Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Q:2006 A6 2.0 ltr dizeliuko pirkimas  (Skaityta 15585 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Pas mane pasate 2005m buvo krumplinis surblys, vistiek ta ašelė nusisuko. Tik pasisekė nesveikai, kad motoro neužvėlė, nes su degančia lempute dar sugebėjau nulėkti 10km, mat egzaminas buvo. Vis vyliausi, kad dačikas sugrybino. Aišku, namo partraukė ant šlipso, bet vistiek stebuklas, kad neužvėlė indėklų ar turbos nenukėlė.

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
tai matai kad net audistai tave atkalbineja nuo to jobnuto 2.0tdi motoro, o tu dar gincijies. Levas tas motoras LEVAS. Nori audi imi 2.7 ar 3.0, 2.0 pamirsk, jei nori ramiai miegot, jei reikia silno imk mb e klase 2.2cdi ar bmw 520d.
siemensas stovi tik ant 16v. ant 8stovi boshas, ant galingesnes versijos kazkokia yra irgi tik boshas. bet kaip jau minejo tau visi, kad ne purkstukuose esme.. esme apskritai, audi ir duotame motore.

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
na pagal kai kuriu kalbas, Siemens tik Passatai turi, visi kiti boschai. Islieka bedos tik su siurbliu ir dar kazkuo. O kas negrybaut, pasiimat kam idomu ETKA, ir pagal kodus atsekat ar audi turejo Siemensus ar ne. Jeigu audi neturejo Siemensu, tada nematau nieko, kodel negalima butu pirkti 2,0TDI, aisku iskart nusipirkus keiti tepalo siurbli ir pavara, balansyrus. Jei to daryti nesinori tik nupirkus, tada gal ir vertetu apeiti 2,0TDI.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 17, 22:06:50 sukūrė Veil »

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
na neisizeiskit :) bet man labai juokinga kai kazkas stumia ant 2.0tdi jo neturedami :) cia tas pats kas tiketi i dieva.. Kazkas sake, kad yra.. :D

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
  • Įrašai: 972
    • Žiūrėti profilį
na neisizeiskit :) bet man labai juokinga kai kazkas stumia ant 2.0tdi jo neturedami :) cia tas pats kas tiketi i dieva.. Kazkas sake, kad yra.. :D

išviso idomiu būti reikia būti, kad pirkti C6 2.0TDI, tokia auto tik 3.0TDI ir Q, blogiausiu atveju 2.7. 2.0TDI tikrai jobnitas variklis pažystama ratukai iš Latvijos parvežė, važiuojant užsitrumpino purkštukas. Variklis 125kw

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį

išviso idomiu būti reikia būti, kad pirkti C6 2.0TDI, tokia auto tik 3.0TDI ir Q, blogiausiu atveju 2.7. 2.0TDI tikrai jobnitas variklis pažystama ratukai iš Latvijos parvežė, važiuojant užsitrumpino purkštukas. Variklis 125kw
o ko pats pirkai pasata 1.9 juk nevaziuoja per silpna   :)o audi tik 3.0litrai idomiai cia rasai, kazkam nutiko beda tai reiskiasi blogas variklis,jei as buciau klauses pasaku tas blogas kitas gai.ys,anas tupas ,kitas nelaiko tai turbut vaiksciociau peskom ...visos turi savu pliusu ir savu minusu kaip buvo priziureta ir kaip pats priziuresi ,gal but nepasiseks ir tas 3.0litru papuls su beda gal is servizu neislysi ,o gal su tuo 2.0litru puse milijono nuvaziuosi nieko nedarydamas nieko negalima teigti vien is nuogirdu turiu pazystama vazineja su 2.0dyzeliu c6 laimingas kol kas ,o kai suges susitvarkys

