butu geda praleisti  :)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Kovo 24, 16:25:33 sukūrė Aidelis »

soprano

• Svečias
« Atsakymas #1185: 2009 Kovo 24, 16:37:43 »
Grazu. kaip ce sugebejei taip? :)
Matysim kaip su susibegimu  seip girdejau gandus kad rugpjuti turetu buti gran mitas. toki rengini jau butu geda praleisti  :)

gipse gal ir gražu. iki tol nelabai buvo. sausgysles nupjoviau, operavo ir uždėjo gipsą (z)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1186: 2009 Kovo 24, 18:20:42 »
Taip ir galvojau, kad atsakymo negausiu, nes paprasciausiai tu jo ir neturejai, tik susimakalavai savo mintyse, o kad atsiprasyti syses maza. Tik paloti moki.
As nezinau is kokios tu parduotuves pirkai tu sustru morku, katru dabar priedes, bet su tokiu bazaru gali sau greitumine paradontoze uzsisakyti, ir tikrai cia ne gazdinimas, o tik patarimas, kad susivoktum savyje, nes jau tikrai daug kam tai igriso.
va ir grasinimai prasidėjo :D negalvojau, kad iki tokio žemo lygio pulsi....
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1187: 2009 Kovo 24, 20:22:55 »
va ir grasinimai prasidėjo :D negalvojau, kad iki tokio žemo lygio pulsi....

zemas lygis yra uzkelus bangas paciam nebezinot kaip ka atsakyt ir vartytis tipo ala krutom frazem. O del paradontozes gaistras teisus - kitokiu vaistu lopams nera

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1188: 2009 Kovo 24, 20:36:45 »
kaži kas čia pirmas užbangavo su savo grybų šalim ir kitom pašaipom? nematau tikslo žmogui kažką aiškinti, jei jis ir taip ant visko dėjęs.
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1189: 2009 Kovo 24, 20:53:42 »
Matai kaip gaunasi, kai jus visaip nurodinejat, kad netersti forumo, ar kitais klausimais, tipo mes cia moderatoriai ir afigieni tvarkdariai, tai visi palieka forumo chuliganai, o kai as parasiau, kad patys prisiterset ir reiktu susitvarkyti, tai iskart parasyta buvo, kad manes tai neliecia ir maza to neatsako i paprasciausia klausima kodel manes neliecia, nors po to kaltina, kad as nepasizymiu protingomis frazemis, kai pats paprasciausio atsakymo negali duoti.
Tai slimai tu man juodaburniui pasakyk, kaip tikras issiauklejes tvarkingas forumo ir klubo narys "zvaigzdute" kur cia as neteisus?
Jei kur as buvau neteisus visuomet atsiprasiau, ar kazkaip kitaip pripazinau savo klaida, ko negaliu sulaukti is paties (jei tu teisus sioje situacijoje tikrai neprivalai kazkaip pripazinti savo kaltes ;)  tik paprasciausiai argumentuok).
P.S. Tu parasei, kad prasidejo gasdinimai, dar karteli perskaityk paskutine mano zinute, nes kazkaip pradedi skaityti su oro tarpais.

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1190: 2009 Kovo 24, 21:10:14 »
gerai. kalbam be oro tarpų ir išsivartymų. kodėl pasakiau, kad nežinai visos istorijos to renginio? viskas prasidėjo nuo to, kad buvo mintis suburti A6(c5) krūvon ir padaryti mažą foto sesiją (todėl ir tema buvo užvesta būtent akcentuojant šiuos automobilius). tokia pat mintis kilo ir S'kių bei audi 200 savininkams, todėl buvo prijungti ir jie prie to pačio renginio. Kadangi buvo nemažai žmonių klausiančių ar gali dalyvauti renginyje su kito modelio audi automobiliais, tai galutinai renginys padarytas atviras visiems. ATSIPRAŠAU labai visų jei dar kas nors įsižeidėte dėl betvarkės toje temoje, nes aš vienas nespėju visko operatyviai atlikti.
kodėl tau ta tema ir pats renginys neaktualus? nebūkim Aivarai vaikai, pats žinai kur dabar randiesi ir manau, kad 99,9% tikrai nedalyvausi. (nors čia aišku nuo tavęs tai priklauso )
sakai moderai labai visus puola dėl netvarkos? TAIP tikrai yra forume temų, kur ir man tas 'tvarkingumas' ir griežta drausmė atrodo pernelyg perdėta. bet gal nebūtina ant manęs vieno dabar už visus moderus ir adminus visą pyktį išlieti?
tam kartui tiek.
P.S. o dėl 'protingų' frazių forume. tiek tu, tiek aš jų parašom. nepradėsime gal dabar vienas kito cituoti ;) realiam gyvenime žinau koks esi žmogus, taip pat ir pats mane pažįsti ne dvi dienas.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Kovo 24, 21:13:15 sukūrė slimshady »
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Rimux

• Įrašai: 931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1191: 2009 Kovo 24, 22:37:56 »
Gerai vyrai,nusiraminkit ir bukit draugiski,nes manau kad aplinkiniams,kurie cia uzsuka paskaityti butent sios skilties tema,T.Y. apie AUDI CABRIO,tai manau kad jusu rietenos cia niekam neidomios,tik jums patiems.
Tai manau visi suprato koks,kr ir kada tas renginiukas,tai kaip ten bus jau bus matyt.
Dekui uz supratima,nenoriu labai kistis,bet 2 puslapiai forume gavosi pilni slamsto

