Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Q:2006 A6 2.0 ltr dizeliuko pirkimas  (Skaityta 15609 kartus)

Neprisijungęs Kancler

• Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
Q:2006 A6 2.0 ltr dizeliuko pirkimas
« Topic Start: 2011 Liepos 13, 11:13:35 »
Sveiki gal kas juzinat tokia ? noriu pirkti tokia, kokios aplamai ligos kankina si modeli (nepaisant variklio komplektacijos)
cia vienas zmogelis tokia minti man issake, mol 2.0 litrinis dizelinis variklis per silpnas audines svoriui, automatai nelaiko, mol didelis svoris, kaskaip keistai nuskambejo, pries tai juzinau 97 pasata 1.9 silpnesni dizeliuka, svoriu skirtumas pasak googlei esancios info apie 200 kg, bet a6 variklis gan stirpriai galingesnis ir pasato galingumo man buvo per akis
kaip ten su tuo dpf ? isskaiciau nuomone kad filtras laiko apie 160 k km ?
kaip del pakabos ? ar labai pabirutis ?
i ka dar reiktu atkreipti demesi perkant ?
kaip ten del spido atsukimo ? ar galima susekti kad atsuktas pajungus dilerini kompa ? pvz kilometrazus saugo ne viena skompas bet keli plius spidas ??

ps. del galios is esmes nereik labai daug, vazineju pensininko rezimu (atlaksciau muset savo jau)

isanksto dekui uz informacija

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Re: Q:2006 A6 2.0 ltr dizeliuko pirkimas
« Atsakymas #1: 2011 Liepos 13, 12:29:54 »
Draugiškai patariu verčiau imti bent 2,7, o dar geriau - 3,0.
Kas dėl dpf - jokių bėdų.

Neprisijungęs Kancler

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Liepos 13, 13:14:51 »

jau pokalbiuose skaiciau tavo nuomone apie 2 litrini varikli, taciau pavarcius google ir paskaicius http://www.myturbodiesel.com/1000q/b5/oil-pump-failure-passat-tdi.htm susidaro ispudis kad probleminiai 2litriai dizeliukai i audi ejo tik i a4, taip pat googlius nedave jokiu ziniu apie a6 dvilitrio tepalo pompa, prie to pacio, tie patys passato boshiniai purkstukai kainuoja nauji 600 lt. jei nepirkti pas dileri

prei to pacio radau tokia info "Just a point I felt needed clarifying. The BLB issue isn't the oil pump failing, it's the chain/pre-tensioner and hex shaft that causes the issue. Other engines don't use the same system."

o imti 2.7 arba 3.0 man nera tikslo su tokiom kuro sanaudom, nes su tokiom paciom sanaudom geriau jau vazinesiu su tlc 100 dizeliniu (ir pilsiu is kanistriuku dizeli), man vazinet i darba ir namo ir prie juros reik (buriuoju, avantas nes vaikas gime vezimeli reik sutalpint), o ne ziede lakstyti
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 13, 13:34:06 sukūrė Kancler »

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
  • Įrašai: 972
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Liepos 13, 15:35:00 »

jau pokalbiuose skaiciau tavo nuomone apie 2 litrini varikli, taciau pavarcius google ir paskaicius http://www.myturbodiesel.com/1000q/b5/oil-pump-failure-passat-tdi.htm susidaro ispudis kad probleminiai 2litriai dizeliukai i audi ejo tik i a4, taip pat googlius nedave jokiu ziniu apie a6 dvilitrio tepalo pompa, prie to pacio, tie patys passato boshiniai purkstukai kainuoja nauji 600 lt. jei nepirkti pas dileri

prei to pacio radau tokia info "Just a point I felt needed clarifying. The BLB issue isn't the oil pump failing, it's the chain/pre-tensioner and hex shaft that causes the issue. Other engines don't use the same system."

