Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Reiketu pagalbos/patarimo del MMI Basic Plus.  (Skaityta 3346 kartus)

Neprisijungęs Aviatorius

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, noreciau paklausti kaip galima paciam teisingai isirasyt navigacijos CD kad ji atpazintu CD-ROMe.
Esme tokia, pas mane yra MMI Basic plus ir yra originalus navigacijos CD 2008 metu, pasenes labai, noretus naujesnio, radau kelis forumus kur raso ale irasinet mazais greiciais ir pan. Parsisiunciau zemelapius is https://www.gpspower.net/audi/331431-audi-mmi-basic-plus-europe-2014-2015-cd.html, irasiau CD mazais greiciais...raso kad nera disko, idedu originala (pasenusi) - veikia.

Gal kas galetumet patart kaip teisingai isirasyt CD kad nuskaitytu CD-ROM'as?
Automobilis A6 2008.

Aciu isanksto uz patarimus ar naudingas nuoruodas.

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Paieška pasinaudok, yra tema, kur viskas aprašyta.

Neprisijungęs Aviatorius

• Žiūrėti profilį
Ieskojau daug internete, bet konreciai neradau. Kaip ir minejau isirasinejau reikiamais greiciais ir pan, vadinasi namu darbai atlinkti. Bet, gal dar kokiu niuansu yra ka reiktu zinot kaip israsyt, todel cia ir parasiau ir prasau patarimo kas susidures.

Neprisijungęs Autopilotas

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
Skaitei http://www.audiklubas.com/forumas/audi-c6/mmi-kokia-pas-mane-versija-navi-ir-tel/ ?
jei viska isbandes,ir cd skirtingus, ir greicius,tai pabandyk su kitu pc rasyti,is kitur atsisiusti failus. paskutinis variantas valyti lazeri. man tai padejo. nors originalu skaite irgi. tik tiek kad dvd buvo.

Neprisijungęs Aviatorius

• Žiūrėti profilį
Tikrai skaiciau sita posta http://www.audiklubas.com/forumas/audi-c6/mmi-kokia-pas-mane-versija-navi-ir-tel/ ir ne tik sita. Meginau irasinet su dviem skirtingais kompais, su nero, IMGBurn, Magic ISO, CDBurner, ir greiciais zemais (kiek softas leido nustatyt zemiausia). Del versijos nav ir kokiu zemelapiu reikia esu tikras nes CD pas mane ne DVD, raudonai juodas ekranas tai Basic Plus, rodykles and borto kompo navigacijos (kai ji veikia). Bandziau parsisiust skirtingus CD, tiek benelux countries, tiek eastern europe, tiek vokietijos. Na meginsiu valyt lazeri, gal pades...

Gal kas turit originalu CD MMI basic +  ir galetu nukopint ir ISO i interneta ikraut, meginciau isirasyt, nezinau gal tikrai nete sukrauti kuriuos meginu isirasyt blogi...

Neprisijungęs Saulius18

• Įrašai: 427
    • Žiūrėti profilį
Tikrai skaiciau sita posta http://www.audiklubas.com/forumas/audi-c6/mmi-kokia-pas-mane-versija-navi-ir-tel/ ir ne tik sita. Meginau irasinet su dviem skirtingais kompais, su nero, IMGBurn, Magic ISO, CDBurner, ir greiciais zemais (kiek softas leido nustatyt zemiausia). Del versijos nav ir kokiu zemelapiu reikia esu tikras nes CD pas mane ne DVD, raudonai juodas ekranas tai Basic Plus, rodykles and borto kompo navigacijos (kai ji veikia). Bandziau parsisiust skirtingus CD, tiek benelux countries, tiek eastern europe, tiek vokietijos. Na meginsiu valyt lazeri, gal pades...

Gal kas turit originalu CD MMI basic +  ir galetu nukopint ir ISO i interneta ikraut, meginciau isirasyt, nezinau gal tikrai nete sukrauti kuriuos meginu isirasyt blogi...

Pranešk kaip pasisekė,kai nuvalysi,nes man irgi nesigavo.

Neprisijungęs Areias

• Įrašai: 226
    • Žiūrėti profilį
As nenoriu kurt naujos temos,bet ar imanoma paprastoje MMI 2G Basic padaryt softo atnaujinima?Kiek ieskojau tai niekur neradau tam monochrominiui ekranui.

