Citata iš: Aidelis 2008 Liepos 04, 16:04:20 Citata iš: Residentas 2008 Liepos 04, 09:56:32 nu galo tikrai zinau kad neliecia nes kiek domejausi cabrikams gale su 10coliu ratais ir 245/35 aukscio padangomis tikrai viskas normaliai bet va prieki tai nezinau nes tam bachureliui kupui prieki ir liecia kuris nori mainyti, bet pagalvojus as 225/40 lengvai ant priekiniu uzmauciau vietoj 235/40Pas mane 225/40 16 neliecia.bet tokiu ratu kur tu aprasei neuzdeciau jau pas save. pas mane pilnai sportine vaziuokle tai jinai sliauze pilvu. paprastai vaziuoklei gal ir uzdetum.Gal zinai kur gauti 225/40 16 normalia kaina. nes 300 uz padanga nelabai mane tenkina 45 turiu geras bet nepamenu kokios ar 215 ar 225.... bet nepardavineju nes savo ratus rudeni parduosiu plius su 2 apynaujem padangom yra jau pirkejas,...Beje deficitas rasti tokias padangas bet keista kaip tu panevezyje negali rasti padangu Man niekada nekildavo problemu,...Jei ne masinu turge tai nuvaziuok i tulpiu gatve, paskui salia milnoros,...As per sitas tris vietas visada rasdavau....ir nemokek uz padanga viena deveta daugiau 100lt as dabartines mokejau po 70lt kaip naujos....
Citata iš: Residentas 2008 Liepos 04, 09:56:32 nu galo tikrai zinau kad neliecia nes kiek domejausi cabrikams gale su 10coliu ratais ir 245/35 aukscio padangomis tikrai viskas normaliai bet va prieki tai nezinau nes tam bachureliui kupui prieki ir liecia kuris nori mainyti, bet pagalvojus as 225/40 lengvai ant priekiniu uzmauciau vietoj 235/40Pas mane 225/40 16 neliecia.bet tokiu ratu kur tu aprasei neuzdeciau jau pas save. pas mane pilnai sportine vaziuokle tai jinai sliauze pilvu. paprastai vaziuoklei gal ir uzdetum.Gal zinai kur gauti 225/40 16 normalia kaina. nes 300 uz padanga nelabai mane tenkina
nu galo tikrai zinau kad neliecia nes kiek domejausi cabrikams gale su 10coliu ratais ir 245/35 aukscio padangomis tikrai viskas normaliai bet va prieki tai nezinau nes tam bachureliui kupui prieki ir liecia kuris nori mainyti, bet pagalvojus as 225/40 lengvai ant priekiniu uzmauciau vietoj 235/40
Citata iš: Residentas 2008 Liepos 08, 07:55:36 Citata iš: Aidelis 2008 Liepos 04, 16:04:20 Citata iš: Residentas 2008 Liepos 04, 09:56:32 nu galo tikrai zinau kad neliecia nes kiek domejausi cabrikams gale su 10coliu ratais ir 245/35 aukscio padangomis tikrai viskas normaliai bet va prieki tai nezinau nes tam bachureliui kupui prieki ir liecia kuris nori mainyti, bet pagalvojus as 225/40 lengvai ant priekiniu uzmauciau vietoj 235/40Pas mane 225/40 16 neliecia.bet tokiu ratu kur tu aprasei neuzdeciau jau pas save. pas mane pilnai sportine vaziuokle tai jinai sliauze pilvu. paprastai vaziuoklei gal ir uzdetum.Gal zinai kur gauti 225/40 16 normalia kaina. nes 300 uz padanga nelabai mane tenkina 45 turiu geras bet nepamenu kokios ar 215 ar 225.... bet nepardavineju nes savo ratus rudeni parduosiu plius su 2 apynaujem padangom yra jau pirkejas,...Beje deficitas rasti tokias padangas bet keista kaip tu panevezyje negali rasti padangu Man niekada nekildavo problemu,...Jei ne masinu