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
  • Įrašai: 972
    • Žiūrėti profilį

o ko pats pirkai pasata 1.9 juk nevaziuoja per silpna   :)o audi tik 3.0litrai idomiai cia rasai, kazkam nutiko beda tai reiskiasi blogas variklis,jei as buciau klauses pasaku tas blogas kitas gai.ys,anas tupas ,kitas nelaiko tai turbut vaiksciociau peskom ...visos turi savu pliusu ir savu minusu kaip buvo priziureta ir kaip pats priziuresi ,gal but nepasiseks ir tas 3.0litru papuls su beda gal is servizu neislysi ,o gal su tuo 2.0litru puse milijono nuvaziuosi nieko nedarydamas nieko negalima teigti vien is nuogirdu turiu pazystama vazineja su 2.0dyzeliu c6 laimingas kol kas ,o kai suges susitvarkys

passatas su tokiu varikliu pats tas viduriukas ne no problem su juo nelyginkim passato su c6 audi. Ne gandų prisiklauses, o žinau realias situacijas kas kaip su tuo 2.0tdi kad visiski meslai o ne varikliai aisku yra kam pasiseka, bet daug kas tvarko kaip rafis sako jei jau jieskai su tokiu varikliu tai imt bemwa. Nes c6 pats idealiausias variantas 3.0tdi ir q.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
na pagal kai kuriu kalbas, Siemens tik Passatai turi, visi kiti boschai. Islieka bedos tik su siurbliu ir dar kazkuo. O kas negrybaut, pasiimat kam idomu ETKA, ir pagal kodus atsekat ar audi turejo Siemensus ar ne. Jeigu audi neturejo Siemensu, tada nematau nieko, kodel negalima butu pirkti 2,0TDI, aisku iskart nusipirkus keiti tepalo siurbli ir pavara, balansyrus. Jei to daryti nesinori tik nupirkus, tada gal ir vertetu apeiti 2,0TDI.

Ar siemensas, ar bisch'as - trumpinasi jie vistiek ;) Na aišku, čia jau nuo žmogaus priklauso. Asmeniškai jei imčiau kažką iš 2,0, tai tik su CR sistema po 2007m. ;)

Neprisijungęs Kancler

• Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
as vat vieno nesuprantu, nejau i tema negalima rasyti, jau zinau, bedos siurblys tepalo ir purkstukai

pasikartosiu man neidomu, ar audi turi but q ar d ar b ar z :D nu neidomu, mane domina tik sitas varijantas

as turiu Land rover range rover, mane puse dzipistu atkalbinejo, ale pusasiai nelaiko, rieboksliai jau is gamyklos kiauri iseina, ir seip is servisu neislysiu, ir ka ir nieko 6 metai be jokiu rimtu luzimu, ar tepalu balu po masina, 33" ratai uzmauti ir pusasiai sveiki, mates gan giliu bekeliu, ir kaip taisykle is visu tu kurie sake viena skita skuris buvo susidures, ir is ju visi alei vieno pirko pigiai, ir bande prikelt lavona su klizma

bukit zmones atsakinekit i klausimus o neburkit is kristoliniu rutuliu

mane domina, kaip atskirti kokie purkstukai stovi vizualiai, koks siurblys stovi vizualiai

a6 su cr as tiesiog neipirksiu ir TASKAS, 2.7-3.0 litrinia varikliai su visom q man NEIDOMUS

ps.Tevas darbine nulceva turejo bmw 520, tai pasak vairuotojo didesnio shudo negali buti, genda, is servisu neislenda ir t.t. bet vat keli draugeliai vazineja ir nieko, vienam tik buvo kaskas su elektra iskrovinejo akuma, na bet man nepatinka bmw ir taskas

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį

• Žiūrėti profilį

passatas su tokiu varikliu pats tas viduriukas ne no problem su juo nelyginkim passato su c6 audi. Ne gandų prisiklauses, o žinau realias situacijas kas kaip su tuo 2.0tdi kad visiski meslai o ne varikliai aisku yra kam pasiseka, bet daug kas tvarko kaip rafis sako jei jau jieskai su tokiu varikliu tai imt bemwa. Nes c6 pats idealiausias variantas 3.0tdi ir q.

Nesakau, kad tas 2.0 auksu teptas. Bet prie ko cia tas 3.0 jei zmogus nori 2.0. Pvz imant mano situacija man uz 3.0 butu dideli keliu mokesciai plius draudimas gan geras, tai nafig man tas 3.0? plius tas q kai as vazineju pagrinde esvaltu ir automagistralem, ziema sniego retai buna, tai man tas q kaip suniui 5kta koja. Sakai geriau imt bmw, nu bet man pvz bmw atrodo urodiskai (neisizeiskit bmw fanai), plius tas rwd visai ne itema.. ten tu 2.0tdi yra keliu tipu, ir pagrindine ju beda ne purkstukai, bet tepalo siurblio lenciugas. Purkstukai megsta trumpinti 170bhp 2.0, 138hp kiek zinau didziausia beda yra tepalo siurblio lencas, tai jeigu pvz kaskart keiciant dirzus ta tepalo lenca pakeiti, ir vel iki kitu dirzu keitimo gali atvazinet, tai kame problema? Traukos kaip 2.0 ir a6 dydzio gan gana (nu nebent tu ten ralistas skrajunas ir t.t.) bet tai vel gi a6 ne pacanu masina, ka pats ir bandei pasakyt i dragus tokia varytis, gan durnai atrodytu..