o imti 2.7 arba 3.0 man nera tikslo su tokiom kuro sanaudom, nes su tokiom paciom sanaudom geriau jau vazinesiu su tlc 100 dizeliniu (ir pilsiu is kanistriuku dizeli), man vazinet i darba ir namo ir prie juros reik (buriuoju, avantas nes vaikas gime vezimeli reik sutalpint), o ne ziede lakstyti

Google dar nieko nesako jei tas 2.0 dyseliukas iki 2008 tai jis tas pats sudas, jei nuo 2008 su juo viskas ok, bet tokia masina tik 3.0tdi ir Q

Neprisijungęs Kancler

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Liepos 13, 15:40:07 »

Google dar nieko nesako jei tas 2.0 dyseliukas iki 2008 tai jis tas pats sudas, jei nuo 2008 su juo viskas ok, bet tokia masina tik 3.0tdi ir Q
o galetum pagrysti nuomone konkrecia informacija ? ale laikiau rankose abu variklius jie identiski ? nes pakolkas tai vbs zinios, o mano linke yra konkreciai aprasyta kas buten nutinka ir kaip remontuoti passatinius 2litrinius

o del 2.7 ir 3.0 pasikartosiu nedomina, del kuro sanaudu, nes mano turima tlc 100 ryja ta pati

Neprisijungęs unamed

• Įrašai: 103
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Liepos 13, 16:05:05 »
Jie nera identiski. Skiriasi kuro padavimo sistema. PD ir CR. PD - pumpe duse,nieko gero ,prasti ,nelaiko, po 2008m. ejo i a6 su 170ag 2.0l dyz ir CR sistema (comonrail), ja iki siol naudoja,visi dyzeliu gamintojai ir niekas nesiskundzia. O PD mano mnymu toks daugiau buvo eksperimentinis variantas..Sau tikrai tokio neimciau,o tu tamsta kaip nori ;)

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Liepos 13, 17:09:52 »

o galetum pagrysti nuomone konkrecia informacija ? ale laikiau rankose abu variklius jie identiski ? nes pakolkas tai vbs zinios, o mano linke yra konkreciai aprasyta kas buten nutinka ir kaip remontuoti passatinius 2litrinius

o del 2.7 ir 3.0 pasikartosiu nedomina, del kuro sanaudu, nes mano turima tlc 100 ryja ta pati

Nu tai tas 2.0 toksai pats variklis ėjo į VW ir Audi. Ir kažkaip nesuprantu C6 ir 2.0l variklis? Aš tokia mašina įsivaisduoju kaip verslo klasės turi būti minimum 3.0tdi gera komplektacija ir bent man automatas, nu čia kaip kam patinka automatas ar mechanas.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Liepos 13, 18:33:15 »
Iš kur čia ištraukei, kad nauji purkštukai 600lt? :-] Dėvėtas 1000 kainuoja, naujas 1500-2000lt, čia jau ne pas dilerį, o pas žmones, kuria pigiau detales stumdo. O dar reikia ir kodus sutaikyti, kurių ne vienas ir ne du skirtingi yra, tai irgi paieškas apsunkina.

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Liepos 13, 23:06:09 »
bbz, cia visi varo ant to 2.0 Is mano puses kolkas skundu ner. Traukos normalei lyg buvo, dbr paremapinta tai isvis zjb. Dirba graziai. Vienintelis nerimas del to tepalo siurblio. Siaip buna tie 2.0 su siemens sistema va ten tai total gavno. Purkstukai mirsta ~50 - 60k, afigienai brangus ir afigienai niekur ner pirkt ( nu pas dyleri rasi...) Bet kaina bus gan stebinanti :D Karocia kai pareis tepalo siurbly, duosiu zinot :D O siaip zjbs auto, priekaistu ner. Su 1.9tdi afn 130hp ner ka lygint, tas nebent del patvarumo buvo zjb.. :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Liepos 14, 07:33:29 »
Jei jau pradės mirksėti lemputė tepalo, tai iškart gesink, nes bus po to reikaliukų ;)

