Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vaziuojant uzgesta audi a6,uzsirakina vairass  (Skaityta 12567 kartus)

Neprisijungęs DEIVE

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
gal ir teisingai sakot,zesiu  servisa..

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
gal ir teisingai sakot,zesiu  servisa..

pilna vilniuj forumieciu kurie galetu praskambint tau masiniuka, paklausinek forume. vis pigiau nei i servisa lekt

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
pabandyk atjungt generatoriu ir tada nuimt veikianciam varikliui akumo klema.Sudo kokia klaida ismes.Yra elektriskai mechaninis gedimas,joks dratas cia neisgelbes,tik rankytes.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
kalbam ne apie 20 metu senumo technologijos kompus vistik (h)
neskubek nurasyti dar, gal cia serviso problema, ne masinos :)

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
lauksim ziniu.tureja skoda super b 2007m.Vaziuojant uzgesdavo,del vairo nezinau,neatsimenu.Klaidu aisku nebuvo.Padejo laime.Uzgeso dirbanti servise,prasiknisau kokia tritka val. ir radau:is variklio skyriaus i saliona eina pagrindine pyne ir prie pat kebulo iziurejau adatos galvutes dydzio zalia taskeli.kas chemija mokesi,zinos kad tai vario sulfatas.Karoce surenkant auto,buvo pazeista pynes izoliacija, o kartu ir vienas pliusinis laidelis.jis per 5 metus sukorodavo ir ba ba.remontas paprastas:kiek galejau atlupau abu laido galus,sulitavau ir izoliavau.cia jums pamastymui apie klaidas.

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
tai jei nera jokio short to ground, kuo vertetu tikrai isitikint, tai tada kompas galvoja kad masina normaliai gesinama, va tada pradedi nuo spynos ir daug daug juodo darbo :D

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
tai jei nera jokio short to ground, kuo vertetu tikrai isitikint, tai tada kompas galvoja kad masina normaliai gesinama, va tada pradedi nuo spynos ir daug daug juodo darbo :D
man tai keista, kad kompas rakina vaira kai raktelis spynoje ir dar "degimo" pozicijoje,  cia jau nieko normalaus. :V

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
cia jums pamastymui apie klaidas.
Labai aciu uz pamastymo pena man, tik jei pradesime imti isskirtinius atvejus, tema gausis begaline, tad jusu teiginys neva tokiu metu masinai "šniuras" yra nereikalingas - labai jau idomiai skamba ;)
Ne viskas atviorke tvarkosi ir ne viskas tik su lituokliu susiremontuoja.

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
man tai keista, kad kompas rakina vaira kai raktelis spynoje ir dar "degimo" pozicijoje,  cia jau nieko normalaus. :V

variantai  tik du. arba sedi kazkur klaida, arba kompas nemato nieko nenormalaus. tada vaziuokit pas Toto

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
Labai aciu uz pamastymo pena man, tik jei pradesime imti isskirtinius atvejus, tema gausis begaline, tad jusu teiginys neva tokiu metu masinai "šniuras" yra nereikalingas - labai jau idomiai skamba ;)
Ne viskas atviorke tvarkosi ir ne viskas tik su lituokliu susiremontuoja.
as ne apie drato reikalinguma,as apie si atveji,kai dratas nemato.Pamatysi,pranesk.taves paklausyt, klaidos nesimato,reiskia gedimo nera.o siaip per toli nuejom:masina taisoma ant gyvo,o rutulys ir tirsciai is kitos operos.

Neprisijungęs Dost777

• Įrašai: 88
    • Žiūrėti profilį
Gal vertetu pameginti rasti to elektroninio uzrakto kontaktus  paziureti kokioje padetyje jis yra atrakintas ar uzmaitinus ar isjungus maitinima nes ten turetu buti paprastas el. magnetas tokiu budu eliminuoti vairo uzrakinima .sekantis varijantas pameginti pakeisti spineles kontaktine grupe jei kompas nerodo klaidu greiciausiai lieka vienas varijantas kad masina yra tiesiog gesinama.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
as ne apie drato reikalinguma,as apie si atveji,kai dratas nemato.Pamatysi,pranesk.taves paklausyt, klaidos nesimato,reiskia gedimo nera.o siaip per toli nuejom:masina taisoma ant gyvo,o rutulys ir tirsciai is kitos operos.
aš jau senai išsakiau savo nuomonę, kokiu metu gali gesinti ir nemesti klaidas, tačiau ar tikrai su tinkamu softu ir tikrai viską patikrino tas servisas, nes jei čia pramazino ką nors - ilgai suks ratus, kol vėl pradės nuo pradžių. Tad tik tiek.

Neprisijungęs DEIVE

• Žiūrėti profilį
aciu visiems uz patarimus ,pamastymus,grysiu uz triju  sav varysiu  masina,kur butent audi diagostika atliktu normalia,man irgi sviecias kad serviso problema cia,Paskui pranesiu kas kaip

Neprisijungęs DEIVE

• Žiūrėti profilį
buvau i audi centra nuvares masina,atliko diagnostika:droseline sklende puliuoja.gal kas turi patarimu ,ka daryt?audi centre uzsisauke uz sklende 1300Lt ir plius darbas virs 300t

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
O apie varikli nieko nenori parasyti, nes tik galim pabandyti speti.

