Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi Cabrio skyrius  (Skaityta 445579 kartus)

Neprisijungęs ofke

• Įrašai: 77
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi Cabrio skyrius
« Atsakymas #2100: 2010 Balandžio 13, 13:14:18 »
as ir ruosiu savo masina siltajam sezonui, pradedamas tvarkyti centrini uzrakinima, bei stogo atrakinima su knopke, ir iskilo keletas klausimu ar centrinis susijes su stogo atidarymu, kiek domejausi tai lyg ir susijes, bet ar tiesa ?  :V rakinejant spynele is centrinio valdymo kompo pasigirsta kaskoks klaksejimas ir centrinis nesuveikia, mano manymu jis neperduoda komandos kompresorui kad sudarytu slegy 

va is sito kompo

antras klausimas irgi susijes su stogu ir jame rastu jungtuku jis atrodo stai taip. elsawin programoj domejausi kas ten per daiktas bet nelabai ten supratau koke funkcija jis atlieka, tipo jis skirtas kai stogas buna automatinis ir kai susilankto stogas tada ta jungtuka ispadzia ir sustoja lanktytis, bet pas mane rankinis stogo sulanktymas, gal jus tiksliau zinosit kam jis skirtas  ;)

nusiemes galine apbfyske  vairuotjo puseje, radau besimetan tokiu metaliuku, gal zinot koke funkcije jie turetu atlikt, gal kaska laikyti ? nes pas mane tai jie visi i kruva sukrite buvo, ant ju isspausta 9 skaitmenu kodas, audi zenklas, ir Germany, tai spendziu kad jie ten nebeirako  metesi   :V

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Balandžio 13, 13:16:46 sukūrė ofke »