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
170hp variklis apskritai man atrodo labiausiai vykęs iš tų visų dvilitrių, bet kad ar aš nematęs tokių in a6, ar nėra?

• Žiūrėti profilį
170hp variklis apskritai man atrodo labiausiai vykęs iš tų visų dvilitrių, bet kad ar aš nematęs tokių in a6, ar nėra?

Googlei, raso, kad yra ;) Nezinau ar jis vykes, bet esu skaites, kad jame uztrumpino purkstukai :)

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Įrašai: 261
    • Žiūrėti profilį
man dievazi nedaeini kodel forumo moderatoriai tikrai va tokiu kaip rafinuotas nepristabdo su savo Bmw idealoginiais komentarais. Kas cia istrauke kad audi tik q? bl taip cia pagrindinis pranasumas lyginant su kitais auto , taciau tik audi pranasi ant q? toliau dizainas, komfortas ir t.t nieko neverti? snekekit nenusisnekekit, kur jus ta q isnaudojant apart ziemos? nesigincinu jei uzmiestyje gyvenate ar turite tevus/gimines kuriuos pastoviai lankote kaime kur metu laiku itakoje keiciasi keliu pravazumas, bet daugiau nei puse miestuose apsistoje, pilate 2l daugiau nuo bet kurio motoro, kur cia q isnaudojat? O iskart zmogus ateina paklausti protingos nuomones kas susidure kas ne, iskart komentarai 3.0 ir tik q... Q gerai, bet jei zmogui nereikia q, ir jis renkasi audi pagal kitus kriterijus? o jei jau nuspresi kad nori kitos markes tai jau passatus pasidaryk 1.9-2.0, manau zymiai geresnis variantas bus nei ta keiksmazodine marke. Masinos visos genda stebuklu nera, taciau bet kuri galima susitvarkyti, tik va nuo cia priklauso kur taisysi ar pas su..rankius ar pas meistrus kurie dirba su galva. Cia aisku turbut sulauksiu daug kritiniu komentariu, taciau gal gerbkite kitus kurie ateina cia paprasyti patarimo ir pagalbos apie jiems rupimus klausimus, o ne tik isgirsti kad visi motorai sudas isskyrus galingiausios kubaturos motorus priklausanciai tai klasei ir beabejo su q. Jei jau tokie sportininkai tai audi pasirupino ir S klase, ten kitas reikalas..
O tau toks draugiskas patarimas perki masina ne uz 1k euro, tad pries pirkdamas issitikink pilnai jos technine bukle, nes ar audi ar kitu markiu dyzeliniai motorai labiausiai yra nujoti, sunku rasti tvarkinga, taciau sekmes, jei yra noro tai ir susirasi

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Exceeded - tu kartais irgi stipriai į lankas nusiveli... Galvoji q tik kaimiečiams ir skandinavams? Klysti.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

Googlei, raso, kad yra ;) Nezinau ar jis vykes, bet esu skaites, kad jame uztrumpino purkstukai :)

Bet jie nauji tik 800lt ir pilna jų.

• Žiūrėti profilį

Bet jie nauji tik 800lt ir pilna jų.

Bet jei trumpinas is lempos tai nekazka :)

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Žiūrėti profilį
Exceeded - tu kartais irgi stipriai į lankas nusiveli... Galvoji q tik kaimiečiams ir skandinavams? Klysti.

