Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi Cabrio skyrius  (Skaityta 443581 kartus)

soprano

• Svečias
Re: Audi Cabrio skyrius
« Atsakymas #1825: 2009 Gruodžio 25, 17:46:24 »
padariau  cabrikuj kucias  :D pakeiciau zvakutes  dabar jokio trukinejimo nebera  kolkas  bent jau  :D tikuosi ir toliau viskas bus faina  :)

reik ir man žvakes pasikeist, tuo pačiu ir laidus gal.. nepamenu rodos nekeičiau nei karto dar :)

Neprisijungęs Audziuks

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1826: 2009 Gruodžio 27, 20:18:32 »
gal yra zinanciu ar nuo paprastos audi B4 sedano tinka sport spiruokles su amortikais i cabrio ar ne?

soprano

• Svečias
« Atsakymas #1827: 2009 Gruodžio 27, 22:33:01 »
gal žinot kiek stabdžių diskai kainuoja?

Neprisijungęs Audziuks

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1828: 2009 Gruodžio 29, 21:14:05 »
as kaune pirkau po 85lt tai tipo kazkoki geresni:)   

soprano

• Svečias
« Atsakymas #1829: 2009 Gruodžio 29, 23:12:38 »
as kaune pirkau po 85lt tai tipo kazkoki geresni:)   

panašiai ir galvojau jog apie 100lt kainuos. dar klausimas.. ar man kas pasakys kas per bbs pas mane su apsukom? pvz užvedus apsukos apie 0.5.. mašina vos neužgesta. paskui gerai įšilus norma.. ir man rodos kuro sąnaudos pakilo... na dar bako neišvažinėjau, bet greit bus matyt.

Neprisijungęs Audziuks

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1830: 2009 Gruodžio 31, 15:06:43 »
gal yra zinanciu ar nuo paprastos audi B4 sedano tinka sport spiruokles su amortikais i cabrio ar ne?
Aciu visiem uz patarimus tai vat bandziau ir nepavyko.GALINES AUDI B4 sedano spiruokles NETINKA CABRIOLETUI :-{

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
  • Įrašai: 1177
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1831: 2010 Sausio 02, 13:34:09 »
netinka!!! nuo B4 tau spyruokles ir amortikai,.... tinka tik priekiniai,... galiniai netinka pas mus yra 89typ vaziuokle... geriausias variantas nuo kurio 100% tinka ir nereikia nieko komplektuoti tai audi B4 coupe ne quattro

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1832: 2010 Sausio 02, 13:38:02 »
Aciu visiem uz patarimus tai vat bandziau ir nepavyko.GALINES AUDI B4 sedano spiruokles NETINKA CABRIOLETUI :-{
kyta syki neskubek pirkti ir lukterk kol atsiras zmoniu kurie patars,... dabar taip, jei neklystu paskutyne vyja susiaurejusi? Yra du variantai imi bulgarke pjauni paskutine vija,...po amortizatoriaus lekste kisi 3cm aukscio vamzdi kad kompensuotum nupjauta galiuka,... surenki viska ir pirmyn i trasa,.... :) kitas variantas dedi skelbima ir parduodi.

Klausimas pas tave sportiniai amorzatoriai kad dedi spiruokles,... jei nori ik suzeminti masina ir tureti kieta vaziavima bet jokio stabilumo ir sportiskumo prasau,.... bet jei tam pasiryzai keisk amortizatorius ir spiruokles,... pajusi zymei geresni stabiluma ir ne toki dideli kietuma kaip dedamas spiruokles ant standartiniu amortizatoriu,...
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 02, 13:42:56 sukūrė Residentas »

Neprisijungęs Velsas

• Įrašai: 794
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1833: 2010 Sausio 02, 21:49:28 »
puse metu pardavineju cabrio- siandien pasiziuriu reitinga- paklausa yra, o dar didesnis anekdotas- tel nr su klaidom!!! 

Neprisijungęs aarnazz

• Įrašai: 140
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1834: 2010 Sausio 02, 23:20:10 »
o ple  cia jau nenuskylo :) 

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1835: 2010 Sausio 03, 11:44:07 »
puse metu pardavineju cabrio- siandien pasiziuriu reitinga- paklausa yra, o dar didesnis anekdotas- tel nr su klaidom!!! 
nu duodi :D dek kita foto i pagrindini ekrana, kad zmones pagalvotu jog cia kitas cabrikas i skambinti is naujo pradetu nes jei tos pacios foto bus tai galvos ai cia tas kur numeris ne rysio znoje,... o idomu koki ten numeri parasei gal kokiam zmogui puse metu neduoda ramybes :D
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 03, 11:52:18 sukūrė Residentas »

Neprisijungęs Aidelis

• Įrašai: 1139
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1836: 2010 Sausio 03, 14:35:21 »
Niu nesinervuok svenciu metas mazai kas cia lankesi :) jei ateity ko reikes tai zinok kad nuo kupe tinka ir amortikai ir spiruokles ir galinis buferis ir daugybe kitu dalyku. aisku tas musu pasireiskimas jau tau saukstai po piet pats suzinojei tiek kad darbo gaila

