Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi Cabrio skyrius  (Skaityta 440773 kartus)

Neprisijungęs Aidelis

• Įrašai: 1139
    • Žiūrėti profilį
Audi Cabrio skyrius
« Atsakymas #500: 2008 Liepos 08, 08:41:51 »
nu galo tikrai zinau kad neliecia nes kiek domejausi cabrikams gale su 10coliu ratais ir 245/35 aukscio padangomis tikrai viskas normaliai bet va prieki tai nezinau nes tam bachureliui kupui prieki ir liecia kuris nori mainyti, bet pagalvojus as 225/40 lengvai ant priekiniu uzmauciau vietoj 235/40
Pas mane 225/40 16 neliecia.bet tokiu ratu kur tu aprasei neuzdeciau jau pas save. pas mane pilnai sportine vaziuokle tai jinai sliauze pilvu. paprastai vaziuoklei gal ir uzdetum.
Gal zinai kur gauti 225/40 16 normalia kaina. nes 300 uz padanga nelabai mane tenkina  (!?)  :)
45 turiu geras bet nepamenu kokios ar 215 ar 225.... bet nepardavineju nes savo ratus rudeni parduosiu plius su 2 apynaujem padangom yra jau pirkejas,...Beje deficitas rasti tokias padangas bet keista kaip tu panevezyje negali rasti padangu !! Man niekada nekildavo problemu,...Jei ne masinu turge tai nuvaziuok i tulpiu gatve, paskui salia milnoros,...As per sitas tris vietas visada rasdavau....ir nemokek uz padanga viena deveta daugiau 100lt as dabartines mokejau po 70lt kaip naujos....
Na kol verkiant nereikia tai tokia ir paieska. bet kiek masinu turgui esu uzgaudes, tai uz pusplikes padangas veikejei po 200 uz viena saukia. sakyciau kad dar tos mesos butu tai da pagalvociau. o egzotikoi tai nauju yra tik atitiknkamai ir kaina 319 lt uz viena padanga

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
  • Įrašai: 1177
    • Žiūrėti profilį
Audi Cabrio skyrius
« Atsakymas #501: 2008 Liepos 08, 08:47:23 »
nu galo tikrai zinau kad neliecia nes kiek domejausi cabrikams gale su 10coliu ratais ir 245/35 aukscio padangomis tikrai viskas normaliai bet va prieki tai nezinau nes tam bachureliui kupui prieki ir liecia kuris nori mainyti, bet pagalvojus as 225/40 lengvai ant priekiniu uzmauciau vietoj 235/40
Pas mane 225/40 16 neliecia.bet tokiu ratu kur tu aprasei neuzdeciau jau pas save. pas mane pilnai sportine vaziuokle tai jinai sliauze pilvu. paprastai vaziuoklei gal ir uzdetum.
Gal zinai kur gauti 225/40 16 normalia kaina. nes 300 uz padanga nelabai mane tenkina  (!?)  :)
45 turiu geras bet nepamenu kokios ar 215 ar 225.... bet nepardavineju nes savo ratus rudeni parduosiu plius su 2 apynaujem padangom yra jau pirkejas,...Beje deficitas rasti tokias padangas bet keista kaip tu panevezyje negali rasti padangu !! Man niekada nekildavo problemu,...Jei ne masinu turge tai nuvaziuok i tulpiu gatve, paskui salia milnoros,...As per sitas tris vietas visada rasdavau....ir nemokek uz padanga viena deveta daugiau 100lt as dabartines mokejau po 70lt kaip naujos....
Na kol verkiant nereikia tai tokia ir paieska. bet kiek masinu turgui esu uzgaudes, tai uz pusplikes padangas veikejei po 200 uz viena saukia. sakyciau kad dar tos mesos butu tai da pagalvociau. o egzotikoi tai nauju yra tik atitiknkamai ir kaina 319 lt uz viena padanga
Jei masinu turguje klausineji del padangu tik neik pas toki seni kuris atveza apdangas su preikaba,... budan dazniausiai vasaros metu su skrybele,...Pas ji kad ir kokiu padangu paklausi pas ji visos deficitas...ir kainos tai ojojojjjjjjjjj
http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=padangos&id=55388 nu ne 200lt ir neplikos ;)