Evaldai putiovas diedas esi, tad gal nekurk is smulkmenos burbulo, taip niekas nesake, taciau q pagrindinis akcentas ir yra pravazumas vietose, kur priekiniai, o tuo labiau galiniam misios butu. del manes gali vazineti ir hummer, jei tau tik galimybes leidzia ir tu tame prasme matai ir jauti malonuma, bet kai cia zmogus aiskiai parase kad turi vaika, nori apynaujes ekonomiskos komfortiskos masinos, ir pagrindine vazineja tik mieste, velniam jam tas bmw 520? kam jam tas q? nei jis norvegas nei kaimietis, bet jei jis neisnaudoja q funkcijos kam jam ja pirkti, ir moketi uz remontus zymiai brangiau, kur duok dieve is tos q jam naudos bus 4-5kartus per metus? tai kur cia i lankas nusivelimas? Kiekvienas skirtingas, perkasi ka nori, bet nereik brukti konkreciai 1 varianto, kai kiti irgi neblogi.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Būtent, kad tu tos q net najausi mašinoje, kalbant apie remontus ar pan ;) Niekas ten nebyra, laiko su puse lemono, o ir ant sąnaudų nemanau, kad pasijaučia labai jau aktualiai ;) Q visai kitas valdomumas ir važiavimo malonumas. O kalbant apie 520 - nesuprantu aš išvis tokių anomalijų :D Šiaip imčiau ir tą 2,0 audi, tik kad jau tikrai plaukai stojasi, kai teko paturėti pasatą su visa puokšte būtent to variklio gedimų. Gal dėl to ir esu nusistatęs dabar taip prieš tuos variklius. Nors auto buvo su orginalia 210000km rida, paturėjau reikalų ir su tepalo siurbliu, ir su purkštukais :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
Būtent, kad tu tos q net najausi mašinoje, kalbant apie remontus ar pan ;) Niekas ten nebyra, laiko su puse lemono, o ir ant sąnaudų nemanau, kad pasijaučia labai jau aktualiai ;) Q visai kitas valdomumas ir važiavimo malonumas. O kalbant apie 520 - nesuprantu aš išvis tokių anomalijų :D Šiaip imčiau ir tą 2,0 audi, tik kad jau tikrai plaukai stojasi, kai teko paturėti pasatą su visa puokšte būtent to variklio gedimų. Gal dėl to ir esu nusistatęs dabar taip prieš tuos variklius. Nors auto buvo su orginalia 210000km rida, paturėjau reikalų ir su tepalo siurbliu, ir su purkštukais :D
nu kad tas 520d e60 vaziuoja geriau nei tavo 530d e39 :)

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Žiūrėti profilį

bet tai rafinuotas, kaip tu megsti sakyti visai kitas malonumas vaziavimo su 530 :))) gi galingesnis motoras ka tu, stebuklai ten

Neprisijungęs Kancler

• Žiūrėti profilį
EEEEE stabdom arklius, grystam prie temos

kartoju klausimus:
kaip vizualiai atskirti, kokie purkstukai stovi
kaip vizualiai atskirti koks siurblys stovi, nete radau informacija, kad grandinini galima atskirti nuo krumplinio istraukiant ir istatant atgal tepalo matuokle, pasak interneto tepalo matuokles galas turi praeiti pro tepalo siurblio korpusa, o grandininam kortpuse yra gili siaura skyle, todel pasak saltinio jis sunkiau pralenda pro korpusa siurblio, o krumpliniam yra tiesiog platesne negili skyle, todel tepalo matuokle sgalas pralenda paprastai
gal dar kokiu varijantu yra ?

ExCeEDeD na q netik uzmiestyje, bet sakykim ir lankstan gerai, bet vat jau draskyti dizeli nematau jokios prasme, o tuo labiau tokio dydzio ir svorio masina, o seip dekingas uz palaikima

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

Sujuokinai eilinį kartą ;) Kaip jis gali geriau važiuoti su 130kw? Plius bent žinai, kiek kw pas mane? :-]

Neprisijungęs Kancler

• Žiūrėti profilį
Evaldai labai prasau pereikit i PM

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį

Sujuokinai eilinį kartą ;) Kaip jis gali geriau važiuoti su 130kw? Plius bent žinai, kiek kw pas mane? :-]

Tai pala, pas 520 butinai 130kw, jei tu savo bombini, imam ir 520 bombinta.. Bet as ne apie tai.. as kalbejau apie standartinius modelius.. gal netgi ir 530 siek tiek geriau eina, bet man juokinga tai, kai zmones sako oj 520d tai shudas, netraukia visai.. tai kai pravaziuosi, galesi kitaip sneket.. SKirtumo nuo 530 senos kiaules nera visiskai,nors ta kiaule visiem kosmosas, traukia kaip sportine masina :D .. (pas tave faceliftas jau siek tiek geriau)