Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi Cabrio skyrius  (Skaityta 439809 kartus)

Neprisijungęs Aidelis

• Įrašai: 1139
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi Cabrio skyrius
« Atsakymas #900: 2009 Sausio 21, 09:28:06 »
nepameni aidas tos melina kabrika kur pardavinejo autopliuse tai va taspats su tuo paciu hartopu gaila kad ne orginalas,... Beje siandien maciau pas mane aikstelje tovi ligiai tokios pat spalvos kabrikas kaip mano ir atrodo ligiai taip pat tik va pas ji hartopas yra ziuriu plasmasinis kaskoks uzkisau uz lango rasteli, su klausimu kur pirkai kieta stoga ir savo telefono nr... Prasiau jog parasytu sms kur pirko nes ziuriu kad jau atsiranda vis dazniau kabriku su kietais stogais kaune,priejau isvados jog juos kaskur tai gamina lietuvoje kokiame nors tai garaze ;)
Man tiktu ir plastmasinis ir ne originalus :)

soprano

• Svečias
« Atsakymas #901: 2009 Sausio 21, 11:36:36 »
tai tau vos ne dar lengviau nereikia bereikalo sotgo lankstyti ciauks nuimi ir viskas :D

bet taip staigiai jį kažkur padėt reikia, lauke juk nepaliksi :)  ir padėt reikia tai kad nesubraižyt :)

dėl hardtopo tai buvo pirkau su auto kartu, šiaip aišku gaila jog ne originalas, bet gyvai dar nemačiau kad kas važinėtų, bent jau Vilniuje. Nors ir Kaune labai dažnai būnu :) vakar Vilniuje mačiau raudoną kabriką, tik pasirodė jog gale nera gabalo bamperio :)

o dėl gaminimo tai nžn, draugelis turi autodažymą... tai vis mąstėm mąstėm su juo kaip čia kas... bet taip nieko ir ne sumąstėm.. tas visas rankenėles, laikiklius iš kur juos paimt? manau kas lt ir važinėja tai ne mūsų produkcijos, o šiaip maždaug kokios kainos hardtopų?

sužinojau kainas moldingų apatinių : durelių po 147lt, galiniai po 99lt, tai taip smagiai kainos nuteikia :D

ar matėt pliuse įdėtas raudonas kabrikas? kaina kažkas virš 7klt? čia taip atpigo? ar jis tiesiog kainų nžn, nes šiaip tokie ir numuša kainas (n)
savo jei įmesčiau tai ahujelintų  nuo kainos :D

Neprisijungęs Aidelis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #902: 2009 Sausio 21, 11:51:12 »
Matomai nori greitai parduoti. as savo be 10 000 sia akimirka neatiduociau. :)  bet jei dar pora tokiu gudriu atsiras (!?) tai sakes kris kaina :(
Seip man atrodo as zinau sita cabra, jo motoras 2,8 . jis is cabrio club. jau seniau buvo pardavinejamas tik uz gerokai daugiau.  :)
Reikia laikyti fronta. reikia mesti savo skelbimus po koki 12000 ir jei kas skambins sakyti kad parduotas jau :D

222 nebeapsilankai cabrio-club?
ne gagio cabras auto pliuse uz septynis pardavinejamas? :)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Sausio 21, 12:05:00 sukūrė Aidelis »

soprano

• Svečias
« Atsakymas #903: 2009 Sausio 21, 12:43:48 »
Matomai nori greitai parduoti. as savo be 10 000 sia akimirka neatiduociau. :)  bet jei dar pora tokiu gudriu atsiras (!?) tai sakes kris kaina :(
Seip man atrodo as zinau sita cabra, jo motoras 2,8 . jis is cabrio club. jau seniau buvo pardavinejamas tik uz gerokai daugiau.  :)
Reikia laikyti fronta. reikia mesti savo skelbimus po koki 12000 ir jei kas skambins sakyti kad parduotas jau :D

Aideli parodyk savo kabriką :) labai įdomu kodėl už 10klt atiduodi :)

Neprisijungęs Aidelis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #904: 2009 Sausio 21, 13:26:38 »
Mano yra ideta tarp nuotrauku sumestinio. seip nieko ipatingo tiek kad tvarkingas :)
viena foto idedu ir ce :)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Sausio 21, 16:16:34 sukūrė Aidelis »

