Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ratlankiai R19 replikos ant Audi A6 - atsiliepimai  (Skaityta 4450 kartus)

Neprisijungęs xxxx

• Įrašai: 145
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Noreciau isgirsti jusu nuomone, ka manote apie ratlankiu replikas? Nes sunku surasti devetus ir neaptrankytus ratus, kiek paziuriu skelbimu atrodo ok, nuvaziuoju i vieta ir pfffff....kampai nukandzioti ir pan...O kainuoja vistiek pinigus nemazus, tad nutariau gal dairytis repliku :think: Tad klausimas, kaip jie laiko ir panasiai. Dar durnas klausimas, jie buna be vintyliu, jie brangus ir sunkiai montuojasi?  :D Aciu (+)

Domina tokie variantai, kainos mazdaud 140EUR uz vieneta:

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį
Žiūrint koks gamintojas tų replikų, būna ir labai normalių (y)
Ventilius sumontuos montažkėje, nesuk galvos ff

Neprisijungęs xxxx

• Žiūrėti profilį
O is kur zinoti koks repliku gamintojas ir kiris geras?:) Cia kalbu kur auto plius pilnas repliku. Kaina ju visu plius minus ta pati...

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Mano avus r18 buvo replikos ir 10 skyliu, puikus ratai, nei linko man istikro, tikrai gerai laikė :) Žiūrėsiu kaip dabar r19 laikys irgi ne oem, bet kolkas duobiu jau mate, dar masina nesimaskatuoja  :D :D

Neprisijungęs xxxx

• Žiūrėti profilį
Mano avus r18 buvo replikos ir 10 skyliu, puikus ratai, nei linko man istikro, tikrai gerai laikė :) Žiūrėsiu kaip dabar r19 laikys irgi ne oem, bet kolkas duobiu jau mate, dar masina nesimaskatuoja  :D :D

Tai kaip supratau tarnauja normaliai? Nes labai mazai info apie ju kokybe... Praktiskai nera:) Vienas kitas sake, kad sudas, sutrupa, nelaiko... Aisku jie patys neturejo, o siaip is nuogirdu... Tad ir neaisku...
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Balandžio 10, 17:07:49 sukūrė couppe »

Neprisijungęs lakay

• Įrašai: 53
    • Žiūrėti profilį
Draugo brolis per duobe pravaziavo ir medi pabuciavo replikai suskilus  :bedantis:  save ant papildomos rizikos statyti del kapeikos  (!?)

Neprisijungęs xxxx

• Žiūrėti profilį
Draugo brolis per duobe pravaziavo ir medi pabuciavo replikai suskilus  :bedantis:  save ant papildomos rizikos statyti del kapeikos  (!?)
Vat ir as sitai pagalvojau, jei kokioj autostradoje varant 140km/h truktu ratas,tai sakes. Tuo labiau duobe gera didesniu greiciu... Tas mane ir atbaido...

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį
Aš pernai apie 10k km pravažinėjau su skilusia replika to nežinodamas :think: einu į medį pabelsiu :bedantis:

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Ka cia nusisnekat tai nezinau koks gali lekt ant kokio 100 per duobes, tai cia ir orginalius suvarysi ratus. Turejau tu repliku visokiu kitaicu ratu ne viena, su kai kuriais ledas, kai kurie budavo linkdavo, kad truktu oras iseitu ir pan isvis nebuvo tokio varianto. Cia mat i medi sugeba pabuciuot  :-] Nesu super vairuotojas, ir i duobes rimtesnes pataikau ir vaziuoju, tiesiog tokius kokiu norejau ratus orginalius paimt tai praktiskai neimanoma, arba jei imanoma tai mokesi velnias zino kiek :) Prisaugot faktas kad reik, ne su balionine padanga vaziuoji, prisisaugai ir vazineji tom replikom, jei pinigėlio yra tai gali ir orginalius aišku imti :)

Neprisijungęs robe

• Įrašai: 290
    • Žiūrėti profilį
Na jei ruošiesi už replikas mokėt po 140e už vnt, tai manau gerai paeiškojus už 600-650 komplektą tikrai galima rast originalius.
Asmeniškai niekada nepirkau replikos ir nepirksiu. Taip, duobių saugomės visi ir specialiai neivienas į jas nevažiuojame, bet visų jų nesužiūrėsi, o kokia ji bus skaudi, tai tik sėkmės dalykas  :)

Teko seniai pataikyt į tokią duobę, kad amortizatorius sprogo, o  originalus ratas tiesutėlis (kinas manau jau būtų metalo supirktuvėj). Todėl jei radai ant audi pinigėlių, tai rask ir ant normalių ratų  (+) Sumokėsi vieną kartą daugiau ir niekada negrįši prie šio klausimo.

Ir apskirtai nusipirkus tas replikas, tai ir padangas reik dėt kinietiškas, nes normalias padangas montuot ant "kolkas" tiesių ratų irgi būtų nusikaltimas :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Antru ratu replikos labai akivaizdziai ir skiriasi nuo originaliu, jau nekalbant apie didelius svoriu skirtumus, o originalus sie ratai yra ziuriai tvirti, ko nei per plauko sakny negalima lyginti su fufeliu.