Neprisijungęs DEIVE

• Žiūrėti profilį
variklis 2.0 tdi 05m.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
variklis 2.0 tdi 05m.

O kaip pasireiskia tas puliavimas?

Neprisijungęs DEIVE

• Žiūrėti profilį
vaziuojant buvo kelis kartus uzgesus,db viskas kol kas ok,zodziu varysiu i audi centra ir tvarkysiu

Neprisijungęs art64

• Įrašai: 305
    • Žiūrėti profilį
Neatsimenu,kaip A6,bet A4 B7 "degimo" signalus formuoja skydukas per CAN synas.Taip sakant,jis yra "visu galu gateway'jus". Stai,jei ten ,sakykim, yra kokia salta paike,duoda visiems moduliams signala,kad degimas isjungtas.Viskas uzgesta,uzsirakina,klaidu nera. Cia kaip pavyzdi pasakiau.Sioje gal taip vadinamas KESSY formuoja...(key less entry& autorization....module)
Stai tuo ir slykscios sitos masinos darosi(kraunama elektronika be proto) ir vis maziau man norisi tokia tureti.Kas su jomis bus po 10 metu? Zinau zmogu ,kuris autorizuotame servise uz vairo uzrakto N360 pakeitima paliko 3500Lt (butent tokiai masinai) ir pats nelabai pasikeisi ir garaziukyje nelabai pakeis.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Birželio 11, 20:47:22 sukūrė art64 »

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
Neatsimenu,kaip A6,bet A4 B7 "degimo" signalus formuoja skydukas per CAN synas.Taip sakant,jis yra "visu galu gateway'jus". Stai,jei ten ,sakykim, yra kokia salta paike,duoda visiems moduliams signala,kad degimas isjungtas.Viskas uzgesta,uzsirakina,klaidu nera. Cia kaip pavyzdi pasakiau.Sioje gal taip vadinamas KESSY formuoja...(key less entry& autorization....module)
Stai tuo ir slykscios sitos masinos darosi(kraunama elektronika be proto) ir vis maziau man norisi tokia tureti.Kas su jomis bus po 10 metu? Zinau zmogu ,kuris autorizuotame servise uz vairo uzrakto N360 pakeitima paliko 3500Lt (butent tokiai masinai) ir pats nelabai pasikeisi ir garaziukyje nelabai pakeis.
Vazinek paspirtuku tada :) Kaip jau matei praeitoje temoje uzrakta galima pasikeist daug pigiau ir garaziukuose ;]

Neprisijungęs art64

• Žiūrėti profilį
Na,o tau linkiu tik nepradeti verkti nuvaziavus i servisa,kaip kad daro nemazai siu masinu savininku,suzinoje kiek moket reiks. O garaze gal 2004m ir pakeisi,bet 2010 metu pabandyk pakeisti-apsishiksi(+)

Neprisijungęs Rolandux

• Įrašai: 284
    • Žiūrėti profilį
Na,o tau linkiu tik nepradeti verkti nuvaziavus i servisa,kaip kad daro nemazai siu masinu savininku,suzinoje kiek moket reiks. O garaze gal 2004m ir pakeisi,bet 2010 metu pabandyk pakeisti-apsishiksi(+)
Jei turi žmogus kapeiku ant 2010 m Audi, tai 3500 lt manau ne beda bus už bet koki menkneki susimoket. .  :smoke:

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
O tai kuom 10 metu skiriasi nuo 04  :think: tas pats 4f kebulas, pora plasmasiuku ne daugiau.
P.S. na neskaitant  kad jin CR.

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
Cr gerai, nors pd man patinka labiau ;)

Neprisijungęs art64

• Žiūrėti profilį
Jei turi žmogus kapeiku ant 2010 m Audi, tai 3500 lt manau ne beda bus už bet koki menkneki susimoket. .  :smoke:
Matai,pastebejau ,kad LT neretai zmones masina linke rinktis ne pagal savo galimybes. Sedes namie ant baltarusisko unitazo,geriau dukrai pietums mokykloje pinigu neduos,bet vaziuos su geru mersu. Perka masina nuskriausdami save arba seima. Ne visi tokie,bet tokiu yra.
Kuom skiriasi 2004 ir 2010m...Kebulai beveik tokie patys,taciau jau nuo 2006m negalima pvz. priristi naujo rakto su VCDS (jei zinot toki iranki,VAG COM kiti vadina) net ir turint pin koda.Pvz.,is 2008m Tourano pina sugebejau istraukti,bet prisijungus su VCDS pin'a imobilas priima,taciau nieko daryti neleidzia. O vairo kolonele risti prie masinos reiks! Reikalingas legalus VAS irankis sujungtas su Warburgo ar Ingolstadto duomenu baze...Tokius tik autorizuoti servisai turi