turge tai nuvaziuok i tulpiu gatve, paskui salia milnoros,...As per sitas tris vietas visada rasdavau....ir nemokek uz padanga viena deveta daugiau 100lt as dabartines mokejau po 70lt kaip naujos....Na kol verkiant nereikia tai tokia ir paieska. bet kiek masinu turgui esu uzgaudes, tai uz pusplikes padangas veikejei po 200 uz viena saukia. sakyciau kad dar tos mesos butu tai da pagalvociau. o egzotikoi tai nauju yra tik atitiknkamai ir kaina 319 lt uz viena padanga
Citata iš: Aidelis 2008 Liepos 08, 08:41:51 Citata iš: Residentas 2008 Liepos 08, 07:55:36 Citata iš: Aidelis 2008 Liepos 04, 16:04:20 Citata iš: Residentas 2008 Liepos 04, 09:56:32 nu galo tikrai zinau kad neliecia nes kiek domejausi cabrikams gale su 10coliu ratais ir 245/35 aukscio padangomis tikrai viskas normaliai bet va prieki tai nezinau nes tam bachureliui kupui prieki ir liecia kuris nori mainyti, bet pagalvojus as 225/40 lengvai ant priekiniu uzmauciau vietoj 235/40Pas mane 225/40 16 neliecia.bet tokiu ratu kur tu aprasei neuzdeciau jau pas save. pas mane pilnai sportine vaziuokle tai jinai sliauze pilvu. paprastai vaziuoklei gal ir uzdetum.Gal zinai kur gauti 225/40 16 normalia kaina. nes 300 uz padanga nelabai mane tenkina 45 turiu geras bet nepamenu kokios ar 215 ar 225.... bet nepardavineju nes savo ratus rudeni parduosiu plius su 2 apynaujem padangom yra jau pirkejas,...Beje deficitas rasti tokias padangas bet keista kaip tu panevezyje negali rasti padangu Man niekada nekildavo problemu,...Jei ne masinu turge tai nuvaziuok i tulpiu gatve, paskui salia milnoros,...As per sitas tris vietas visada rasdavau....ir nemokek uz padanga viena deveta daugiau 100lt as dabartines mokejau po 70lt kaip naujos....Na kol verkiant nereikia tai tokia ir paieska. bet kiek masinu turgui esu uzgaudes, tai uz pusplikes padangas veikejei po 200 uz viena saukia. sakyciau kad dar tos mesos butu tai da pagalvociau. o egzotikoi tai nauju yra tik atitiknkamai ir kaina 319 lt uz viena padangaJei masinu turguje klausineji del padangu tik neik pas toki seni kuris atveza apdangas su preikaba,... budan dazniausiai vasaros metu su skrybele,...Pas ji kad ir kokiu padangu paklausi pas ji visos deficitas...ir kainos tai ojojojjjjjjjjjhttp://auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=padangos&id=55388 nu ne 200lt ir neplikos
kiek teko girdeti, tai minkstas turi buti suleistas, kai dedi kieta stoga... o kas liecia stiklus, tai mane uzmusa, kai nuleidziant vairuotojo stikla jis cypia y gumas- niekaip nesugalvoju ka daryti gal yra minciu Oo)
jo yro tkie kaip kaip suverzejai,... atsidaro tie galiniai liukai ir pritrauki rankiniu budu stoga prie kebulo....
nu kiek girdejau kad viskasnormaliai uzsideda nu reikia pavarkti bet jis nera sunkus kiek skaiciau tai orginalus sveria 42kg
Niu tavo cabriaus tikrai anksciau nesu mates, bet devinoske ta tiuningine tai esu ir nekarta. kartais jinai marijonu gatvei nestovedavo?
Pradėjo LeEx Kėbulo ir salono skyrius
Pradėjo dariusl0417 Elektros skyrius
Pradėjo Paulius.m Audi 80/90/coupe (B3/B4) kėbulų tema