Neprisijungęs Aidelis

• Žiūrėti profilį
Audi Cabrio skyrius
« Atsakymas #502: 2008 Liepos 08, 09:58:33 »
Jei masinu turguje klausineji del padangu tik neik pas toki seni kuris atveza apdangas su preikaba,... budan dazniausiai vasaros metu su skrybele,...Pas ji kad ir kokiu padangu paklausi pas ji visos deficitas...ir kainos tai ojojojjjjjjjjj
http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=padangos&id=55388 nu ne 200lt ir neplikos ;)
Ai zinau ji  :-] Su draugeliu ieskojom 17 ant a3. buvom pas ji uzeje. tai kaip ir sakei deficitas ir kainos och pas ji  :-]
O ta skelbima maciau bet i vilniu kazkaip del padangu tigisi trenktis ir ta padanga nebe  po 180 atsistos kol sulakstysiu. Bet vistiek aciu tau uz nuoroda. reikes dar pralekti ten kur minejei.

Neprisijungęs Aidelis

• Žiūrėti profilį
Audi Cabrio skyrius
« Atsakymas #503: 2008 Liepos 08, 15:12:38 »
O su langu gumon niekas bedu neturejot? man uzdarant galinius langus kartais guma ta kuri tarp stiklo beikebulo stovi issivercia lauk. Mane tai lb erzina.  :V

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
Audi Cabrio skyrius
« Atsakymas #504: 2008 Liepos 08, 16:10:09 »
nu ne tikrai neturejau,... tu pabandyk issiardyti gala,... as buvau mazdauk pries savaite, isardes visa gala sedines kolonkes ir t.t..... ir tenais yra galimybe pamatyti ir prieiti prie galiniu gumu,...Gal uzteks tik super glues tau ;)

Neprisijungęs Aidelis

• Žiūrėti profilį
Audi Cabrio skyrius
« Atsakymas #505: 2008 Liepos 08, 16:34:38 »
Niu ten yra ka veikt norint isardyti  :-] teko pora kartu ardyti.  :)

Neprisijungęs Aidelis

• Žiūrėti profilį
Audi Cabrio skyrius
« Atsakymas #506: 2008 Liepos 08, 22:15:12 »
Cia truputi paskaitinejau apie kietus stogus cabrio. tai klausimas iskilo. o kaip jis uzsideda. priekis turetu kiek suprantu tai pat ant rankenos o galas kaip? ir jis dedasi ant pakelto ar ant nuleisto stogo?  :)

Neprisijungęs Velsas

• Įrašai: 794
    • Žiūrėti profilį
Audi Cabrio skyrius
« Atsakymas #507: 2008 Liepos 09, 08:00:41 »
kiek teko girdeti, tai minkstas turi buti suleistas, kai dedi kieta stoga...  (h)

o kas liecia stiklus, tai mane uzmusa, kai nuleidziant vairuotojo stikla jis cypia y gumas- niekaip nesugalvoju ka daryti  :-{
gal yra minciu  Oo)

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
Audi Cabrio skyrius
« Atsakymas #508: 2008 Liepos 09, 08:59:05 »
kiek teko girdeti, tai minkstas turi buti suleistas, kai dedi kieta stoga...  (h)

o kas liecia stiklus, tai mane uzmusa, kai nuleidziant vairuotojo stikla jis cypia y gumas- niekaip nesugalvoju ka daryti  :-{
gal yra minciu  Oo)
Kekvienoje audi reguliuojasi stiklo suvertimas,....Isisiardyk dureles ir susireguliuok stiklo suvertima ;)

Neprisijungęs Velsas

• Žiūrėti profilį
Audi Cabrio skyrius
« Atsakymas #509: 2008 Liepos 09, 09:02:15 »
tarpai pas mane tvarkoje- sonines gumos y stiklo plokstuma trinas  :/

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
Audi Cabrio skyrius
« Atsakymas #510: 2008 Liepos 09, 09:13:05 »
idmoiai.... ??