Neprisijungęs Velsas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1837: 2010 Sausio 03, 16:36:32 »
nu duodi :D dek kita foto i pagrindini ekrana, kad zmones pagalvotu jog cia kitas cabrikas i skambinti is naujo pradetu nes jei tos pacios foto bus tai galvos ai cia tas kur numeris ne rysio znoje,... o idomu koki ten numeri parasei gal kokiam zmogui puse metu neduoda ramybes :D

ne, skaiciu perviduri praleidau, oreitinga nuo balandzio menesio 8500 surinkau  :-]
jei uz kiekviena paziurjjima po 1lt buciau jau ir pardaves beveik  (aa)

Neprisijungęs Audziuks

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1838: 2010 Sausio 03, 18:37:09 »
kyta syki neskubek pirkti ir lukterk kol atsiras zmoniu kurie patars,... dabar taip, jei neklystu paskutyne vyja susiaurejusi? Yra du variantai imi bulgarke pjauni paskutine vija,...po amortizatoriaus lekste kisi 3cm aukscio vamzdi kad kompensuotum nupjauta galiuka,... surenki viska ir pirmyn i trasa,.... :) kitas variantas dedi skelbima ir parduodi.

Klausimas pas tave sportiniai amorzatoriai kad dedi spiruokles,... jei nori ik suzeminti masina ir tureti kieta vaziavima bet jokio stabilumo ir sportiskumo prasau,.... bet jei tam pasiryzai keisk amortizatorius ir spiruokles,... pajusi zymei geresni stabiluma ir ne toki dideli kietuma kaip dedamas spiruokles ant standartiniu amortizatoriu,...
Na teko nupjaut:) pas mane dujiniai amortikai tai imeciau spiruokles ir tiek.kazkada gal ir pakeisiu. istikruju tai lb gerai butu jai atsirastu koks klubietis kuris galetu susitikus pora dalyku patart(del stogo)?

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1839: 2010 Sausio 05, 12:28:59 »
tau i PM parasiau laiska parasyk man savo skype adresa atsiusiu brezinuka, principines schemos turetum mazdaug supraati kokiu detaliu reikia

vytautukss

• Svečias
« Atsakymas #1840: 2010 Sausio 06, 11:58:35 »
sveiki noreciau paklausti gal zinsit.turiu kabrio 2.8 v6 automata ir susikniso ausinimo radiatorius.dabar visas is greiciu dezes tepalas pareina i ausinimo bakeli tai vat ar gal kas turit parduoti tinka ir nuo 2.6 bet turi buti automatas.arba gal zinote is kur gauti nes naujas tai 800lt biskuti skaudziai moketi o siukslynuose nera visi parduoti.?????????????????????? :-{ :-{ :-{ :A :A :D

Neprisijungęs Aidelis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1841: 2010 Sausio 06, 15:09:20 »
Kebli beda pas tave. ne neteko niekur girdeti kur butu. bandyk per autogida ar autopliusa daliu skiltyje ieskoti. tinka ir nuo kupo ir nuo beskes.

Neprisijungęs Velsas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1842: 2010 Sausio 06, 19:54:52 »
turiu pardavimui abu buferius  (h)

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1843: 2010 Sausio 08, 16:01:21 »
Jau zinau nusipirkai S2 buferi is kauno :D pro mane niekas nepraeina kas su kabrioletais susija :D

Neprisijungęs Markas

• Įrašai: 272
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1844: 2010 Sausio 08, 22:53:41 »
Kolegos, o ant 2003+ audi a4 cabrio tas stalčiukas pas visus atsidaro ar ne? Pas mane USA, o čia fotkėje vokietis ir pas mane kažkaip neatsidaro taip, tad galvoju ar nėra, ar užstrigęs.. gal kas čiupinėjot panašų kabrą ar žinote kas turi? Įdomu kaip ten yra su tuo stalčiumi. Ačiū!

vytautukss

• Svečias
« Atsakymas #1845: 2010 Sausio 10, 18:41:33 »
gal kas turit s2 salona odini ir kiek kainuotu .imesciau i kabri ;)

Neprisijungęs Aidelis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1846: 2010 Sausio 10, 19:24:20 »
Kolegos, o ant 2003+ audi a4 cabrio tas stalčiukas pas visus atsidaro ar ne? Pas mane USA, o čia fotkėje vokietis ir pas mane kažkaip neatsidaro taip, tad galvoju ar nėra, ar užstrigęs.. gal kas čiupinėjot panašų kabrą ar žinote kas turi? Įdomu kaip ten yra su tuo stalčiumi. Ačiū!

O kokia ta stalciuko funkcija?
Seim vieno modelio masinos ne visada buna vienos komplektacijos. pas tave neatsidaro pas kita atsidaro. gal pas tave ten nieko nera tik plasmase. Bent mano tokia nuomone :)

Neprisijungęs Velsas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1847: 2010 Sausio 11, 13:06:08 »
Jau zinau nusipirkai S2 buferi is kauno :D pro mane niekas nepraeina kas su kabrioletais susija :D

jo, viskas ciki- bamperis galejo buti ir geresnio stovio, o is kur dabar desines groteles gaut?  :E

Neprisijungęs adrian

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1848: 2010 Sausio 11, 14:16:36 »
audi centre gali uzsisakyt :D

Neprisijungęs adrian

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1849: 2010 Sausio 11, 14:17:24 »
gal kas turit s2 salona odini ir kiek kainuotu .imesciau i kabri ;)

o kuo skiriasi nuo coupe?  :D