Neprisijungęs Aviatorius

• Žiūrėti profilį
Sveiki,

valymas lazeriu nepadejo... bet nemanau kad tame esme. Ta originala kur turiu, perkopijavau i belenkoki atsitikrini tuscia cd - veikia, tik kiek ilgiau krauna. Isirasau ISO faila atnaujintu zemeapiu 2015 metu, kuriame lygiai tokie patys failai kaip originaliam 2008 metu cd, nepasileidzia... meginsiu pora gudrybiu padaryt turedamas laiko, pranesiu kaip sekesi...

Neprisijungęs detomkis

• Įrašai: 89
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

valymas lazeriu nepadejo... bet nemanau kad tame esme. Ta originala kur turiu, perkopijavau i belenkoki atsitikrini tuscia cd - veikia, tik kiek ilgiau krauna. Isirasau ISO faila atnaujintu zemeapiu 2015 metu, kuriame lygiai tokie patys failai kaip originaliam 2008 metu cd, nepasileidzia... meginsiu pora gudrybiu padaryt turedamas laiko, pranesiu kaip sekesi...
Tai tu tiesiai ISO  faila rasai i kompakta?

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Neprisijungęs Aviatorius

• Žiūrėti profilį
Abiem atvejais rasiau ISO faila. Sakydamas kopijavau originalu CD turejau omeny, padariau viso cd kopija *.ISO ir ta pati *.ISO faila irasiau i kita tuscia CD.
Taip pat ir su kitu *.ISO failu (2015 metu) kuri parsisiunciau ir isirasiau.

Ant kompo abu pasileidzia, turinys tas pats, ant audines tik vienas veikia, originalo kopija. Reikes kita *.ISO parsisiust megint is kazkur.

Neprisijungęs magman

• Įrašai: 124
    • Žiūrėti profilį
https://a6retrofit.com/mmi-2g-navigation-dvd-europa-2017/ iš čia be problemų veikdavo. Jei tinka tavo mmi versija šitiem žemėlapiam.

Neprisijungęs Autopilotas

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
https://a6retrofit.com/mmi-2g-navigation-dvd-europa-2017/ iš čia be problemų veikdavo. Jei tinka tavo mmi versija šitiem žemėlapiam.
mmi basic sitas netiks.tik mmi high

Neprisijungęs Aviatorius

• Žiūrėti profilį

Ne, sitas tikrai netiks. Tarp kitko is to pacio puslapio kur cia linkas ir siunciau, tik skirtumas kad MMI Basic Plus. Cia paprasti CD.

Pranesiu pamegines ar isejo ar ne ir pameginsiu tiesiog permest duombazes faila is parsisiusto ISO i senaji, paziuresiu ar suveiks. Pranesiu.

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
Neisizeiskit, bet nesuprantu esmes tureti rodykline navi, kai su google maps 100 kart patogiau ir greiciau :)

Neprisijungęs Aviatorius

• Žiūrėti profilį
Neisizeiskit, bet nesuprantu esmes tureti rodykline navi, kai su google maps 100 kart patogiau ir greiciau :)
Patikek atrodo tik rodykle, bet is esmes ta rodykle labai patogioje vietoje, rodo bendra likusiu km skaiciu, iki sekancio posukio ir labai tiksliai rodo :) cia kaip kam is esmes. Aisku nepalyginsi su naujom navigacinem ar telefonais, bet jei yra tokia funkcija automobilyje, tai noris ja ismegint. Ir beje, google maps nera masinos komplektacijoje, na bent jau tokiu metu.
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Birželio 28, 20:31:34 sukūrė Aviatorius »

Neprisijungęs Aviatorius

• Žiūrėti profilį
Beje, po daugelio laiko paiesku, daugelio sugadintu cd kur siunciaus zemelapius is daug svetainiu, radau svetaine, parsisiunciau 2015metu vokietijos mapsus, katik isirasiau, idejau i audi cd-rom'a - VEIKIA! :) dabar siunciuos kitus ir ziuresiu ka rodysm jei veiks tai galesiu imest kur nors iso, jei kam reikes.
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Birželio 28, 20:29:42 sukūrė Aviatorius »