Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vaziuojant uzgesta audi a6,uzsirakina vairass  (Skaityta 12566 kartus)

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
Man atrodo tu cia susipynes esi konkreciai, c6 4f kebule ar 04 ar 06 ar 10 viskas identiska, o 04 sakydamas turbut manai apie c5, jo toj dar galima buvo kazka daryt garaziukuose  :-]
Pririst raktus ir sitose galima, ir cp nuiminet be dylerio galima  ;) tik yranga rimtesne reikalinga, finansiskai tai jau nebenaudinga gaunasi, pavargsi dirbt kol atsipirks, todel dyleris sioj situacijoj optimaliausias variantas.

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
Matai,pastebejau ,kad LT neretai zmones masina linke rinktis ne pagal savo galimybes. Sedes namie ant baltarusisko unitazo,geriau dukrai pietums mokykloje pinigu neduos,bet vaziuos su geru mersu. Perka masina nuskriausdami save arba seima. Ne visi tokie,bet tokiu yra.
Kuom skiriasi 2004 ir 2010m...Kebulai beveik tokie patys,taciau jau nuo 2006m negalima pvz. priristi naujo rakto su VCDS (jei zinot toki iranki,VAG COM kiti vadina) net ir turint pin koda.Pvz.,is 2008m Tourano pina sugebejau istraukti,bet prisijungus su VCDS pin'a imobilas priima,taciau nieko daryti neleidzia. O vairo kolonele risti prie masinos reiks! Reikalingas legalus VAS irankis sujungtas su Warburgo ar Ingolstadto duomenu baze...Tokius tik autorizuoti servisai turi

nuo 2004 nepririsi ;] nes jau eina C6 kuzavas.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Matai,pastebejau ,kad LT neretai zmones masina linke rinktis ne pagal savo galimybes. Sedes namie ant baltarusisko unitazo,geriau dukrai pietums mokykloje pinigu neduos,bet vaziuos su geru mersu. Perka masina nuskriausdami save arba seima. Ne visi tokie,bet tokiu yra.
Kuom skiriasi 2004 ir 2010m...Kebulai beveik tokie patys,taciau jau nuo 2006m negalima pvz. priristi naujo rakto su VCDS (jei zinot toki iranki,VAG COM kiti vadina) net ir turint pin koda.Pvz.,is 2008m Tourano pina sugebejau istraukti,bet prisijungus su VCDS pin'a imobilas priima,taciau nieko daryti neleidzia. O vairo kolonele risti prie masinos reiks! Reikalingas legalus VAS irankis sujungtas su Warburgo ar Ingolstadto duomenu baze...Tokius tik autorizuoti servisai turi

Apie koki cia vairo koloneles pririsima sneki? Cia touranui? Nes pasatui dedi nauja, adaptacija ir vaziuoji.

Neprisijungęs art64

• Įrašai: 305
    • Žiūrėti profilį
Dar neteko man nei risti ,nei adaptuoti vairo koloneles uzrakto. Esu keites tik variklio ECU,skydukus ir raktus. Bet manau,kad 4 kartos imobilo elementai turi irasyta ir VIN'a ir Security protection. Todel naudojant nenauja (nuo kitos masinos) reikia ir VIN keisti ir security nuimti. Kelintu metu tas Passatas buvo? Pagaliau adaptacijai pina (login'a) vistiek reikejo ivesti?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Dar neteko man nei risti ,nei adaptuoti vairo koloneles uzrakto. Esu keites tik variklio ECU,skydukus ir raktus. Bet manau,kad 4 kartos imobilo elementai turi irasyta ir VIN'a ir Security protection. Todel naudojant nenauja (nuo kitos masinos) reikia ir VIN keisti ir security nuimti. Kelintu metu tas Passatas buvo? Pagaliau adaptacijai pina (login'a) vistiek reikejo ivesti?

Reik atidziau rasyti, nes " O vairo kolonele risti prie masinos reiks!" niekaip nepanasu i vairo uzrakta :-) O kas liecia vairo uzrakta, ten su apsauga jau grieztai, tik apeiti jai tikrai nereikia audi centro ar autorizuoto serviso ;)