Neprisijungęs Rimux

• Įrašai: 931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1192: 2009 Kovo 24, 22:38:56 »
Pradedam is naujo ramiu tonu apie automobilius. 8:8

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1193: 2009 Kovo 24, 23:19:00 »
Na ir sunku buvo parasyti savo mintis? Geriau volioti kazka vakrug da okala?
Dabar tu rasai, kad as esu uzsieni ir tik viena simtaja procento man duodi, kad as tam rengini sudalyvausiu. Cia panasiai, kaip butum parases pries menesi, kad egis nebutu galejes dalyvauti sakykime tavo ir relax drage. Taigi is tavo puses mazu maziausiai nemandagu nurasyti zmones, o paskui sakai, kad as ant visko dejes. Tai kad kitaip nebeiseina del tokiu zmoniu kaip tu.
Del visos istorijos, tai as viska supratau iskart, tik parasiau, kad vejai cia rasomi, o tu vietoj to, kad butum parases "atsiprasau, temos pavadinima pakeisiu, arba sukursim nauja tema" tu pradejai issi.. pi..neti, ir visaip nusisapalioti. (tu kaip nori gali pykti, bet tu pasiziurek, kiek kartu as taves prasiau atsakymo i mano klausima.
Taigi nereikia cia man  aiskinti, kad as ant visko dejes, kad as vaidinu protingu minciu zinova, ar panasiai, paprasciausiai turek laseli suvokimo ka pats rasai, nors trupineli drasos atsiprasyti, ar kitaip pripazinti savo klaidas, ir nors grama tikrojo kuklumo, nes patikek tu tikrai esi prisivalges tu morku, apie kurias as tau jau rasiau ir del ju pasirodai klaikiai.
(ot su graziom metaforom as cia surasiau :D :D :D )

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1194: 2009 Kovo 24, 23:35:03 »
Sorry riabiatos, sia tema as cia jau baigiau, jei bus daugiau kalbos apie tai, tai tikrai uzvesiu atskira tema ;)
Dar karta sorry. ;)

Neprisijungęs Aidelis

• Įrašai: 1139
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1195: 2009 Kovo 25, 08:23:41 »
Pavasaris kaip nelenda taip nelenda. taip ir negaliu nieko pasikrapstyti prie savojo cabriaus :V

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1196: 2009 Kovo 25, 09:06:05 »
Na ir sunku buvo parasyti savo mintis? Geriau volioti kazka vakrug da okala?
Dabar tu rasai, kad as esu uzsieni ir tik viena simtaja procento man duodi, kad as tam rengini sudalyvausiu. Cia panasiai, kaip butum parases pries menesi, kad egis nebutu galejes dalyvauti sakykime tavo ir relax drage. Taigi is tavo puses mazu maziausiai nemandagu nurasyti zmones, o paskui sakai, kad as ant visko dejes. Tai kad kitaip nebeiseina del tokiu zmoniu kaip tu.
Del visos istorijos, tai as viska supratau iskart, tik parasiau, kad vejai cia rasomi, o tu vietoj to, kad butum parases "atsiprasau, temos pavadinima pakeisiu, arba sukursim nauja tema" tu pradejai issi.. pi..neti, ir visaip nusisapalioti. (tu kaip nori gali pykti, bet tu pasiziurek, kiek kartu as taves prasiau atsakymo i mano klausima.
Taigi nereikia cia man  aiskinti, kad as ant visko dejes, kad as vaidinu protingu minciu zinova, ar panasiai, paprasciausiai turek laseli suvokimo ka pats rasai, nors trupineli drasos atsiprasyti, ar kitaip pripazinti savo klaidas, ir nors grama tikrojo kuklumo, nes patikek tu tikrai esi prisivalges tu morku, apie kurias as tau jau rasiau ir del ju pasirodai klaikiai.
(ot su graziom metaforom as cia surasiau :D :D :D )
sunku nebuvo ir niekada nebus, kai žmogus su manim kalba kaip lygus su lygiu, o ne iš aukšto žvelgdamas su didžiausia arogancija išpizdavoja tave ir tai ką tu bandai daryti.
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1197: 2009 Kovo 25, 09:14:43 »
Jei Gaisras apsiramino, tai apsiramink ir tu. Baikim pajuokos objektu sia tema daryti.

soprano

• Svečias
« Atsakymas #1198: 2009 Kovo 25, 09:20:42 »

ir aš žiūriu pro langą,  pilna sniego... (n)  jau taip atsibodę tokie orai kad ...

Neprisijungęs Velsas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1199: 2009 Kovo 25, 09:52:48 »
nu va- sushikot visiskai tema ir tiek.......
kur tas musu trintukas- tvarkdarys  ?? !! ?? !!

jei ir vaziuosiu i koki mita, tai tik su konkrecia programa, o ne po buteli alaus ant bordiuro atsigert  (-)

kas liecia cabrio mita, tai siulyciau kurnors i lietuvos viduri orentuotis, nes ne vien VILNIECIAI su cabrio vazineja  (h)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Kovo 25, 09:54:35 sukūrė 222 »