Neprisijungęs Kancler

• Žiūrėti profilį
Jei jau pradės mirksėti lemputė tepalo, tai iškart gesink, nes bus po to reikaliukų ;)

na seip kiek skaitinejausi informacijos tai jinai visa veda lin to kad reik pasistatyti papildoma tepalo slegio matavimo davikli su atvaizdavimu slegio salone, ko pasekoje galima butu dar iki uzsidegant tepalo lemputei pamatyti kada prades mazeti slegis

prie to pacio gal gali paporinti kaip vizualiai atskirti (gal pagal vinus ar dar kaskaip) ar siemens ar boshine sistema

kiek isskaiciau informacijos geriau ieskoti nuo 2007 metu modelio, jame kaskiek istaisytos bedos ?

taigis reziumuojant gresiancias bedas, tai visos saskes krenta tik ant variklio. Purkstukai (jei jie ejo tokie pat kaip ir i pasata 03G 130 073 b (mechanine)   03G 130 073 G (automatas), koks tarp ju realus skirtumas informacijos neradau. Siurblys kiek supranti 2004-2006 ejo grandine, ten probleminis itempejas, o nuo 2007 jau dantraciai, ten problemine asele.

nejau ten daugiau visi mazgai beproblemiai ? o kaip del elektroninio rankinio ? kaip pakaba (nors is turimos patirties su passatu keitimas naujom detalem nepasiteisino, geriausiai laike restouravimas)

Kaip automatai laiko jose ?

ps. hebra jau minejai kad mane domina tik 2.0  modelis, nes su 2.7 ir 3.0 sanaudom as geriau vazinesiu su toyota land cruiser 100 4.2 diesel, tiesiog man reikalinga lengvuske

isanksto dekingas uz jusu laika ir turima informacija
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 14, 09:19:34 sukūrė Kancler »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Pakaba tenai gerai laiko, rankinis irgi neturi problemų, jei teisingai kaladės gale keičiamos...

Neprisijungęs Kancler

• Žiūrėti profilį
tai taip iseina, jei perku audine 2.0 tdi'na, pirmu reikalu iki mokant pinigus vezu tikritni slegio ir purkstuku klaidu, jei viskas ok, statausi slegio davikli papildoma ir atsidedu tepalioni siurblio aseles remontui, plius ant purkstuku

prie to pacio gal gali patikslinti, siurblys su krumpliais ejo nuo 2007 ? ar imanoma vizualiai isitikinti ar varinkelis su grandine ar krumpliais ? ir kuri geriau ziuret ? pigesnis remonetas su krumpliais ?

dekingas uz pamastymus

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Ką tu ten patikrinsi? Klaidų nebus, jos atsiras po to, kai užgesi ;)

• Žiūrėti profilį
purkstukus tai ziuret reik su kompu :) kiek jie ismhyzha, ar nepermyzha. Siaip purkstuku beda kiek zinau tai cia tik siemens taip. Del tepalo siurblio, negali but garantuotas, jei nori apsidraust nusipirkes masina pasikeitei ta grandine ar tuos dantracius... :) Ir vaziuoji. Siaip kai grandine jau ruosias su..isti reikalus girdisi barskejimas (paciam girdet dar to neteko, bet visi kalba :D) O tas dantratukas mirsta tyliai, todel vaziuojant pamatai tik tepalo lempute, ir ten jau mili sekundes reikalas, jei laiku nesusiprasi isjungt raktelio, tai dar ir turbo pasikeisi :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Dar kartą klausiu - ką ant kompo pamatysi, susijusio su purkštukų mirtimi, kalbant apie jų užsitrumpinimą?

• Žiūrėti profilį
Dar kartą klausiu - ką ant kompo pamatysi, susijusio su purkštukų mirtimi, kalbant apie jų užsitrumpinimą?

