Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi Cabrio skyrius  (Skaityta 439799 kartus)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi Cabrio skyrius
« Atsakymas #900: 2009 Sausio 24, 13:31:21 »
Mano yra ideta tarp nuotrauku sumestinio. seip nieko ipatingo tiek kad tvarkingas :)
viena foto idedu ir ce :)

šiaip  gerai atrodo,tik man medis ne prie širdies kažkodėl čia nebūtinai pas tave, o aplamai :)

ratai geri,bet kažkaip jie išlindę ar kas, na kažkas neto man.. :V na ir antakiai :D

o taip vertinam gerai :)
NU nezinau:pirma medis man kabrike labai graziai ziuri ,...
Antra man kabrikas buna labai graziai kai ratai issinese i sonu kaipsakant ratai su palange suteikia toki galingumo ispudi, o kai nuimi stoga atrodo toks platus....Ratai be palanges kabrikui tai kaip blemba kolfas atrodo jokio ispudzio tiesiog atrodo tiesus toks nuciulptas,...As uzskaitau aido tokius ratus,...
Trecia arkos normalios jei garai isiziuresi jos yra valcuotos cia didelis pliusas man asmeniskai,...
kabrikas grazus tvarkingas (y)

Na matai kiek žmonių tiek nuomonių ;) man pvz medis nepatinka. ir tai ne tik audi. dėl ratų irgi skonio reikalas, jei neturėčia dabartinių tai gal žiūrėčiau ką nors panašaus.. šituos norėčiau bet.. http://www.pacdeals.com/PRODUCTS/WHEELS/KT5/SAMPLES/KT5-AUDI-CABRIO.jpg

p.s gal turit kas nors 2.0 85kw? kiek tepalo į variklį pilat? castrol puslapis man rodo 3 litrus.
aš į savo cabrio 2.0 85kw variklį 4 supildavau :)
1.4Tdi
328Ci