Neprisijungęs Aidelis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #905: 2009 Sausio 21, 13:31:01 »
ce salonas nevalytas :)
Daugiau nenoriu kartotis.  :)

http://www.audiklubas.com/forumas/index.php?topic=20301.60
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Sausio 21, 16:12:02 sukūrė Aidelis »

soprano

• Svečias
« Atsakymas #906: 2009 Sausio 21, 17:28:37 »
Mano yra ideta tarp nuotrauku sumestinio. seip nieko ipatingo tiek kad tvarkingas :)

šiaip  gerai atrodo,tik man medis ne prie širdies kažkodėl čia nebūtinai pas tave, o aplamai :)

ratai geri,bet kažkaip jie išlindę ar kas, na kažkas neto man.. :V na ir antakiai :D

o taip vertinam gerai :)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Sausio 22, 00:15:44 sukūrė arsen` »

Neprisijungęs Aidelis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #907: 2009 Sausio 21, 17:32:42 »
Na ce jau skonio reikalas :)  Man ji labai grazi :)
Seip tokia kaip ji stovi tai vokiecio darbas. tik buvo tiurliunginis bamperis su rs2 halogenais ir posukeis. kadangi pirkau siek tiek musta tai uzdejau paprasta bamperi ir eilinius halogenus. o antakiai nemaiso. manau jie jei tinka :)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Sausio 21, 17:36:30 sukūrė Aidelis »

Neprisijungęs Velsas

• Įrašai: 794
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #908: 2009 Sausio 22, 19:48:48 »

yep, tas pats  (h)
gagio numeris yra 666, mano 222.
pas ji 2,8duxuvke, mano 2,3benz.
neprisiruosiu skelbima atnaujinti, uz 12500 ir mano tuoj pasirodys  Oo)

Neprisijungęs Aidelis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #909: 2009 Sausio 22, 20:45:52 »

yep, tas pats  (h)
gagio numeris yra 666, mano 222.
pas ji 2,8duxuvke, mano 2,3benz.
neprisiruosiu skelbima atnaujinti, uz 12500 ir mano tuoj pasirodys  Oo)
Na bent tavo ne uz 8000 stukas bus  :D

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
  • Įrašai: 1177
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #910: 2009 Sausio 23, 08:37:43 »

šiaip  gerai atrodo,tik man medis ne prie širdies kažkodėl čia nebūtinai pas tave, o aplamai :)

ratai geri,bet kažkaip jie išlindę ar kas, na kažkas neto man.. :V na ir antakiai :D

NU nezinau:pirma medis man kabrike labai graziai ziuri ,...
Antra man kabrikas buna labai graziai kai ratai issinese i sonu kaipsakant ratai su palange suteikia toki galingumo ispudi, o kai nuimi stoga atrodo toks platus....Ratai be palanges kabrikui tai kaip blemba kolfas atrodo jokio ispudzio tiesiog atrodo tiesus toks nuciulptas,...As uzskaitau aido tokius ratus,...
Trecia arkos normalios jei garai isiziuresi jos yra valcuotos cia didelis pliusas man asmeniskai,...
kabrikas grazus tvarkingas (y)

soprano

• Svečias
« Atsakymas #911: 2009 Sausio 24, 09:24:18 »

Antra man kabrikas buna labai graziai kai ratai issinese i sonu kaipsakant ratai su palange suteikia toki galingumo ispudi, o kai nuimi stoga atrodo toks platus....Ratai be palanges kabrikui tai kaip blemba kolfas atrodo jokio ispudzio tiesiog atrodo tiesus toks nuciulptas,...As uzskaitau aido tokius ratus,...
Trecia arkos normalios jei garai isiziuresi jos yra valcuotos cia didelis pliusas man asmeniskai,...

Na matai kiek žmonių tiek nuomonių ;) man pvz medis nepatinka. ir tai ne tik audi. dėl ratų irgi skonio reikalas, jei neturėčia dabartinių tai gal žiūrėčiau ką nors panašaus.. šituos norėčiau bet.. http://www.pacdeals.com/PRODUCTS/WHEELS/KT5/SAMPLES/KT5-AUDI-CABRIO.jpg

p.s gal turit kas nors 2.0 85kw? kiek tepalo į variklį pilat? castrol puslapis man rodo 3 litrus.

