Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Q:2006 A6 2.0 ltr dizeliuko pirkimas  (Skaityta 15587 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Tęsiant OT, jei tau Rafi viena sekundė neduoda skirtumo, lyginant šiuos standartinius modelius, tai sorry, o kur dar nM skirtumas.

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
Tęsiant OT, jei tau Rafi viena sekundė neduoda skirtumo, lyginant šiuos standartinius modelius, tai sorry, o kur dar nM skirtumas.
skirtumas yra visiem sveikiem zmonem, BET, tai buvo atsakas i tavo replika 'O kalbant apie 520 - nesuprantu aš išvis tokių anomalijų'

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Įrašai: 261
    • Žiūrėti profilį
tesiant OT tai tu rafinuotais tikrai nuostabus zmogus esi, tikrai jei gyvenimas kada suteiks proga noreciau susipazinti, manau taptume geri draugai, per balius su tavim nebutu liudna :)) 520 ir tarp 530 skirtumo nematai, trauka ta pati, bet tarp 2.8 ir 4.2 motoro skirtumas katastrofiskas, nejauti kad daugumoje topiku kalbi apie ta pati b..b.. tik kitoje rankoje? Jei nesupranti apie ka as prisimink savo postringavimus A8 skiltyje :) zodziu kas kart vis bandai irodyti kazka naujo :)) mitu griovejas pone esat :)  (o)

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
dar nenupirkot ar neissirenkat is modeliu gausos

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
Būtent, kad tu tos q net najausi mašinoje, kalbant apie remontus ar pan ;) Niekas ten nebyra, laiko su puse lemono, o ir ant sąnaudų nemanau, kad pasijaučia labai jau aktualiai ;) Q visai kitas valdomumas ir važiavimo malonumas. O kalbant apie 520 - nesuprantu aš išvis tokių anomalijų :D Šiaip imčiau ir tą 2,0 audi, tik kad jau tikrai plaukai stojasi, kai teko paturėti pasatą su visa puokšte būtent to variklio gedimų. Gal dėl to ir esu nusistatęs dabar taip prieš tuos variklius. Nors auto buvo su orginalia 210000km rida, paturėjau reikalų ir su tepalo siurbliu, ir su purkštukais :D
nu kad tas 520d e60 vaziuoja geriau nei tavo 530d e39 :)

Sujuokinai eilinį kartą ;) Kaip jis gali geriau važiuoti su 130kw? Plius bent žinai, kiek kw pas mane? :-]

Tai pala, pas 520 butinai 130kw, jei tu savo bombini, imam ir 520 bombinta.. Bet as ne apie tai.. as kalbejau apie standartinius modelius.. gal netgi ir 530 siek tiek geriau eina, bet man juokinga tai, kai zmones sako oj 520d tai fekalijų rinkinys, netraukia visai.. tai kai pravaziuosi, galesi kitaip sneket.. SKirtumo nuo 530 senos kiaules nera visiskai,nors ta kiaule visiem kosmosas, traukia kaip sportine masina :D .. (pas tave faceliftas jau siek tiek geriau)

Idomiai tu cia, pries tai sakei, kad audi tai 3.0tdi, o dabar sakai, kad jei bmw tai 2.0 :D

I tema:
Apie siurblius:

Galima ir is grandininio pasidaryt negrandinini, kiek zinau parduoda perdarymo kitus paciam salone :) tik ar verta?? tiek vienas tiek kitas yra linke nusisukti ;)

• Žiūrėti profilį
Jaučiu tokia ir 2,0tdi susigundyčiau... http://auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/audi-a6/id-1722762?qt=

salionas kaip pas mane :D Keista tik, kad mmi spalvotas, galvojau i 2.0 tokiu nedejo ;/

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Man pvz pakeitė tą ašelė ir pasakė, kad sekančius 200t km tikrai laikys.

• Žiūrėti profilį
Man pvz pakeitė tą ašelė ir pasakė, kad sekančius 200t km tikrai laikys.

Kazin kaip su lenciugu, koks jo resursas?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Na nesimatė ant jo jokių nusidėvėjimo požymių.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
o kas kiek keiciama grandine pas 2,0?

