Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Sline vaziuokle i paprasta  (Skaityta 6390 kartus)

Neprisijungęs Areias

• Įrašai: 226
    • Žiūrėti profilį
Sline vaziuokle i paprasta
« Topic Start: 2017 Vasario 28, 11:23:53 »
Sveiki,universalas c6 2.7 TDI FWD sudeti raudoni,kaip suprantu s line amortikai,ko gero bus pakeistos ir spyruokles(juodos dabar),bet lietuvos keliais masina per kieta,todel noriu pasidaryt,kad vaziuotu komfortiskiau,minksciau.Ar keisti tik spyruokles ir amortiku neliesti,gal amortikai irgi turi itakos?Ar tiktu spyruokles pvz nuo 3.0 TDI quattro universalo?
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Vasario 28, 16:56:48 sukūrė Areias »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Re: Sline vaziuokle i paprasta
« Atsakymas #1: 2017 Vasario 28, 11:42:55 »
Jei raudonos spyruokles,tai ne sline bus,o kazkokios aftermarket

Neprisijungęs tomcikas

• Įrašai: 1368
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2017 Vasario 28, 11:52:32 »
Pasikeiciau vaziuokle pilnai is prastiems keliams i s-line ir didelio skirtumo nepajutau, nes C6 ir taip yra kiekta. Nebent su orine pakaba, tada ji minkstai vaziuoja. Kaip pvz, kokios spyruokles buvo ir kokias susidejau.

Beja, tas spyruokles (prastiems keliams) parduodu. Auto C6 3.0tdi quattro

Neprisijungęs Areias

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2017 Vasario 28, 13:00:56 »
Patys amortizatoriai skiriasi kazkuo?Pasiziurejau dabar pas save,amortikai raudoni su juodom spyruoklem,masina siek tiek zemesne,tai gal pas mane jei butu tikras sline butu minkstesnis vaziavimas,bet kai dabar aftermarket kazko prikista..Kaina tarp kitko spyruokliu?
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Vasario 28, 13:02:52 sukūrė Areias »

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2017 Vasario 28, 13:08:51 »
Pasikeiciau vaziuokle pilnai is prastiems keliams i s-line ir didelio skirtumo nepajutau, nes C6 ir taip yra kiekta. Nebent su orine pakaba, tada ji minkstai vaziuoja. Kaip pvz, kokios spyruokles buvo ir kokias susidejau.

Beja, tas spyruokles (prastiems keliams) parduodu. Auto C6 3.0tdi quattro
Amortikai buvo pries tai raudoni su trumpesnem spiruoklem ? Idejai juodus amortikus ir aukstesnes spiruokles ir niekas nepasikeite ?

Neprisijungęs Areias

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2017 Vasario 28, 14:08:07 »
Amortikai buvo pries tai raudoni su trumpesnem spiruoklem ? Idejai juodus amortikus ir aukstesnes spiruokles ir niekas nepasikeite ?
Kaip supratau jis dejo is aukstesniu i zemesnes(s line)

Neprisijungęs Areias

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2017 Vasario 28, 15:27:53 »
Pas mane ant raudono amortiko uzklijuotas lipdukas 3M?ka reiskia,nes esu mates ir 1m juodas amortikas?Kuo skiriasi raudoni amortikai(pvz sline) nuo juodu?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2017 Vasario 28, 15:49:33 »
Nebesuprantu, tai pas tave ir spyruoklės raudonos, ir amortikai? Ar tik amortikai? Jei tik, tai eilinė s line pakaba pas tave greičiausiai ir tiek. Ir taip, kietai važiuoji ji su ta pakaba, bet bent atrodo normaliai.

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2017 Vasario 28, 15:52:32 »
O kaip manot ir kaip yra. Ar normal būtų ant stock armortizatorių mauti tik sline spyruokles? (H-)

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2017 Vasario 28, 16:23:03 »
Kaip supratau jis dejo is aukstesniu i zemesnes(s line)

Taip, as isemiau juodus morcius su aukstesnem spyruoklemis ir dejau raudonus morcius su zemesnemis spyruoklemis. Vazineju jau trecia savaite su zemesne pakaba po miesta su truputeliu isvaziavimu ant zvirkelio ir ne pacio geriausio, didelio diskonforto nejauciu.

Neprisijungęs Areias

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2017 Vasario 28, 16:55:14 »
Nebesuprantu, tai pas tave ir spyruoklės raudonos, ir amortikai? Ar tik amortikai? Jei tik, tai eilinė s line pakaba pas tave greičiausiai ir tiek. Ir taip, kietai važiuoji ji su ta pakaba, bet bent atrodo normaliai.
Raudoni amortikai,juodos spyruokles.

Neprisijungęs Areias

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2017 Vasario 28, 17:01:05 »
Labai smarkiai savo rankom nesu lindes prie c6 vaziuokles,bet pvz kokiuos komponentus reiktu pakeisti,kad bent kiek minksciau butu?Gumos atramines pvz?Be to kazkur skaiciau anksciau,kad keites kazkas is paprastu i s line ir nepajuto skirtumo minkstume.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2017 Vasario 28, 17:21:40 »
Labai smarkiai savo rankom nesu lindes prie c6 vaziuokles,bet pvz kokiuos komponentus reiktu pakeisti,kad bent kiek minksciau butu?Gumos atramines pvz?Be to kazkur skaiciau anksciau,kad keites kazkas is paprastu i s line ir nepajuto skirtumo minkstume.

