Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi Cabrio skyrius  (Skaityta 443726 kartus)

Neprisijungęs gaisras

• Įrašai: 1543
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi Cabrio skyrius
« Atsakymas #1175: 2009 Kovo 24, 20:53:42 »
Matai kaip gaunasi, kai jus visaip nurodinejat, kad netersti forumo, ar kitais klausimais, tipo mes cia moderatoriai ir afigieni tvarkdariai, tai visi palieka forumo chuliganai, o kai as parasiau, kad patys prisiterset ir reiktu susitvarkyti, tai iskart parasyta buvo, kad manes tai neliecia ir maza to neatsako i paprasciausia klausima kodel manes neliecia, nors po to kaltina, kad as nepasizymiu protingomis frazemis, kai pats paprasciausio atsakymo negali duoti.
Tai slimai tu man juodaburniui pasakyk, kaip tikras issiauklejes tvarkingas forumo ir klubo narys "zvaigzdute" kur cia as neteisus?
Jei kur as buvau neteisus visuomet atsiprasiau, ar kazkaip kitaip pripazinau savo klaida, ko negaliu sulaukti is paties (jei tu teisus sioje situacijoje tikrai neprivalai kazkaip pripazinti savo kaltes ;)  tik paprasciausiai argumentuok).
P.S. Tu parasei, kad prasidejo gasdinimai, dar karteli perskaityk paskutine mano zinute, nes kazkaip pradedi skaityti su oro tarpais.