Nieko, bet tai trumpina tik siemensas :) nepirk siemenso ir nebus bedu :}

Neprisijungęs Kancler

• Žiūrėti profilį
o tai kaip atskirti vizualiai ar siemens sistema ar boshine ?
ir patikslinkite, grandine ejo iki 2006 pabaoigos, krumpliai nuo 2007 pradzio ? ir kaip vizualiai atskirti ?
didelis dekui

Ps. nu va po truputuka tas baubas neber toks jau ir baisus, belieka surasti tinkama varijanta su mazu kilometrazu plius kad sistema butu boshine, ir pagal poreiki, tepalo pompa upreidinti arba ne

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 15, 08:40:00 sukūrė Kancler »

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
nematau prasmes imti audi, jei nereikia q, ir nori mazu sanaudu. patikimumo, ekonomijos, dinamikos aspektais 520d nepralenkiamas

Neprisijungęs unamed

• Įrašai: 103
    • Žiūrėti profilį
nematau prasmes imti audi, jei nereikia q, ir nori mazu sanaudu. patikimumo, ekonomijos, dinamikos aspektais 520d nepralenkiamas
(+)

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį
Audi turi būti tik su Q, nes ir nematau imti prasmės be Q

• Žiūrėti profilį
Audi turi būti tik su Q, nes ir nematau imti prasmės be Q

Tai cia tau nebent.. Man pvz nafig tas q. bereikalingos islaidos pakabai ir tiek..

Neprisijungęs Kancler

• Žiūrėti profilį
jei noreciau nuomones apie bmw 520 eiciau i bmw foruma, jomajo, davai negrybaujam i sona, rasom ir atsakinejam i tema

Neprisijungęs Kancler

• Žiūrėti profilį
pasikartoju su klausimais:
- kaip atskirti vizualiai ar siemens sistema ar boshine ?
- patikslinkite, grandine ejo iki 2006 pabaigos, krumpliai nuo 2007 pradzio ? ir kaip vizualiai atskirti ?
didelis dekui

ps. dar didesnis dekui jei rasytumet i tema ir atsakinetumet i klausimus, nes man neidomu jusu nuomone ar a6 turi but q ar d ar b, pas mane du dzipai kieme stovi, vienas i ju skirtas bekelei, tad kvatrines man simtas metu nereik ie nereikes, o jei jau labai noreciau kvatrines ieskociausi subaru, man reikalingas universalas vazinet kasdiena i darba, kad tilptu vezimelis, ir buriavimo iranga savaitgaliais, tad pasikartosiu busiu labai dekingas jei nenuklystumet i lankas

• Žiūrėti profilį
pasikartoju su klausimais:
- kaip atskirti vizualiai ar siemens sistema ar boshine ?
- patikslinkite, grandine ejo iki 2006 pabaigos, krumpliai nuo 2007 pradzio ? ir kaip vizualiai atskirti ?
didelis dekui

ps. dar didesnis dekui jei rasytumet i tema ir atsakinetumet i klausimus, nes man neidomu jusu nuomone ar a6 turi but q ar d ar b, pas mane du dzipai kieme stovi, vienas i ju skirtas bekelei, tad kvatrines man simtas metu nereik ie nereikes, o jei jau labai noreciau kvatrines ieskociausi subaru, man reikalingas universalas vazinet kasdiena i darba, kad tilptu vezimelis, ir buriavimo iranga savaitgaliais, tad pasikartosiu busiu labai dekingas jei nenuklystumet i lankas

per vcds realiai turetu rasyti koks stovi ecu ;) realiai siemenso nemates, tai gal parasys tas kas ji turi.
Del krumpliu tai juos deda ir i 05metu kai susipi.. grandine gali arba keisti grandine vel arba imti krumpliu kita.. :) Bet kiek girdejas buna ir tuos nusuka ir spaudimas dingsta..