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #912: 2009 Sausio 24, 13:31:21 »

Na matai kiek žmonių tiek nuomonių ;) man pvz medis nepatinka. ir tai ne tik audi. dėl ratų irgi skonio reikalas, jei neturėčia dabartinių tai gal žiūrėčiau ką nors panašaus.. šituos norėčiau bet.. http://www.pacdeals.com/PRODUCTS/WHEELS/KT5/SAMPLES/KT5-AUDI-CABRIO.jpg

p.s gal turit kas nors 2.0 85kw? kiek tepalo į variklį pilat? castrol puslapis man rodo 3 litrus.
aš į savo cabrio 2.0 85kw variklį 4 supildavau :)
1.4Tdi
328Ci

soprano

• Svečias
« Atsakymas #913: 2009 Sausio 24, 14:48:11 »

aš į savo cabrio 2.0 85kw variklį 4 supildavau :)

na aš įpilu šiek tiek daugiau nei 3 litrus ir rodo daugiau viduriuko :V tai nesuprantu kiek to tepalo reikia....

soprano

• Svečias
« Atsakymas #914: 2009 Sausio 24, 14:53:53 »
nu va pvz:

Audi   
Cabriolet   
Cabriolet 2.0 (1991-1997)   
Engine ABK    Capacity 3 liter
Use: Normal
Service intervals:
Change 15000 km / 12 months
SLX Professional 5W-30
SLX Professional Powerflow Longlife III
Magnatec Professional 10W-30

ir

Audi   
Cabriolet   
Cabriolet 2.0 (1991-1997)   
Engine ABK    Capacity 3 liter
Use: Normal
Service intervals:
Change 15000 km / 12 months
EDGE Sport 0W-40
EDGE 5W-30
Magnatec 5W-40 C3

Neprisijungęs Rimux

• Įrašai: 931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #915: 2009 Sausio 25, 16:05:00 »
na paskaicius jusu visu nuomones,tai mano kabrikas isvis i jusu normas netelpa ?!? :-]
nera nei ratu su pal;angem,kas man irgi asmeniskai grazu :)
antakiai uzdeti ir siaip stogo nera :-] :-] :-]

Neprisijungęs Velsas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #916: 2009 Sausio 25, 18:12:02 »
na paskaicius jusu visu nuomones,tai mano kabrikas isvis i jusu normas netelpa ?!? :-]

dek savo cabrio foto  Oo)

Neprisijungęs Aidelis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #917: 2009 Sausio 25, 18:25:07 »
Rimai geri tavo ratai. stoga reiktu patvarkyti ir geras tas cabras :)

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #918: 2009 Sausio 26, 09:44:48 »
arteja vasara rimuk investuok koki 1000lt ir bus leeeedddasssss

Neprisijungęs Velsas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #919: 2009 Sausio 26, 18:53:29 »
nu va- vakar ir as idejau savo cabrio pardavimui  :V

Neprisijungęs Aidelis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #920: 2009 Sausio 27, 09:43:09 »
Maciau :)  Tikekimes kad artejant pavasariui atsiras ir naujas seimininkas jei :)

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #922: 2009 Sausio 29, 18:29:45 »
jo butent mano standartinei masiani reikia dino testo,... :-] Geriau sau nervu negadinsiu,... :-] Nes ir pats zinau jog ne stebuklas pas mane :-]

soprano

• Svečias
« Atsakymas #923: 2009 Sausio 29, 19:25:57 »
jo butent mano standartinei masiani reikia dino testo,... :-] Geriau sau nervu negadinsiu,... :-] Nes ir pats zinau jog ne stebuklas pas mane :-]

aš tai varysiu savo 2.0 85kw :D :-]

Neprisijungęs Aidelis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #924: 2009 Sausio 29, 21:46:51 »
Kol manoji blizga mano akyse nenoriu gadintis nuomones apie ja :)  Vistiek manau bus privazeve rimtesniu aparateliu kurie tikrai kels ispudi savo rezultatais ir nustelps manojo cabrio spindesi :D