Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Sėdynės varikliukas  (Skaityta 1303 kartus)

Neprisijungęs JDM

• Įrašai: 44
    • Žiūrėti profilį
Sėdynės varikliukas
« Topic Start: 2015 Birželio 18, 14:57:10 »
Sveiki, tokios temos ir diskusijos neradau, tad noriu pasiteirauti ar kam yra tekę remontuoti (keisti) sėdynės aukščio varikliuką?
Maniškis veikia (girdisi kaip dirba), tačiau sėdynė yra aukščiausioje padėtyje ir nenusileidžia žemyn. Kalba apie pilnai elektra valdomas sėdynes.

Dėkui!

Neprisijungęs deividas019

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
Re: Sėdynės varikliukas
« Atsakymas #1: 2015 Liepos 14, 15:35:51 »
Pas mane ta pati problema, butu neblogai jei atsirastu kas yra tvarkes. Beja radau skelbime S6 priekines sedynes, galvoju pasikeisiu i grazesnes, bet kaina 1000euru. Kaip jus galvojat, verta moket tiek? :think:

Neprisijungęs JDM

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2015 Liepos 14, 15:43:36 »
už tiek rs4 sėdynes mačiau pirkt, ten rimtesnės :)

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2015 Liepos 14, 15:58:40 »
Pas mane ta pati problema, butu neblogai jei atsirastu kas yra tvarkes. Beja radau skelbime S6 priekines sedynes, galvoju pasikeisiu i grazesnes, bet kaina 1000euru. Kaip jus galvojat, verta moket tiek? :think:
Tas sedynes jau metai kaip pardavineja :)

Neprisijungęs ESC

• Įrašai: 105
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2015 Liepos 14, 16:57:42 »
suvarytos tos sedynes, norint tureti jas grazias reiktu persiuti, o jei kam reikes sedynes varikliuku tai turiu visokiu  (H-)

Neprisijungęs wuzikas

• Įrašai: 184
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2015 Liepos 16, 07:14:36 »
Na pas mane panasi beda tik mano ant zemiausios padeties ir nekyla. Bet girdisi kaip jis zirzia. Tai keist varikliuka ar bandyt ardytis ir ziuret kas ten su juo?

Neprisijungęs JDM

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2015 Rugpjūčio 31, 10:36:54 »
Sėdynė sutvarkyta.
Esmė, kad sudyla plastmasinis dantratukas. Situacija tokia, kad tenka keisti visą varikliuką arba gamintis naują dantratį.
Man pasisekė, gavau varikliuką. Jo keitimas nėra labai sudėtingas: išsiėmus sėdynę, reikia nuimti visą bėgelį, esantį arčiau durų. Tuomet nesunkiai varikliukas dviem varžtais yra prisuktas.

Senajį varikliuką išsiardžiau ir pažiūrėjau situaciją. Vienoje vietoje velenukas, sukantis dantratį, prasisuko ir basta - duobė, dantukų nebėra.