Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Q:2006 A6 2.0 ltr dizeliuko pirkimas  (Skaityta 15570 kartus)

Neprisijungęs Kancler

• Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
as vat vieno nesuprantu, nejau i tema negalima rasyti, jau zinau, bedos siurblys tepalo ir purkstukai

pasikartosiu man neidomu, ar audi turi but q ar d ar b ar z :D nu neidomu, mane domina tik sitas varijantas

as turiu Land rover range rover, mane puse dzipistu atkalbinejo, ale pusasiai nelaiko, rieboksliai jau is gamyklos kiauri iseina, ir seip is servisu neislysiu, ir ka ir nieko 6 metai be jokiu rimtu luzimu, ar tepalu balu po masina, 33" ratai uzmauti ir pusasiai sveiki, mates gan giliu bekeliu, ir kaip taisykle is visu tu kurie sake viena skita skuris buvo susidures, ir is ju visi alei vieno pirko pigiai, ir bande prikelt lavona su klizma

bukit zmones atsakinekit i klausimus o neburkit is kristoliniu rutuliu

mane domina, kaip atskirti kokie purkstukai stovi vizualiai, koks siurblys stovi vizualiai

a6 su cr as tiesiog neipirksiu ir TASKAS, 2.7-3.0 litrinia varikliai su visom q man NEIDOMUS

ps.Tevas darbine nulceva turejo bmw 520, tai pasak vairuotojo didesnio shudo negali buti, genda, is servisu neislenda ir t.t. bet vat keli draugeliai vazineja ir nieko, vienam tik buvo kaskas su elektra iskrovinejo akuma, na bet man nepatinka bmw ir taskas