Neprisijungęs Kancler

• Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
idomus faktai is mano paiesku audines
vienas is varijantu, realiai pravaziavus apie 210-240 k km, per si laikotarpi keista tik tai kas priklauso pagal tech aptarnavimo grafika, jokiu yrasu apie purkstuku gedimus ar tepalinio siurblo, pagal garantija atliktas tik vieno lempos leshio keitimas

• Žiūrėti profilį
idomus faktai is mano paiesku audines
vienas is varijantu, realiai pravaziavus apie 210-240 k km, per si laikotarpi keista tik tai kas priklauso pagal tech aptarnavimo grafika, jokiu yrasu apie purkstuku gedimus ar tepalinio siurblo, pagal garantija atliktas tik vieno lempos leshio keitimas

As turiu savo audi visus irasus :) praejus ir ~230, jokiu irasu apie purkstukus ar tepalo siurblio lenciuga :) Is vienos puses dziugu is kitos reik tiketis siurprizo?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Mano ex kaip tik vertėsi 220 ar 210, kai užsidegė tepalo lempa ;)

• Žiūrėti profilį
Na ziuresim koks lenciugo resursas  (aa) apie 230 jau prasukes. Tepalas pilamas visada geras Edge :)gal tas ir kiek itakos? Jei ne tai reiskia reiks tuoj ruost €...

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
tesiant OT tai tu rafinuotais tikrai nuostabus zmogus esi, tikrai jei gyvenimas kada suteiks proga noreciau susipazinti, manau taptume geri draugai, per balius su tavim nebutu liudna :)) 520 ir tarp 530 skirtumo nematai, trauka ta pati, bet tarp 2.8 ir 4.2 motoro skirtumas katastrofiskas, nejauti kad daugumoje topiku kalbi apie ta pati b..b.. tik kitoje rankoje? Jei nesupranti apie ka as prisimink savo postringavimus A8 skiltyje :) zodziu kas kart vis bandai irodyti kazka naujo :)) mitu griovejas pone esat :)  (o)
Siaip keista kai skaito skaito, bet neperskaito.. 520d e60 lyginau su 10metu senesne 530d kiaule.. 520d e39 nekazkas.. bet kaip is naujo 520d motoro ispaude tikrai gerai, o kazkas klause apie audi tai aisku tik 3.0tdi, kadangi yra kvatro, o 2.0tdi nera, o jei ir butu, tai wv koncernas is 2.0tdi sugebejo ispausti tik varganus 100kw.. mano ex e46 97 metu 2.0d turejo tiek pat , o cia 10 metu naujesne :D
exceed - as su naujom pazintim atsargus... zmogu is kaimo isvarysi, o kaima is zmogaus - nikap :D
na tikiuosi nebetesim niekam neidomios temos apie santykiu aiskinimasi.

• Žiūrėti profilį
Siaip keista kai skaito skaito, bet neperskaito.. 520d e60 lyginau su 10metu senesne 530d kiaule.. 520d e39 nekazkas.. bet kaip is naujo 520d motoro ispaude tikrai gerai, o kazkas klause apie audi tai aisku tik 3.0tdi, kadangi yra kvatro, o 2.0tdi nera, o jei ir butu, tai wv koncernas is 2.0tdi sugebejo ispausti tik varganus 100kw.. mano ex e46 97 metu 2.0d turejo tiek pat , o cia 10 metu naujesne :D
exceed - as su naujom pazintim atsargus... zmogu is kaimo isvarysi, o kaima is zmogaus - nikap :D

Bet bmw 2.0 tai rwd... :D isvis gavno. Ir dizainas to pacio a60 tai gazikas su bagazniku....