Spyruokles ir amortikus paprastus

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2017 Vasario 28, 17:30:57 »
Taip, as isemiau juodus morcius su aukstesnem spyruoklemis ir dejau raudonus morcius su zemesnemis spyruoklemis. Vazineju jau trecia savaite su zemesne pakaba po miesta su truputeliu isvaziavimu ant zvirkelio ir ne pacio geriausio, didelio diskonforto nejauciu.
Tai tau jokio skirtumo nepasijaute ? Su juodais amortikais ir aukstesnem spiruoklem nebuvo minkstesnis vaziavimas ?

Neprisijungęs Areias

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2017 Vasario 28, 17:37:18 »
Spyruokles ir amortikus paprastus
Cia savaime suprantama,kad spyruokles ir amortikai,turejau omenyje gumas ar kitas dalis.

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2017 Vasario 28, 18:19:21 »
Cia savaime suprantama,kad spyruokles ir amortikai,turejau omenyje gumas ar kitas dalis.
Orinė pakaba. Bet brangus malonumas. Komfortas garantuotas.

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2017 Vasario 28, 19:31:43 »
Tai tau jokio skirtumo nepasijaute ? Su juodais amortikais ir aukstesnem spiruoklem nebuvo minkstesnis vaziavimas ?

Aisku kad yra skirtumas. Bet kai cia kai kurie raso, kad su S-line pakaba labai nekonfortiska vazineti mieste, tai su tuo as tikrai nesutinku. Galiu pasakyti tik tiek, kad C5 su standart pakaba tikrai yra minkstesne, nei ka C6 su standart pakaba. Kaip jau kazkas minejo, nori konforto C6, pirk su orine pakaba.

Neprisijungęs Areias

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2017 Vasario 28, 19:35:09 »
Aisku kad yra skirtumas. Bet kai cia kai kurie raso, kad su S-line pakaba labai nekonfortiska vazineti mieste, tai su tuo as tikrai nesutinku. Galiu pasakyti tik tiek, kad C5 su standart pakaba tikrai yra minkstesne, nei ka C6 su standart pakaba. Kaip jau kazkas minejo, nori konforto C6, pirk su orine pakaba.
Verta keisti is s-lien i stock del to skirtumo kaip manai?

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2017 Vasario 28, 19:56:28 »
Verta keisti is s-lien i stock del to skirtumo kaip manai?

Cia kiekvienam savo. As tikrai nesikeisu atgal, nes mane visiskai tenkina S-line pakaba. Pabandyk pradziai prasivaziuoti su standart pakaba ir tada jau spresk ka su pakaba daryti.

Neprisijungęs X-uliganas

• Įrašai: 121
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2017 Vasario 28, 22:50:09 »
As i savo A6 su 2,4 dejau S line spiruokles priekiui ( pilka/ zalia ), buvo ( ruzava/ruzava/ruzava/pilka), amortikus tuos pacius palikau, spiruokles zemesnes zymiai, minkstumo praradau nedaug, bet aukstis liko toks pat. Spiruokles buvo nuo dyzelio, 2,7 ar 3,0 pardavejas tiksliai nezinojo. Reiks det kitas spiruokles, bet tu kur buvo nedesiu, nes normaliai ir taip vaziuoja, o keiciau nes reikia kad priekis butu lygiai su galu, nes dabar priekis 2-3 cm auksciau negu galas

Neprisijungęs Autopilotas

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2017 Kovo 01, 10:40:41 »
Pagal taskus,ju kieki ir spalva galima paziureti etkoje kokios pakabos spyruokles. O amortikus pagal koda.

Neprisijungęs Areias

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2017 Kovo 01, 16:11:32 »
Pagal taskus,ju kieki ir spalva galima paziureti etkoje kokios pakabos spyruokles. O amortikus pagal koda.
Kai laiko rasiu,paziuresiu amortiku koda ir spyruokliu zymejima,galesi paziureti etkoj?

Neprisijungęs Autopilotas

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2017 Kovo 01, 19:21:48 »
jop

Neprisijungęs magman

• Įrašai: 124
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2017 Kovo 01, 23:19:36 »
Jei kam reikia turiu sline spyruoklęs su amortikais, galėčiau parduot. Amortikų būklę reiktų ant stendo patikrint, nes negarantuoju, kad geri, bet kai buvo sudėti lygtais normaliai važiavo. Nuo universalo 2.7tdi FWD

Neprisijungęs Areias

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2017 Kovo 02, 17:25:47 »
Zodziu mane labiausiai domina vaziavimo skirtumas tarp paprastu amortiku su spyruoklem ir s lininiu,nes radau tokia pat a6 su paprasta vaziuokle,tai ziurint vizualiai kaip dzipas atrodo,galas auksciau uz prieki atrodo,o tie R17 ratai tai isvis vaikiskai atrodo,jei cia kazkas minejo,kad tarp vaziavimo su sline ir paprasta vaziuokle mazai skirtumo tai pradejo kilt klausimas ar isvis verta keisti?Nors vizualiai spyruokliu vijos storesnes ir ju 1-2 gali but daugiau nei tarp sline,logiskai mastant turetu jaustis skirtumas,bet vizualiai pamaciau tai truputi isgazdino,nes atrodo kaip koks allroadas :D