Neprisijungęs Aidelis

• Žiūrėti profilį
Audi Cabrio skyrius
« Atsakymas #511: 2008 Liepos 09, 15:25:11 »
tai pas mane nuo to trinimosi galiniu langu gumas uzdarant langus kartais net i pavirsiu isvercia.
kyla viena bet idijotiska mintis. su kuom nors patept  (!?)
Bet manau kad pameginsiu klyju bonkute kaip jau patare kolega :-]

Neprisijungęs Aidelis

• Žiūrėti profilį
Audi Cabrio skyrius
« Atsakymas #512: 2008 Liepos 09, 15:27:49 »
o del kieto stogo. kaip tvirtinasi galine dalis jo?  :)

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
Audi Cabrio skyrius
« Atsakymas #513: 2008 Liepos 09, 16:09:06 »
jo yro tkie kaip kaip suverzejai,... atsidaro tie galiniai liukai ir pritrauki rankiniu budu stoga prie kebulo....

Neprisijungęs Aidelis

• Žiūrėti profilį
Audi Cabrio skyrius
« Atsakymas #514: 2008 Liepos 09, 21:23:57 »
jo yro tkie kaip kaip suverzejai,... atsidaro tie galiniai liukai ir pritrauki rankiniu budu stoga prie kebulo....
Oseip greitai uzsideda ar reikia pavarkti? :) ir su tiesumu kaip? nebuna kad kreivai uzsideda?  :)

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
Audi Cabrio skyrius
« Atsakymas #515: 2008 Liepos 09, 21:48:40 »
nu kiek girdejau kad viskasnormaliai uzsideda nu reikia pavarkti bet jis nera sunkus kiek skaiciau tai orginalus sveria 42kg

Neprisijungęs Aidelis

• Žiūrėti profilį
Audi Cabrio skyrius
« Atsakymas #516: 2008 Liepos 09, 21:58:05 »
nu kiek girdejau kad viskasnormaliai uzsideda nu reikia pavarkti bet jis nera sunkus kiek skaiciau tai orginalus sveria 42kg
Kiek suprantu pats nuo pan kiles? :) o koks tavo kabras gal mates netycia esu pan? :)

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
Audi Cabrio skyrius
« Atsakymas #517: 2008 Liepos 10, 07:43:03 »
Taip nuo panevezio.Nu gal ir esi mates nezinau,...Gali pamatyti kaip atrodo nueik i klubieciu garaza tenais auksciau pamatysi skilti klubo valdybos nariu auto garazas (kaskaip panasiai vadinasi) ir susiras Residento masinos...tenais pamatysi ;) arba kitas sanasas si savaitgali grystu as i Panevezi pas tevus :D

Neprisijungęs Aidelis

• Žiūrėti profilį
Audi Cabrio skyrius
« Atsakymas #518: 2008 Liepos 10, 13:42:29 »
Niu tavo cabriaus tikrai anksciau nesu mates, bet devinoske ta tiuningine tai esu ir nekarta. kartais jinai marijonu gatvei nestovedavo?  :)

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
Audi Cabrio skyrius
« Atsakymas #519: 2008 Liepos 10, 15:02:01 »
Niu tavo cabriaus tikrai anksciau nesu mates, bet devinoske ta tiuningine tai esu ir nekarta. kartais jinai marijonu gatvei nestovedavo?  :)
jo as tenais gyvenau :) ir dabar gyvenu atvaziuoju pas tevus :)

Neprisijungęs Aidelis

• Žiūrėti profilį
Audi Cabrio skyrius
« Atsakymas #520: 2008 Liepos 10, 15:19:21 »
Reiskiasi vos ne kaimynai buvom .as kazkada liepu alejoj gyvenau prie pat aibes  :-]

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
Audi Cabrio skyrius
« Atsakymas #521: 2008 Liepos 10, 15:51:49 »
ooo blin :D kaimynai :D

Neprisijungęs Aidelis

• Žiūrėti profilį
Audi Cabrio skyrius
« Atsakymas #522: 2008 Liepos 10, 16:32:53 »
Tik tuo tarpu su bulka 1,8 s vazinejau  :) . kaip viena mergiote pasake su eske :-]

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
Audi Cabrio skyrius
« Atsakymas #523: 2008 Liepos 11, 08:41:27 »
:-] eske :-]

Neprisijungęs Velsas

• Žiūrėti profilį
Audi Cabrio skyrius
« Atsakymas #524: 2008 Liepos 11, 08:52:54 »