Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Stabdžiai  (Skaityta 1622 kartus)

Neprisijungęs Valentinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 83
    • Žiūrėti profilį
Stabdžiai
« Topic Start: 2013 Liepos 05, 09:41:01 »
Sveiki forumiečiai  :)
su tokiu klausimu kreipiuosi pas jus... Pasikeičiau vakar priekines stabdžių kaladėles ir kai paspaudžiau stabdžių pedalą jis prasmego beveik iki galo. Keleta kartu paspaudinėjau ir pedalas "suketėjo"  :) bet palaukus minutė ir paspaudus vėl pedalas irgi prasmego. Tai va klausimas, ar po kaladėlių keitimo reikia nuorinti stabdžių sistemą? ar kame čia gali būti bėda? nes važiuojant stabdžiai taip "minkšti"  :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: Stabdžiai
« Atsakymas #1: 2013 Liepos 05, 09:44:11 »
Pirma karta prasmego , nes kaladeles tik daejo iki disku, paskui kaip ir neturetu buti tokio bajerio. Toliau neaisku, ar minksti, kad pedalas nueina iki galo, ar nestabdo is karto? Nes pakeitus naujom kaladem, stabdymo efektyvumas sumazeja, kol neprisidirba kaladeles prie disku, netgi negalima pradzioje bandyti ar staigiai sustoja, nes perkaitinsi diskus.

Neprisijungęs Valentinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 83
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2013 Liepos 05, 10:13:13 »
Tai kad ir nestabdo normaliai ir pedalas prasmenga gerokai daugiau nei kad iki kaladėlių keitimo  :think: bet jei keletu kartų paspausi, tai vėliau sukėtėja pedalas  :) bet atleidus ir pradėjus važiuoti ir vėl nuspaudus stabdžius vėl minkštas. todėl ir galvoju gal reikia nuorinti? Bet jug nelindau prie pačios sistemos... tik buvau stabdžių skisčio bakeli atsukes  :) 

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2013 Liepos 05, 10:33:38 »
Tai kad ir nestabdo normaliai ir pedalas prasmenga gerokai daugiau nei kad iki kaladėlių keitimo  :think: bet jei keletu kartų paspausi, tai vėliau sukėtėja pedalas  :) bet atleidus ir pradėjus važiuoti ir vėl nuspaudus stabdžius vėl minkštas. todėl ir galvoju gal reikia nuorinti? Bet jug nelindau prie pačios sistemos... tik buvau stabdžių skisčio bakeli atsukes  :) 

Jeigu saugumui negresia, pavazinek pora savaiciu, kad prisidirbtu, tada reiktu daryti isvadas ir sprendimus.