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
tesiant OT tai tu rafinuotais tikrai nuostabus zmogus esi, tikrai jei gyvenimas kada suteiks proga noreciau susipazinti, manau taptume geri draugai, per balius su tavim nebutu liudna :)) 520 ir tarp 530 skirtumo nematai, trauka ta pati, bet tarp 2.8 ir 4.2 motoro skirtumas katastrofiskas, nejauti kad daugumoje topiku kalbi apie ta pati b..b.. tik kitoje rankoje? Jei nesupranti apie ka as prisimink savo postringavimus A8 skiltyje :) zodziu kas kart vis bandai irodyti kazka naujo :)) mitu griovejas pone esat :)  (o)

Bet bmw 2.0 tai rwd... :D isvis gavno. Ir dizainas to pacio a60 tai gazikas su bagazniku....

labai nenoriu plestis, bet turbut jei reiketu rinktis fwd ar rwd, turbut tik nevisiskai sveikas zmogus imtu fwd.. na nebent tai moteris, ar senjoras ar i juos panasi butybe. e60 dizainas ne fantastinis, bet paimk a6 c6 ir a6 c5 ir pastatyk jas sonu,kad ziuretum tiesiai i dureles abieju masinu.. SKirtumo jokio.. patikrinta jau.. gaila fotkiu nepadarem.. toks jausmas kad c6 faceliftas, nugara ir priekis tepakeistas..
P.S. bmw as nedievinu, nes laimingai vedes esu jau antra mersa  (h)

Neprisijungęs Kancler

• Žiūrėti profilį
Berniukai dw eiki i pm uzknisot jau, is jusu pestyniu bmw vs audi jokios naudos

ziurejau sita varijanta http://auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/audi-a6/id-1726063?qt=
hebra biski su kaina pagudravo, kai ja suradau ir buvau gyuvai apziuret kaina buvo 48 k lt su  visais mokesciais, ta pacia diena kai apziurejau pakeite kaina kad plius pvm, as to nezinojau jie manes neispejo, kita diena nuvaziavom i servisa, desines puses apatinio "kaulo" prie stebules sarniras kliba, toliau viskas ok, part to kad kaskodel privaryta tepalo i suporta?? smagraciui hana reik keisti, nera traukos pajudant is vietos, pedalas i dugna judam vos vos, pajudejus viskas issitaiso, 2ltr mano subjetyvia nuomone jam uztektinai yra, su salyga kad neesi jaunasis shumacheris :D diagnostika nieko blogo neparode, turbina pucia normos ribose, purkstukai veikia kaip laikrodukas, salonas svarus, nenudroztas, spidometras tiesiog nunulintas buvo, realiai pravaziavus bus ap[ie 240 k km, paskutinis servisinis irasas 2010-10-12 prie 178 k km, pagal garantija keistas leshis, pries tai 2010-10 menesi buvo atliktas paskutinis techninis aptarnavimas, visi tepalai, stabdziu diskai ir pan, pagal istorija masina buvo priziureta preciziskai
16 k euru kiek jie nori jinai tikrai neverta, ba dar i ja reikes grubiai apie nuo 3 iki 5 k lt sukisti (cia jei tik keisit smagrati ir sarnyra, o jei dirza, tepalus visus filtrus ir pan. tai kaina saus i virsu) plius lieka neaisku kodel jinai is vietos nenori visikai vaziuot, diagnostika nieko blogo nerodo

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
na jei tik sarnyras ir smagratis tai nieko tokio.. manau ir i mazesne suma tilptum. Traukos nera is vietos del turbo lago.. manau pas visas taip, na nebent esi vazinejas su 2.0tdi jau ir gali lygint.. bet kiek dyzeliu vaziaves esu, tas turbo lagas net ant 5.0tdi jauciasi.. tik kad jis ne toks ryskus, ir prasokti sankryzoj gali drasiai, o va su menkesniais varikliais sudetinga.. dabar benza turiu tai vos tik pedala prilieti, net prasisukineja ratai, ko su dyzeliu tik ant aukstesniu suku gaudavos..
TOks klausimas, o tai ka jie sau mano ta imone atsukinedama rida? jei serviso irasas paskutinis ties 180tukst, o jie padare  120tukst rida? nenori paduot teisesaugai? Manau tokias gnydas reikia gaudyti ir stipriai bei negailestingai bausti.
P.S. jei paskutinis aptarnavimas buvo darytas tik 2010 manau gali buti ji isvis be aptarnavimu vazinejo tuos du metus, ir buvo tiesiog minama daug.. gal netgi i metus po 50tukst.