Va tokie tie mazi pastebejimai.

Neprisijungęs Nero76d

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
turėjau r17 replikas,tai po dviejų metu eksploatavimo susibuktavo vidinė pusė,oro dar neleido,bet jau kiaušiniai buvo  :V,ir čia tik r17,nuo to laiko tik originalius perku :),kaip sakoma,geriau apibraižyti originalai,negu ledinės replikos :-]

Neprisijungęs algas

• Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
Ar ant j 8,5 et35 r 19 padangos 255*35 patilptu ir ar nebutu per ziauriai.c6 audi

Neprisijungęs robe

• Žiūrėti profilį
Kas čia gali būt žiauru? :) Važinėju 9j ET32 su tokiom r19 padangom

Neprisijungęs algas

• Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
O ar ir priekines tokias pat dejai ar tik gale platesnias.ir dar ar 255*40 tilptu nes dabar pas mane 235*35 tai perdaug siauros ir zemos,tikiuosi aukstis padides biski

Neprisijungęs robe

• Žiūrėti profilį

Taip, visos ė vienodos padangos pas mane.
 O 255/40 r19 tai čia jau tikrai per žiauru  :) apie +3,5 cm rato skersmuo padidėja nuo gamintojo rekomenduojamo. Šiaip jei išlaikant standartą tai reikėtų maut 245/35 r19, bet pas mane ratai 9j tai 255/35 buvo pats tas ir tik +8mm rato skersmens nuokrypis nuo gamintojo rekomenduojamų, tai viskas normos ribose :)
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Balandžio 13, 21:23:09 sukūrė robe »

Neprisijungęs Ecka

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
abejoju ar pakisi nes 40 cia yra aukstis procentais nuo plocio, tavo atveju tarp padangu bus 2cm platesnes ir 4 cm aukstesnes. cia skaiciuokle gali pamatyti skirtumus http://www.rimsntires.com/specspro.jsp

Neprisijungęs twinturbo

• Įrašai: 163
    • Žiūrėti profilį
turėjau r17 replikas,tai po dviejų metu eksploatavimo susibuktavo vidinė pusė,oro dar neleido,bet jau kiaušiniai buvo  :V,ir čia tik r17,nuo to laiko tik originalius perku :),kaip sakoma,geriau apibraižyti originalai,negu ledinės replikos :-]
nu replika nelygi replikai, vazineju jau 5m su RS4 replikom R18, dar iki siol lygus, jokios vibracijos, jokiu pasaliniu nesklandumu. 

Neprisijungęs linasc6

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
Nenoriu nusisneket, bet cia matau zmogus klausia ar tokias pat ant priekio kaip ant galo dejai, kad siaip Quattro  turetu but visos vienodos tiek plociau tiek auksciu, nes jei keisi plocius tai aukscio nebeatgaudysi, nemanau kad labai gerai reduktoriui tokie dalykai butu. Bet cia tik mano pastebejimas ir tikrai nezinau ar teisingas.. aisku gal jis ne apie Q audine sneka..

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Pačiai quattro sistemai padangų plotis nesvarbus. Nesvarbu ir ET, ir J, ir raštas, kad ir R gali būti skirtingas.
Svarbu galutiniam rezultate rato spindulys iki dangos būtų vienodas. O kaip tai pagausite - čia jau skaičiavimo reikalas.

Neprisijungęs aliux

• Įrašai: 298
    • Žiūrėti profilį
O ar ir priekines tokias pat dejai ar tik gale platesnias.ir dar ar 255*40 tilptu nes dabar pas mane 235*35 tai perdaug siauros ir zemos,tikiuosi aukstis padides biski
pas mane 255/40 R19 ir jokiu problemu daug minksciau vaziuoja negu su 35 aukscio ir man graziau atrodo 40 (y)

Neprisijungęs aliux

• Žiūrėti profilį
As su replikom 2 metus vaziuoju ir jokiu problemu ir mate jos visko ir duobiu ir buvo uzkabinus kita auto ir niekas ten netrupa (y) o del svorio tai vargu ar labai jau skiriasi nes teko montuot tiek originalius 19" kaip pirmoj foto tiek savo tokias replikas.

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
pas mane 255/40 R19 ir jokiu problemu daug minksciau vaziuoja negu su 35 aukscio ir man graziau atrodo 40 (y)
Parodyk kaip atrodo :V , galvoju ir as ar nereiktu auksteniu :think:

Neprisijungęs aliux

• Žiūrėti profilį
O is kur zinoti koks repliku gamintojas ir kiris geras?:) Cia kalbu kur auto plius pilnas repliku. Kaina ju visu plius minus ta pati...
jei pirksi ratus kur pirmoj foto, ziurek kad nebutu lakuotos tos vietos kur polituotos nes po kokiu metu palenda korozija po laku. Dabar jau maciau pasimoke ir krastai tik poliruoti ( jei taip galima pavadint)

Neprisijungęs aliux

• Žiūrėti profilį
Citata
Parodyk kaip atrodo :V , galvoju ir as ar nereiktu auksteniu :think:
ryt idesiu