kadangi latviesu keliai labai baisus, o ryt tikiuosi vasarines kurpaites uzsimauti, tai tikrai atsisakysiu
o pas ji lesiniai zibintai yra........ jei kas kaina suzinosit- parasykit pasijuoksim kartu
gal pamenat- buvo toks draugelis, juoda kabrika parurita siule. tai tas kibiras autogide jau dalimis, o uz salona 3000lt nori tai apie kitas dalis net noras klausti praejo... ir buna pasauli idiotu....................
jei taisingai supratau, tai geguzes 4d. (per motinos diena) kurioj vietoj tiksliai nesupratauas gal atsisakysiu (geda masina su tokiu salonu kamnors rodyt) :sp.s.po geguzes 26d galiu rodyti kam noriu- sazine negraus
nekaitei mano zinutes auksciau pasakyk kada vyksta,... ir kur vyksta nes as nemoku latviu klabos o rusu man sunkiai sekasi skaityti
suds..........as ta savaite isvis busiu be salono
Kokios gali buti bedos del stogo vazinejant ziema su kabriku?
tai va chebra likau siandien be savo bestoges jei pamatysit pajury vaziuojant, nepagalvokit, kad ten as beje liko geras daiktas nuo cabrio. kiek zinau 'windshaft' vadinasi ?!? gal kam reikia, parduociau
Citata iš: slimshady 2008 Balandžio 29, 16:41:13 tai va chebra likau siandien be savo bestoges jei pamatysit pajury vaziuojant, nepagalvokit, kad ten as beje liko geras daiktas nuo cabrio. kiek zinau 'windshaft' vadinasi ?!? gal kam reikia, parduociau bet pastave tik plika grota liko?
Viskas jau mano nupirkta tiksliau rezervuotas
Pradėjo LeEx Kėbulo ir salono skyrius
Pradėjo dariusl0417 Elektros skyrius
Pradėjo Paulius.m Audi 80/90/coupe (B3/B4) kėbulų tema