Neprisijungęs Kancler

• Žiūrėti profilį
smagratis 1700 lt. pllius keitimas, tai grubiai 500 lt gali uz darba dadet
jei del saves daryt aptarnavima, tai tepalai (variklis, deze) dirzeliai, itempejai, galbut vandens pompa (vistiek visa prieki nurinkinet, gal geriau vienu prisedimu eliminuot galima busima gedima), filtrai tai gali susidaryt gan nemaza suma (servise primete apie 4-5 k lt uz viska)

o judejima is vietos as lyginau su 1.9 pasatu savo senu, gal ir nekoks palyginimas bet vis sioks toks atspirties taskas, servise irgi uzkliuvo kad labai jau vangiai startuoja, todel tiketina kad yra kaskokia beda, jei galima butu sulyginti tai sakyciau kaskas panasaus kaip ijungus ziemos rezima automatui, kad neprasukinetu ratus, na toks pojutis judant, neatsimenu ar tuo metu apsukos kilo ar ne

• Žiūrėti profilį
na jei tik sarnyras ir smagratis tai nieko tokio.. manau ir i mazesne suma tilptum. Traukos nera is vietos del turbo lago.. manau pas visas taip, na nebent esi vazinejas su 2.0tdi jau ir gali lygint.. bet kiek dyzeliu vaziaves esu, tas turbo lagas net ant 5.0tdi jauciasi.. tik kad jis ne toks ryskus, ir prasokti sankryzoj gali drasiai, o va su menkesniais varikliais sudetinga.. dabar benza turiu tai vos tik pedala prilieti, net prasisukineja ratai, ko su dyzeliu tik ant aukstesniu suku gaudavos..
TOks klausimas, o tai ka jie sau mano ta imone atsukinedama rida? jei serviso irasas paskutinis ties 180tukst, o jie padare  120tukst rida? nenori paduot teisesaugai? Manau tokias gnydas reikia gaudyti ir stipriai bei negailestingai bausti.
P.S. jei paskutinis aptarnavimas buvo darytas tik 2010 manau gali buti ji isvis be aptarnavimu vazinejo tuos du metus, ir buvo tiesiog minama daug.. gal netgi i metus po 50tukst.
Tau galvoj turbo lagas :) koki ten belarusa vairuoji, kad lagina?

Neprisijungęs unamed

• Įrašai: 103
    • Žiūrėti profilį

Turbo lagas ? Nuo 2000 aps/min pradeda jau visi dyzeliai pust max torka,siuo atveju 320NM kas yra uztektinai tikrai ir jei tvarkinga masina tas beveik nesijaucia,nes apsukos nuo 1k iki 2k aps. pakyla greiciau nei speji suziuret..

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
pabandyk pavaziuot su benzu, kai tik spusteli vos per pedala iskart galva i atlosa isiremia, ir su dyzeliu pabandyt padaryti ta jausma.. tiesiog dyzelis nesokli masina. vairavau puse metu s320cdi 150kw~, ir tarpais tekdavo net ir su 5.0tdi pravaziuot, taip pat ir su 530d.. visur jauciamas turbo lagas. kai jau uzpucia tai trauka gera, bet soklumas is vietos apgailetinas pas bet koki dyzeli, bet kam jus cia mane pertraukinejat :) vistiek jum turbut dyzelis smagiau vaziuoja uz benza, tai kam cia bereiksmiai gincai  (!?)

Neprisijungęs Kancler

• Žiūrėti profilį
2:Rafinuotas, as 3 metus uzinau b5 passata 97 metu 1.9 tdi, pati silpniausia, ir lygindamas ji su mano apziureta a6 jinai is vietos visikai nevaziuoja.

ps. jei ka dizeliai is esmes turi daugiau sukimo momento prie mazu apsuku nei benzininiai, todel jei pasiziuresi i sunkiasvoria technika net statuose vilkikai eina su dizeliniais varikliais, ir tai daroma todel, transporto priemone galima butu operuoti prie zemu sukiu su dideliu sukimo momentu

dar syki labai, LABAI paprasysiu rasyt i tema ir negrybaut i lankas, rasykit apie a6 c6 2.0 tdi, man neidomu bmw, mersai ar dar kaskas, jei visdelto negalit susilaikyti, pereikit i pm, DIDELIS JUMS ACIU UZ SUPRATIMA