Tik dabar pamaciau kad cia vaikiska masinyte ;Ddiena greit zvilgtelejau,tai pagalvojau kad cia tikra audine,tik labai perdirbta,arba is kokio triperiuko ale audine padaryta
Nu gi buna,kai akys nebetarnauja pagal paskirti Laukiat liaudis siltu oru?
turiu moldingus, jei kam reikia kreipkitės. tik dar nžn kiek prašyt už juos.kurie pas mane stovėjo, šiaip ne nauji, bet vartojami.
Citata iš: arsen` 2009 Kovo 31, 23:10:40 turiu moldingus, jei kam reikia kreipkitės. tik dar nžn kiek prašyt už juos.kurie pas mane stovėjo, šiaip ne nauji, bet vartojami.Neatsiraite?
O. Pasirodo tvarkomi jie? na manieni kaip ir geri bet galinei jau pradeda po truputi raitytis. dar gal koki pora meteliu atlaikys. tada reikes tvarkyti
man labai reiketu moldingu,nes visikai pabireje man jie,ir kai kuriu nebera jau galima sakyti
Citata iš: Rimux 2009 Balandžio 02, 23:57:37 man labai reiketu moldingu,nes visikai pabireje man jie,ir kai kuriu nebera jau galima sakytihttp://img4.imageshack.us/img4/7046/20081223020.jpgkitoje pusėje normalūs.čia radau foto kur labiausiai matosi defektas
Ir ku man juos gauti?
tai ką galvojat apie meetą Kėdainiuose?
Citata iš: arsen` 2009 Balandžio 06, 11:04:01 tai ką galvojat apie meetą Kėdainiuose? ispudzio organizatoriai nesudare, tai mes ir neatvyksim
va cia jau kitas reikalas Oo)
Pradėjo LeEx Kėbulo ir salono skyrius
Pradėjo dariusl0417 Elektros skyrius
Pradėjo Paulius.m Audi 80/90/coupe (B3/B4) kėbulų tema