Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi Cabrio skyrius  (Skaityta 443495 kartus)

Neprisijungęs Andrius19

• Įrašai: 740
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi Cabrio skyrius
« Atsakymas #2550: 2011 Birželio 23, 11:34:42 »
gal kas zino nuo kuriu metu eina automatiskai susilankstantis stogas? :)
Man irgi būtų idomu sužinoti..  :) O šiaip manau,kad nuo 94-95 pradėjo eiti automatiniai..
As nete uzmaciau ir 93 metu su auto stogu , tai ciuju bus, kad pagal komplektacija, bet butu gerai, kad kas pasakytu :)
Gali būti,bene ir tu cabrio susidomėjai? :)
As jau puse metu susidomejas , ir jau turiu plana xuligana , cabrio pirksiu tik ziema , tad teks be cabrio apseiti sia vasara , o seip reik garaza nusipirkti zadu vasaros pabaigoj ir tik po to cabrio ziema :)
Žiema vien dėl to žadi imt,kad jie kažkiek atpinga? :D
JO kaina krenta , visi triest i kelnes pradeda nes nera kur deda masinos , draugas uz 4.5k lt sumokejo uz 2.3 bendza, ziema, tai dave dar vasarines 18 padangas su ratais ir va iki sian vazineja , o jis dirba norweguos tai ir pravaziavo daug ir ziema dar vazinejo ir viskas gerai:) O as be to jei pirksiu tai tik du variantai domina arba bendzas 2.3 arba dyzelis 1.9 tdi , realiai norisi dyzelio , bet pwz dabar paziurejus kainas tai jie kainuoja vos ne per pus daugiau , tai jei as daug nezadu lakstyt tai bendzas apsimokiau. Ko nelabai noriu pirkt nes niekad neturejas, o 1.9 tdi tai kaip ir viskas aisku ten + cypas ir RAKIETA :DD  , tik kaina nelabai tenkina :D
Jo ir aš žiūriu tik į 2.3 benzina,kadangi dyzelio cabrio kaina tai...  ff vasarai pilnai bent jau man užtektu ir benzino,bet žiema tai neduok "dieve"..
Kai dar gyvenu ne mieste,o už miesto rybų,keliai dažnai užpustyti..:-] Per pinigine labai pasijaustu pilnu gazu važiuojant.  :O

Jeigu gavus dar stoga kieta tai ir ziema galima pavazinet , bet tik tada dyzeli pirkt :) :)